Partyflock
 
­ Nederland

Erick Morillo - Subliminal Sessions ADE
The Powerzone Amsterdam

gepubliceerd door , op
Erick Morillo - Subliminal Sessions ADE
17 september 2007
Subliminal it is! Ibiza, New York, Parijs, Los Angeles, London, Barcelona, Rotterdam en nu ook Amsterdam... tijdens het Amsterdam Dance Event zal heel Amsterdam gaan praten over DE artiest. Het gehele event zal gaan speculeren over het fenomeen. een nacht tijdens dit weekend zal nu al op voorhand legendarisch gaan worden. Het wordt een magische avond, en een hete nacht... The Power Zone wordt een theater van kracht, originaliteit en intimiteit. Zaterdag 20 oktober wordt de datum waarop entertainment, lichttechnieken, visual beelden en muziek centraal staan. Combineer al deze woorden samen en we komen in het woordenboek uit op Subliem. Sublieme artiesten toveren deze Subliminal Sessions in goud waaronder 1 artiest in het bijzondere element > Erick Morillo!

Aarde, water, wind en vuur...Deze elementen zijn ieder onafscheidelijk van elkaar. Zo is ook Subliminal Sessions onmisbaar op een landelijk event. Erick Morillo komt weer naar Nederland en daar zijn we trots op! Wanneer de kleine Amerikaan komt om zijn show op te voeren dan is iedereen met elkaar verbonden net zoals de 4 elementen! De aarde zal onder onze voeten letterlijk gaan trillen en schudden wanneer deze man met zijn dikke beats en het fantastische Funktion One geluid door de Powerzone knalt! Het water springt ons in de ogen wanneer we ze sluiten en genieten van de heerlijke vocals en acapella's die hij door zijn sets heen mixed! De wind giert over ons heen wanneer de ijskoude CO2 kanonnen over ons heen blazen! Vuur is een bron die kracht en macht uitstraalt, en daarom is deze nacht van 20 oktober nu al on fire!

Erick Morillo is niet de enige top artiest die deze nacht voor kippenvel gaat zorgen! Onze Nederlandse held ROOG mocht afgelopen zomer opwarmen voor Erick Morillo tijdens Subliminal Sessions op Ibiza en toen stond de hele Pacha al op zijn kop! Daarom zal ROOG het in de Powerzone nog eens met veel kwaliteit en passie overdoen zoals alleen hij dat kan!

Laidback Luke is de man van het moment! Met zijn solo producties en zijn samenwerking met de Zweedse superstars Angello, Ingrosso en Axwell scoort hij de ene na de andere hit met zijn vette sound die je natuurlijk ook in zijn sets terughoort. Luke zal na Morillo de tent op zijn typische sound nog eens even goed op zijn kop zetten!! Hij zal de Powerzone dan ook tot 7 uur 's morgens open houden.

Het internationale plaatje wordt compleet door Sarah Main. Deze wonderschone dame uit Australie is het gehele jaar door resident van alle Pacha clubs ter wereld. Van Ibiza tot London en van New York naar Marrakech, Sarah Main is met haar internationale diepe house sound overal!

Maar de organisatie is nog lang niet klaar! Subliminal Sessions hecht veel waarde aan Nederland en haar beste dj's en artiesten! Zo zal Erick E voor scheuren in de grond zorgen met zijn housequake sound! Lucien Foort zweept de zaal op met zijn dreads en energieke sets! Baggi Begovic is 100% house sound en van alle markten thuis en mag samen met Leroy Styles concluderen dat zij dit jaar doorgebroken zijn, zowel in de studio als achter de draaitafels!

Subliminal heeft ook oog voor Nederlands talent en daarom zien we in deze line up nieuwe en frisse jonge gezichten! Ryan Marciano & Sunnery James stonden al eerder met buitenlandse top artiesten en worden terecht genoemd als de grootste talenten van Nederland en zullen uiteraard weer een special back 2 back set opvoeren! Jasper Clash mag niet ontbreken want hij maakte veel indruk bij de vorige editie van Subliminal Sessions met zijn warme en gevoelige sound! Jordi Galano is upcoming in Amsterdam en heeft een kloppend hart vol met liefde voor house en maakt zijn verdiende debuut!

Het Amsterdam Dance Event vertegenwoordigd ieder jaar in Amsterdam de beste locaties met de vetse feesten en de meest aansprekelijke dj's! Internationaal en nationaal komen uit alle hoeken van de wereld meer dan 500 dj's, producers en artiesten en natuurlijk jullie naar dit fantastische evenement dat 1 keer per jaar gehouden wordt! Subliminal Sessions is nu al in de volledige programmering een van de eye-catchers van dit festijn in onze hoofstad. Subliminal it is!

Voorverkoop voor dit geweldige evenement is reeds gestart....

13 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 69708, 25794, 40070}
Fuck fuck fuck.... ik kan niet... Morillo rockz the best!!!
 
Godver, wat is dat nou weer voor kutdatum samen met Sven Vath :S :(
 
Londen :woepwoep:
laatste aanpassing
ja wat is dit nou weer voor KUT datum :S!
samen met sven vath...verzetten dus aub bvd
 
Uitspraak van kuuuun op dinsdag 18 september 2007 om 12:10:
ja wat is dit nou weer voor KUT datum !
samen met sven vath...verzetten dus aub bvd

Wanneer schikt het je dan?
 
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 18 september 2007 om 17:57:
Wanneer schikt het je dan?
Is 17 november te regelen? :)
 
Komt wellicht omdat het dat weekend ADE is .
Zeikwijven.
Doe mij maar deze party.
Gok dat hier wat meer dames naar toe gaan
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 18 september 2007 om 17:57:
Wanneer schikt het je dan?

weekje later :)


Uitspraak van verwijderd op dinsdag 18 september 2007 om 18:00:
Is 17 november

ook goooooed(Y)
Uitspraak van permanent verbannen op dinsdag 18 september 2007 om 19:01:
Doe mij maar deze party.
Gok dat hier wat meer dames naar toe gaan

Haal cocoon dan ff uit je agenda!
Ga ik daar lekker naartoe met uitsluitend ECHTE liefhebbers van de muziek... komt de sfeer tenminste ten goede! :p
laatste aanpassing
Jaaaa verzetten.. weekje eerder of later...... of aansluitend op elkaar.... Eerst p.z. daarna sand..
 
Uitspraak van kuuuun op dinsdag 18 september 2007 om 20:35:
Is 17 november

ook goooooed

dan doen we dat :D
laatste aanpassing
 
Hij kruipt dichterbij