Partyflock
 
­ Nederland

Exxellent Havana: funky house en koele mojito’s

gepubliceerd door , op
Exxellent Havana: funky house en koele mojito’s
9 september 2007
FeestExxellent Havana · Mojito Moods
Datumzaterdag 29 september 2007
LocatieMatrixx
Denk aan dansen in de zon op muziek van Skitzofrenix, Sidney Samson, Baggi Begovic, Dunca de la Funk en Youri Donatz. Palmbomen boven je hoofd, en in je hand een supergoede en ijskoude mojito: je zou zo maar in Havana kunnen zijn. Of was het toch The Matrixx? Dacht het wel! Zaterdag 29 september: Exxellent Havana and you’re invited. Dat ‘invited’ geldt deze keer zowel namens The Matrixx als Bacardi, dat deze nacht speciaal naar The Matrixx komt om de beste mojito’s van het noordelijk halfrond te brouwen. Hoge kwaliteit natuurlijk weer, zoals je gewend bent op een Exxellent nacht - de naam is niet voor niets zo gekozen.

Op deze Havana editie op zaterdag 29 september word je meegenomen naar tropische sferen - wel zo lekker tijdens deze druilerige nazomer. DJ Skitzofrenix gaat daar een belangrijke steen aan bijdragen - hallo, wat gaat het hard met deze man! De sympathieke DJ is pas een paar jaar actief, en nu al volgeboekt tot 2008. Hij heeft gelukkig al een aantal zeer succesvolle Exxellent edities meegedraaid dus het publiek weet wat ze kan verwachten: hele, hele dikke house met een zware funky ondertoon. Dit is de man die straks zomaar uit het niets de top 100 DJ-lijst zou kunnen inknallen - en terecht.
Hij krijgt morele en muzikale ondersteuning van niet de minsten: Baggi Begovic en Dunca de la Funk - allebei inmiddels wijd en zijd bekend als de DJ’s die een grote rol hebben gespeeld in de (terug)komst van funk in de house.

Sidney Samson is de vaste factor tijdens Exxellent, en dat is natuurlijk ook wel heel erg logisch - je vindt niet snel een DJ die het Exxellent gevoel zo goed kan weergeven als deze Amersfoorter. Mede dankzij hem heeft Exxellent een reputatie opgebouwd als één van de beste dance-nachten in de regio voor een verfijnd en smaakvol publiek. Youri Donatz tenslotte heeft een plek in deze line-up verdiend door ongelofelijk dik te draaien tijdens de afgelopen Zomerfeesten en de bijbehorende afterparty’s in 042. Het publiek kon geen genoeg krijgen van de eigenzinnige platenkeus en mixkwaliteiten van Donatz. Met Costar on sax (live) en Zoë Xenia als host, mag het duidelijk zijn dat dit een puur muzikale kwaliteits-Exxellent is. Gericht op een eenheid van muziek en een eenheid van muzikale kwaliteiten - en dat leidt dan weer tot dat oude en zeer vertrouwde gevoel van Exxellent.

6 opmerkingen

Mojito :kwijl:
Jammer dat ik dan een verjaardag heb!
 
mojito(L)
jammer dat ik niet kan zeg
 
Uitspraak van Papa Pitstyle op vrijdag 21 september 2007 om 00:05:
die lijkt op onze line-up!

Tegenwoordig genoeg line-ups die hier op lijken toch? ;).

Niet dat dat vervelend is btw (f).
 
Owe wat ben ik van de partij zeg zaterdag! zal nadrukkelijk aanwezig zijn :D