Partyflock
 
­ Nederland

Rotterdamse verjaardag met Spaanse stempel in verbouwd Waterfront

gepubliceerd door , op
Na een enigszins teleurstellende barbecueloze zomer vol regenbuien en kou keert Strictly Techno terug met een 'straight in your face' techno editie, die de zon weer zal laten schijnen als nooit tevoren. Op vrijdag 14 september doet namelijk niemand minder dan Oscar Mulero de maasstad aan. Deze Spaanse technolegende stond al enige tijd op het verlanglijstje van de organisatie.

Met de recente face-lift van Waterfront Rotterdam zijn de verwachtingen hooggespannen. Het Waterfront Rotterdam-geluidsysteem is vervangen door zijn grotere broer en zal dus nog krachtiger zijn dan voorheen. Mulero behoort al jaren tot de toonaangevende producers en djs binnen de internationale technoscene. Zijn magistrale technische skills hebben hem gemaakt tot een graag geziene gast op festivals en feesten over de hele wereld. Alsof de aanwezigheid van Mulero nog niet genoeg is hebben we deze avond ook wat te vieren, zowel resident Bas Mooy als Charlton, samen ook wel bekend als het duistere duo 'Diabla Diezco' vieren hun verjaardag. Vorig jaar ging het dak eraf tijdens de 30ste verjaardag van Bas en dit jaar doen zij het nog even dunnetjes over.

Natuurlijk kan tijdens deze editie vaste kracht en Strictly Techno initiator Perry ook niet ontbreken. Al jaren bewijst hij muzikaal van alle markten thuis te zijn en zowel subtiele als pompende blockrocking beats te brengen. Alle ingrediënten voor een legendarisch nazomeravondje zijn aanwezig, geen twijfel. Laat de dansvloer maar schuimen dan!

In verband met een concert voorafgaande aan deze Strictly Techno zullen we beginnen om 24:00, maar geven we dat afgesnoepte uurtje aan het einde weer terug, wat dus betekent dat we doorknallen tot 06.00 uur.

Spread the word!

7 opmerkingen

Het Waterfront-geluidsysteem is vervangen door zijn grotere broer en zal dus nog krachtiger zijn dan voorheen.

Vet :O
Geluid was altijd al erg goed dus ben benieuwd!
Artiest {SHOWLIST artist 8798, 85633}
Uitspraak van [WBS] Joker.one op woensdag 12 september 2007 om 17:17:
Vet
Geluid was altijd al erg goed dus ben benieuwd!

idd... ben benieuwd dan :o
16 november ontdekken hoe gruwelijk het geluid is B)