Partyflock
 

XFM Xnergy 3.0
The Story Continues

gepubliceerd door , op
XFM Xnergy 3.0
11 september 2007
XFM] is weer helemaal terug met een nieuwe editie van en dit keer XFM Xnergy in het Beursgebouw Eindhoven!

Zaterdag 13 oktober is het Beursgebouw in Eindhoven het middelpunt van de beste dance DJ’s van dit moment. Maar liefst 9 DJ’s/Artiesten zullen –acte de presence- geven tijdens XFM Xnergy 3.0. Met house/electro tot trance/hard-trance en live elementen biedt XFM een zeer gevarieerde line-up! Helemaal in de lijn van het radiostation.

XFM Xnergy begint al een ware traditie te worden. Twee keer per jaar organiseert het dance radiostation van Zuid Nederland het uiterst succesvolle XFM Xnergy. Met uitverkochte edities in de Effenaar en het Philips Klokgebouw is er dit keer gekozen voor het Beursgebouw in Eindhoven.

De najaarseditie van XFM Xnergy (3.0) biedt veel variatie. Vernieuwende namen en gespitst op DJ’s uit Zuid-Nederland: Jordy Lishious, Benjamin Bates, Mark Norman, Bart Claessen, Ron van den Beuken, Roy Gates, Randy Katana en Jes!

Randy Katana stond al eerder in de line-up voor XFM Xnergy op 12 mei j.l. Helaas moest hij destijds vlak voor zijn optreden verstek laten gaan door een persoonlijk ongevalletje in zijn hotelkamer. Gelukkig niets ernstigs, dus deze keer gaat hij het helemaal goed maken!

Naast Randy is Jordy Lishious geen onbekende voor XFM, sinds medio Mei heeft de Tilburger zijn eigen programmaonderdeel tijdens het radioprogramma XFM Xnergy (iedere zaterdagavond). Jordy is behoorlijk aan de weg aan het timmeren met o.a. zijn hit samen met de Jaymen. In ieder geval zal hij de welbekende electroklanken ook op 13 oktober door het Eindhovense laten klinken!

Trance en hard trance mogen niet ontbreken op XFM Xnergy 3.0. Ron van den Beuken, Bart Claessen en Mark Norman brengen je volledig in de ‘mood’.

Special guest op 13 oktober is Jes! De New Yorkse komt oorspronkelijk uit de rockhoek, maar als zangeres is ze nu volledig geïntegreerd in de dance scene. Haar kwaliteiten liggen bij live zang waarmee ze met haar karakteristieke hese stem een genot is voor het gehoor. In het verleden leende ze haar vocalen onder andere aan ‘As the Rush comes’ van Motorcycle. Tegenwoordig werkt ze veel samen met niemand minder dan Tiësto waar ze onderdeel is van zijn Elements of Life tour. Onlangs bracht ze haar solo album uit (Disconnect).

Na twee uitverkochte edities (Effenaar en Klokgebouw in Eindhoven) is deze keer ‘Het Beursgebouw’ de ‘place to be’. Het Beursgebouw is logistiek een ideale locatie, midden in het centrum van Eindhoven! Voor het comfort van de bezoeker kiest XFM ervoor om iedereen meer ruimte te geven en ook zal XFM, indien nodig, zorgen voor de nodige verkoeling mocht de buitentemperatuur in oktober nog hoog oplopen.

Uiteindelijk wordt XFM Xnergy 3.0. een uitzinnig spektakel met een Zuid- Nederlands tintje, de beste DJ’s, een grandioze lichtshow, entertainment en veel special effects !

Kaarten voor XFM Xnergy zijn te koop bij de Ticketbox verkooppunten, Ticketbox en Berk Music (Woenselse Markt, Eindhoven en Hoofdstraat in Best). www.XFM.nl

Algemene informatie over XFM:
XFM is één van de grootste regionale omroepen van Nederland. XFM Radio brengt 24 uur per dag, 7 dagen in de week uitsluitend dance muziek. XFM is te ontvangen via kabel en ether in de provincies Noord-Brabant, Zeeland en Limburg (met een technisch bereik van 4.000.000 mensen) en wereldwijd via internet.

2 opmerkingen

XFM! :cheer:
laatste aanpassing
XFM...IS ZEKER HELEMAAL SUPER...!!!! PAAR MAANDEN GELEDEN EEN MOOIE PRYS GEWONNEN BY XFM HELEMAAL TOPPIE..