Partyflock
 
­ Nederland

Don Diablo, Lucien Foort en Baggi Begovic lanceren nieuw feest in Amsterdam Marcanti

gepubliceerd door , op
Don Diablo, Lucien Foort en Baggi Begovic lanceren nieuw feest in Amsterdam Marcanti
19 september 2007
FeestTwisted Cultures · Introduction party Marcanti
Datumvrijdag 21 september 2007
WinactieTwisted Cultures actiegesloten
LocatieMarcanti
De titel zegt nagenoeg eigenlijk genoeg en is tevens voor velen reden genoeg om al te komen naar dit leuke feest. Twisted Cultures wordt in eerste instantie gekenmerkt door de uitlichting van een bepaalde cultuur of subcultuur. Normaal gesproken is Twisted Cultures ook een mix van muziekgenres in verschillende zalen en zelfs in één zaal. Voor deze introductie editie is echter gekozen voor een volledige house line up. Voor velen jammer, omdat zij natuurlijk ook de progressive, techhouse, minimal en techno genres graag voorbij horen komen, zoals normaal het geval. Twisted Cultures is dus geen nieuw feest, maar wel nieuw in de nieuwe Marcanti.

Toch is Twisted 3Some ervan overtuigd dat deze drie heren samen met Dani-L een gevarieerde internationale set kunnen neerzetten. Lucien Foort is immers al sinds jaar en dag thuis in de house, progressive, techhouse en aanverwante sounds. Baggi is als Bosnier al internationaal genoeg, maar kan ook superbreed draaien met een heerlijke uplifting gevoel. Don Diablo is voor velen de housekoning van Nederland, maar de man kan meer. Ook hij zal zijn best doen en zorgen voor een mooie avond met een heerlijke set. Dani-L is voor velen geen verrassing meer, maar zijn producties voor de labels Existence Records, London Recordings, 1980 Recordings leggen de man zeker geen windeieren. Remix aanvragen van toppers uit binnen en buitenland, optredens door heel Nederland en losgaande mensen op festivals.

Twisted Cultures is bedoeld voor iedereen, gaat om de sfeer, de locatie, de mensen en vooral om de muziek. Net als altijd focust Twisted Cultures op een (sub)cultuur die wordt belicht dan wel via aankleding, shows, eten of alle eerder genoemde voorbeelden. In de toekomst zal de Marcanti plek bieden aan meer mensen via meerdere zalen. Dan zal Twisted Cultures pas echt tot haar recht komen, maar tot die tijd zal Twisted Cultures in de Marcanti zich moeten focussen op een variatie van entertainment en line ups.

Ditmaal ligt de nadruk op de Braziliaanse cultuur die zich inmiddels ook heeft geworteld in Nederland via muziek, dans en vechtsporten. Dit zomerse gevoel, de goede muziek, maar ook de nieuwe locatie Amsterdam Marcanti zijn zeker de moeite waard. Amsterdam Marcanti is wellicht de mooiste locatie van Nederland met kroonluchters, bewegende DJ booth, fluweel aan de muren, het meest gastvrije personeel dat je kent, correcte beveiligingsbeambten en het beste geluid. Amsterdam Marcanti heeft met het nieuwste club systeem van JBL verreweg het beste geluid in huis gehaald en kan iedereen smullen van de heerlijke sets van eerder genoemde DJs.

Dus kom genieten van de Braziliaanse vibe, de locatie, de muziek en de DJs, maar in het bijzonder van elkaar en van het weekend. Dit alles voor maar 13 euro of 10 euro in de voorverkoop via Beep of Easyticket.

9 opmerkingen

Zow dat ziet er goed uit.

Jammer dat er al zoveel goede feesten zijn die avond in Amsterdam.

(K)
 
Werkzaam bij Be Yourself
Artiest {SHOWLIST artist 2128, 4680, 8252, 34748}
don, lucien :cheer: word altijd vet dan ;-)
De titel zegt nagenoeg eigenlijk genoeg

Bergovic


:lol:
 
die tent is idd wel wel echt heel erg vet geworden , super personeel , een hele goede beveiliging idd daar in de marcanti!
Dacht in eerste instantie dat zij met z'n 3'en een nieuwe avond gingen organiseren? :D
 
Baggi :RespecT:
 
Uitspraak van Tjeerdo op donderdag 20 september 2007 om 00:00:
Dacht in eerste instantie dat zij met z'n 3'en een nieuwe avond gingen organiseren? :D

precies:jaja: