Partyflock
 
­ Nederland

Vreemd gaat wel heel erg Vreemd

gepubliceerd door , op
Vreemd gaat in oktober hard door met het programmeren van internationale namen van groot formaat. Oktober is onder andere de maand waarin het - inmiddels tot grote proporties uitgegroeide - meerdaagse festival Amsterdam Dance Event plaatsvindt.

Met 500 artiesten en het participeren van bijna alle toonaangevende clubs van Amsterdam kan vreemd natuurlijk niet achterblijven. Tijdens het ADE zal Vreemd niemand minder dan de legendarische kompakt label eigenaar Michael Mayer mogen verwelkomen. Michael Mayer is een van de pioniers die eind jaren ‘90 voor op liep met de nieuwe Duitse sound genaamd minimal, op dit moment trekt hij de hele wereld over en is een graag geziene gast in de meest vooraanstaande clubs van Europa met onder meer een residentie in een van de meest toonaangevende club van Spanje, de Nitsa club.

En we blijven nog even bij Spanje want oktober is ook de maand dat het Vreemd eindelijk gelukt is om Tadeo naar de Sugar Factory te krijgen. Vanwege het weer tijdens Costa del Soul heeft het een tijd geduurd om een van Vreemd’s favoriete dj’s ook daadwerkelijk te kunnen programmeren. Dit is dan ook gelijk een primeur want het zal de eerst keer zijn dat Tadeo in Nederland optreed.

Op 19 oktober is het feest in de Odeon. Vreemd en Linke Soep zullen hier samenwerken onder de naam “Linke Soep smaakt Vreemd”. Dit is met Audio Werner, Ion Ludwig, Boris Werner, Carlos Valdes en vele anderen.

En alsof dit allemaal nog niet genoeg is voor de normaliter zo saaie maand oktober heeft de organisatie nog een primeur. Deze keer van Bootleg Bitches die hun eerste release hebben op het nieuwe label Studio Studio Soulrock, het label van Carlos Valdes. Jeppe Loverman en Prutt brengen een 4track 12inch uit waarvan de distributie door Rush Hour en Beatport gedaan wordt.

Dus het moraal van dit verhaal: je hoeft je in ieder geval niet af te vragen wat je op de donderdagnachten moet doen in oktober!

11 opmerkingen

Was de echte "minimal sound" niet gewoon de sound die mensen als Richie Hawtin, The Kooky Scientist en Daniel Bell al begin jaren 90 maakten in Detroit?

Maar dat terzijde, dit wordt zo te zien weer een super cool feestje :)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
zin in 20 november ;)
Nice nice, yes yes..

18 oktober it is :)
Zeker heerlijk allemaal...!!!

Hoop dat ze is een keer een Tyrant avond doen met Lee Burridge en Craig Richards...

Dit is stiekem toch echt 1 van mijn vetste dromen.......
 
:/
Uitspraak van Koninghoning op zaterdag 22 september 2007 om 17:28:
Hoop dat ze is een keer een Tyrant avond doen met Lee Burridge en Craig Richards...

:kwijl: Ik denk dat dat de droom van iedereen is! :)