Partyflock
 
­ Nederland

Taste-it! 1 Year anniversary

gepubliceerd door , op
Taste-it! 1 Year anniversary
21 september 2007
FeestTaste it · One year anniversary
Datumzaterdag 22 september 2007
WinactieTaste it actiegesloten
LocatieP3 Site
Taste it! is jarig! Oh jawel, Taste it! is alweer een jaar oud en daarom zal op 22 september a.s. de eerste editie van het nieuwe seizoen groter worden dan ooit. Het is alweer een jaar geleden dat de allereerste editie ever gehouden werd en sindsdien heeft deze rechtstreekse succesformule iets neergezet om trots op te zijn. Maar... dit was slechts het begin. Natuurlijk was het eerste seizoen meer dan geslaagd. Met enkele muzikale hoogtepunten, een fantastische vibe en iedere keer weer een dope aangeklede zaal. In het nieuwe seizoen zal alles nog bigger & better zijn. Laat je iedere keer weer verrassen en verleiden op de dikste house-avond van Purmerend en omstreken, te beginnen op 22 september.

En voor deze verjaardagseditie heeft Taste it natuurlijk extra zijn best gedaan om er een topfeest van te maken. Er komen DJ’s die garant staan voor de meest rockende beats en funky house tunes. En de zaal zal deze keer mooier aangekleed zijn dan ever. Want na deze niet al te zonnige zomer zal Taste it er voor zorgen dat de zon toch nog gaat schijnen. Om te beginnen weer een ongetwijfeld spetterend debuut van one of Hollands finest: Lucien Foort. De koning van de house. Allang geen onbekende meer, want deze platentovenaar staat al jaren aan de top. Lucien zal met zijn deep funky sound de zaal zeker plat krijgen. Een ander hoogtepunt deze avond is niemand minder dan Ricky Rivaro. Vorige keer toch niet, nu zeker wel. Helaas kon Ricky er wegens een internationale boeking vorige keer niet bij zijn en daarom zal hij deze keer jullie oren dubbel verwennen met de dikste house van het moment. Dat deze beachboy ook internationaal veelgevraagd is zegt meer dan genoeg. Bereid je voor op een nieuw muzikaal hoogtepunt. Lekker. Als klap op de vuurpijl een uniek een-tweetje achter de Pioneers. Ryan Marciano en Sunnery James, het best ingespeelde en meest energieke duo in DJ-land. Deze keer zullen ze het bal openen en er mag gedanst worden, maar niet dansen is dan ook geen optie op de beats van dit koppel.

Natuurlijk zijn onze vaste gasten DJ Alex Cruz en Jethro Angkotta - on percussion - ook aanwezig om deze verjaardagseditie te laten ontploffen. De Master of Ceremony zal ditmaal MC Andy Sherman zijn. Als er iemand weet hoe je een zaal los krijgt, dan is hij het wel. Nieuw deze keer is daarnaast de latin area. Waar voorheen in de tweede area de eclectic beats om je oren vlogen, zal er deze keer door DJ Lucha, Alex Cruz en D-Vario regelrechte, pure latin(house) gedraaid worden. En waar hoor je dat tegenwoordig nog?

Kaarten a 15 euro zijn nu verkrijgbaar bij de bekende presale adressen Coach en Xims en online via www.p3purmerend.nl en www.beep.nl. Wees niet te laat, want deze verjaardagseditie wil je zeker niet missen!

Taste it ! 1 year anniversary! Let’s party!

5 opmerkingen

vvk haat erg hard :)
laatste aanpassing
Word weer een topfeestje! :woop:
UITVERKOCHT
laatste aanpassing