Partyflock
 
­ Nederland

Wild wild Boys & Girls Western Party
Presented by Bad Boys & Bad Girls

gepubliceerd door , op
Nog ruim een week en dan is het tijd voor het meest unieke en wilde feest van de hele maand september. Dit wil je niet missen! Een vette, lekkere en rauwe party in het decor van het oude wilde Westen. Saloons, cowboys and injuns, golddiggers, powows, can can dansers, het komt allemaal tot leven in de North Sea Venue op zaterdag 22 september. De dag dat Lucky Luke naar Zaandam komt voor de Wild Wild Boys & Girls Western Party. Een feest dat je gezien moet hebben om het te geloven en meegemaakt om het te ervaren.

Wild Wild Boys & Girls is meer dan een feest, het is een mini festival waar je in verschillende areas alle soorten stijlen zult vinden, gebracht door de lekkerste dj’s en een uitgelezen groep van top entertainers. Van house, club en trance via techno, elektro en groove tot oldschool, classics en hardstyle, you name it, Western Party has it! Alle dj’s zijn uitblinkers in hun stijl en zullen de hele avond keihard werken om het jullie zo goed mogelijk naar de zin te maken.

Wild wild Boys & Girls Western Party heeft ook nog een leuke verrassing: Kom je voor 1 uur binnen, dan krijg je aan de deur meteen een gratis kaartje voor de officiële Wild wild Boys & Girls Western Party afterparty! Deze is nog geheim, en blijft voor iedereen een verrassing tot op de avond zelf. Dit feest mag je gewoon niet meer mislopen. Een top line-up van ruim 32 dj’s en daarnaast ook nog een gratis kaartje voor een vette afterparty!

Om te beginnen is er natuurlijk de Main Bad Boys & Bad Girls area. Deze grote zaal van de North Sea Venue zal helemaal in Western Stijl ingericht worden, met een echt saloon interieur zoals je het kent uit de oude films. Wild wild Boys & Girls Western Party is niet zomaar een feest, het is een themafeest zoals je dat nog nooit hebt gezien in Nederland. Op het ruime podium wordt de Can Can gedanst en overal zie je figuren lopen die rechtstreeks uit een cowboy film lijken te komen. Zelf doe je natuurlijk mee en bent helemaal in western stijl gekleed. Iedereen neemt samen een grote trip terug in de tijd toen de feesten nog rauw en vet waren, maar dan natuurlijk wel met onze eigen muziek!

In de Bad Boys & Bad Girls area wordt die muziek je gebracht door alleen maar toppers. Deze dj’s weten al jaren op elk groot feest en elk groot festival in binnen en buitenland iedereen herhaaldelijk uit hun dak te laten gaan. De stijlen zijn trance, techhouse, hardtrance, club en groove en ze worden je gebracht door: Cor Fijneman, Marcel Woods, Bas & Ram, Francois, 4 Strings, Spider, Michael Dieters, MEM en Eric van Kleef. Als een troubadour uit het Westen begeleid door Mc UB.

De Prison Breaker Area doet alvast een knipoogje naar Hardcore Prison Breaker op 10 november met een knallende selectie van de beste dj’s in de hardere stijlen. Van Oldschool en classics tot harddance, hardstyle en early rave, je zult het aan je voorbij horen beuken in deze area. Een leger aan dj’s staat klaar: Alpha², Pila, Rob & MC Joe, Baba, Micha B, Defendor, Eyreon Project en Toyax.

Michael Dieters host op Wild wild Boys & Girls Western Party zijn eigen area en heft daarvoor de beste dj’s uit het clubcircuit opgespoord en uitgenodigd. Voor de echte clubtijgers zitten hier een aantal pareltjes tussen! Naast Michael Dieters zelf vind je hier: Riego & Ferio, Ko-c, Boo Tjek, Jacco en Solo.

De vierde Western Area wordt gehost door Dj S.I.M, die al jaren de drijvende kracht achter de beste afterparties van Amsterdam is. De echte Partychicks en Partyboys zullen deze dj’s kennen en weten dat het in deze zaal nog wel eens heel gezellig kan worden. Groove, club, house, elektro en een vleugje trance zal de stijl zijn, en dat wordt gebracht door: Dj S.i.m., Miss Wendy, El Toro, DaViraz, Marco Verhoeven, Onnik en The House Negro. De vocalen worden hier verzorgt door Mc Da Silva.

Zet het feest snel in je agenda door hier te klikken, Of klik hier en surf meteen naar Ticketbox om online je kaartje te bestellen. Zaterdag 22 september is de datum en het Wilde Westen ligt al op jou te wachten. Met zoveel stijlen, zoveel talent, de beste entertainers en een interieur dat rechtstreeks uit een Western film komt kan het niet anders of dit wordt een feest om nog maanden van na te genieten.

9 opmerkingen

 
Nr1.

Dit wordt een mega vet feest........
 
:bounce:


Mooi feest....:)
(Y)
DJ Toyax :respect:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 11161, 194, 2434, 2062}
Artiest {SHOWLIST artist 128, 50507}
yeeeeeeeeeeeeeeehaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
ik heb er zin in!
:bounce:
 
Here whe go... :bounce:


:D
Bas en Rammuhhhhhhhhhhhhhhhh :bounce: :P
 
dit wordt HET feestje van 2007!!! Ten voeten uit, op de tenen slepend door de shit!! H[Eb er flink zin in!! :) [img width=329 height=576]http://www2.selu.edu/NewsEvents/Columbia/06cowboy.jpg[/img]
 
Uitspraak van MvB op donderdag 13 september 2007 om 20:53:
DJ Toyax :respect:

...ben onder andere erg nieuwsgierig naar deze DJ....en natuurlijk naar alle andere top DJ's....!!

Ik heb er zin in...nog 4 nachtjes slapen...en dan...:bounce:

I will be there with a smile....:)