Partyflock
 
­ Nederland

Bliss Deluxe presents: The end of the summer party

gepubliceerd door , op
Bliss Deluxe presents: The end of the summer party
11 september 2007
FeestBLiSS Deluxe · End of the summer party
Datumzaterdag 29 september 2007
LocatiePier Site
Als er een ding gezegd kan worden over de afgelopen zomer in ons Nederlandje dan is het wel dat de feesten dit jaar beter waren dan het weer. Alle echte partyfreaks kwamen buiten spelen, door wind, wolken en zelfs regen. De zomer is alweer bijna voorbij en omdat het einde in zicht is willen we nog een keer alle herinneringen ophalen bij het laatste feestje van de zomer.

Zaterdag 29 september is de laatste editie van Bliss Deluxe in Club de Pier in Scheveningen. Hiermee word de zomertour afgesloten in stijl, op een unieke locatie die we deze zomer allemaal mee hebben mogen maken. Voor de laatste keer dit jaar kun je midden in de Noordzee genieten van de beste beats, cocktails en entertainment. Foto’s nemen met je vrienden bij de zee, kijken naar de zonsondergang en misschien zelfs toch nog een zomerliefde vinden.

De line-up liegt er niet om, ze hebben de heerlijkste zomervibes voor je geleverd door alle dj’s die deze zomer flink wat feestjes hebben afgewerkt en een heleboel smeulende speakers en doorgetrapte dansvloeren hebben achtergelaten door heel Europa. Residents Basti Lourenz & Bruze weten als geen ander hoe een feestje echt Bliss word, MC Face laat al zijn gezichten zien, Daniel Darque een van Back 2 Basics grootste talenten, Chris Rox laat je de laatste zomerhits horen, Oz Romita is ook van de partij, Jip Deluxe brengt je naar hogere sferen, Melvin Reese brengt je tot de poort en Tony Cha Cha laat je binnen in de hemel van house music! En als je eenmaal binnen bent zal Dj d'Jorivo je laten zweven

Natuurlijk bedenken ze altijd wat leuks voor hun bezoekers en de vaste BLiSS Deluxe Members: deze keer is het heel simpel! Beantwoordt de volgende vraag 'Wie opende op de afterparty van Erick Morillo in H.D Venue op Zondag 4 Maart? weet jij het? Win je eigen Exclusieve BLiSS Deluxe capuchon trui en word uitgenodigd met vier vrienden als V.I.P op 31 December bij BLiSS Deluxe "Let the Champagne flow". Stuur je antwoord naar info@blissdeluxe.nl

Er is geen betere manier om het zomerseizoen af te sluiten dan met een écht goed feestje op een écht strand met échte house liefhebbers, échte beats en échte entertainment. Misschien krijgen we dan de weergoden zo ver om ons volgend jaar écht goed weer te geven!

Wees erbij of wees al winter!

Line-up
Basti Lourenz
Bruze
Chris Rox
Jip Deluxe
Melvin Reese
Oz Romita
Tony Cha Cha
Daniel Darque
Dj d'Jorivo
MC Face

www.blissdeluxe.nl

5 opmerkingen

:Respect:
Artiest {SHOWLIST artist 35031, 71102}
Toch nog 1x op de pier heerlijk!!!
Artiest Space
Op veler verzoek gaan we De Pier nog één keer laten :bounce: "rocken" :bounce: als nooit tevoren!! Met de lekkerste beats en BliSS Deluxe favourite dj's zullen alle ingrediënten om te knallen aanwezig zijn!! Deze jongen wil dit niet missen...:P !! Jij toch ook niet.... :roflol:
laatste aanpassing
Werkzaam bij MEM events
Artiest {SHOWLIST artist 29750, 54821}
Lekkere line up!!
Wordt weer een lekker feestje dit ;)