Partyflock
 
­ Nederland

Lido Closing Party

gepubliceerd door , op
Lido Closing Party
8 september 2007
Om het festival/zomerseizoen dit jaar waardig af te sluiten hebben JP en het Lido samen besloten om na de twee voorgaande edities Harddance en Koolwaters een official closing party te geven. Het is JP wederom gelukt om een interessante line-up samen te stellen en hij hoopt dat deze dag net zo geslaagd zal worden als de voorgaande edities, aan de artiesten zal het niet liggen...

Walt Jenssen; deze ideaal ogende schoonzoon is een 20-er die zijn uurtjes vult met het creëren van tracks die door internationaal toonaangevende artiesten bewonderd en gedraaid worden. Iemand die verschillende stijlen in zijn producties samenbrengt, en daarmee een perfecte balans heeft gevonden tussen harmonie en hardheid. Bekend geworden in de Hardstyle scène met Showtek en Southstylers, maar nu ook een internationaal reizende ster met zijn solo hit CTRL-Walt-DEL, die misschien wel het beste te omschrijven is als Power Electro, een combinatie van zware bassen met diepe beats die een smerige electro riff ondersteunen. Kortom....voer voor de dansvloer!

Groovedealer; deze muzikale duizendpoot gaat al heel wat jaartjes mee. Bewust gekozen voor de underground heeft hij menige aanbiedingen afgeslagen om zodoende zijn eigen weg te kunnen vervolgen. Een weg die leidde van het draaien en produceren naar het organiseren van eigen avonden in talloze clubs en op illegale locaties. Nu is deze held wederom uit de underground aan het opstijgen om ons te laten genieten van een ongekende set gevuld met Tribal House vol met Oldschool en Techno invloeden, met deze sound heeft hij onlangs de stranden van Ibiza onveilig gemaakt en zal dat gegarandeerd ook op het Bloemendaalse strand doen.

MvDJ; winnaar van de Tom Harding mix contest en een van de weinige DJ’s die zowel in de vroege uurtjes kan draaien als prime-time,. Iemand die door zijn mixtechniek het publiek weet te verrassen en die niet bang is om verschillende stijlen in 1 set te verwerken. Een jonge hond die zijn mannetje zeker zal staan tussen de heavy hitters van deze dag.

Rewind DJ's; een DJ trio dat furore maakt binnen de electro scène van Noord Holland en op verschillende festivals deze zomer. Naast de optredens bevinden de Rewind DJ'szich ook in de studio waar ze werken aan hun eigen producties. Elke artiest vertegenwoordigd een andere stijl en met zijn drieën hebben ze dit omgesmolten in een mix van electro met house en breaks invloeden. Achter de draaitafels wisselen de drie heren elkaar om en om af wat het draaien onderling ook bijzonder uitdagend maakt. Rewind DJ's draaien in driedelig pak omdat zij naar eigen zeggen bezig zijn met ‘serious business’ uiteraard met een vette knipoog.

X-Force; deze Haagse DJ is een graag geziene gast op het strand van Copa Cobana en op het strand van Bloemendaal, met zijn warme uplifting house sounds is hij een perfecte opener voor deze closing party en hij zal ons koude kikker zomertje toch nog een Braziliaans tintje geven.

JP; dj JP de organisator van de Lido Beach parties was afgelopen zomer te vinden op vele festivals, niet alleen met zijn eigen moeilijk te omschrijven stijl maar ook met zijn tweede liefde, Classics, heeft hij de dansvloer (en soms de aggregaat) van menig feest in vuur en vlam gezet. Hij is blij dat dankzij de goed verlopen voorgaande edities er ook nog een closing party plaats vindt, en hoopt dat iedereen nogmaals de weg naar Lido zal vinden.

Bij slecht weer zal de dance area overdekt zijn

10 opmerkingen

Het is weer voorbij met de zomer!!
Een waardige afsluiter.
hehe.. en hoe wazz da 19e augustus eigenlijk.. nou.. die was zo:
http://picasaweb.google.nl/partyspacer/LidoBloemendaal19082007

top gewoon.. :bounce: duzzz.. gooi deze ook maar ff in mijn agenda :yes:
Netjes :)
:D
Artiest {SHOWLIST artist 62105, 11259}
Partygangers! Helaas kan ik niet op de closing party draaien vanwege een hernia :s Moet dus een aantal weken plat.

Veel plezier en hopelijk zit het weer een beetje mee!
Wij willen graag iedereen bedanken voor de drie top edities, dankzij jullie op de dansvloer waren ze zo succesvol!
newsflash: de nieuwe data voor volgend jaar worden vandaag gepland!!
Rock On & see you soon...