Partyflock
 
­ Nederland

Underground Beats
Stevige Techno en Minimal verdeeld over twee area’s

gepubliceerd door , op
Underground Beats
15 september 2007
Op 15 september is Underground Beats weer terug in het Het Kasteel. Met zijn respectabele leeftijd van 8,5 jaar is Underground Beats één van de oudste techno organisaties in Nederland. Wars van alle hypes kun je bij Underground Beats nog genieten van een ouderwetse techno avond in zijn puurste vorm die doet terug denken aan hoe het ooit begon. Toen Underground Beats begon was het lange tijd het enige elektronische dansfeest in het Het Kasteel en de organisatie is er dan ook trots op dat dit tegenwoordig veranderd is. De pioniersfunctie van UB mag dan nu wel voorbij zijn, maar het idee achter het feest is nog steeds hetzelfde gebleven: ‘no-nonsense, iedereen is welkom en kan ongedwongen zichzelf zijn, met daarbij hoge kwaliteitstechno voor een lage entreeprijs van slechts 5 euro. En voor degene die wil zitten, is er ook genoeg ruimte in beide zalen om tussen het feestgedruis bij te komen en gezellig te praten.

Bovenal kun je genieten van Stephan de Wit, & Vincent de Wit. Met onder andere optredens op Awakenings, Defqon1, Profiles, Rockit Open Air, in de rugzak slepen deze heren je mee in hun diepe- en stevige technotrein. En om deze editie extra kleur te geven, zal de Amsterdamse Chileen, Carlos Rios, het neusje van de zalm laten horen. Degenen die zijn releases en optredens op Awakenings, Dance Valley, Innercity en Inqontroll hebben gehoord, zullen dit beamen. Met deze man kan de ritmische technoliefhebber dan ook goed uit de voeten.

Maar voordat de avond los gaat, is het eerst tijd voor regionaal dj-talent. Underground Beats zoekt namelijk altijd naar de juiste mix tussen gerenommeerde namen en aanstormende dj’s die kwalitatief niet voor de gevestigde orden onder doen. Dit maal valt de eer toe aan het leidse duo Sander May en Tom Noah om de bezoeker in de juiste feeststemming te brengen. Na hun succesvolle optredens op Complexed, A.S.S en Club Hifi konden zij dan ook niet ontbreken in de komende reeks feesten van Underground Beats.

Je weet dus wat je te wachten staat: geen gehypte techno, maar terug naar de kern. Ondanks deze visie sluit Underground Beats zijn ogen en oren niet voor de buitenwereld, want de organisatie blijft nog steeds vernieuwen. Daarom is er met dit feest ook ruimte voor de minimanliefhebber om in de kleine zaal te swingen op de dj’s Almar van Buuren, Whoptimus, J-RO en Robbert Z. Dus chill of ga lekker los en vier de afsluiting van het zomerseizoen bij Underground Beats!

1 opmerking

Nog gefeliciteerd met julie 8,5 jaar bestaan!!