Partyflock
 
­ Nederland

Dekmantel lanceert maandelijkse avond in Club NL

gepubliceerd door , op
Dekmantel lanceert maandelijkse avond in Club NL
7 september 2007
FeestDekmantel · Season Kick Off
Datumzaterdag 8 september 2007
LocatieNL Site
Nu de zomer haar einde nadert keren de organisaties weer terug naar de clubs, zo ook
Dekmantel. Het succesvolle verloop van de "Detroit Spirit" edities eerder dit jaar heeft NL ertoe verleid maandelijks een avond in te ruimen voor het collectief. En hoewel de eerste avonden een duidelijk thema kenmerkte, geniet het nu - gezien de verhoogde frequentie - voorkeur om uit een allesomvattender vaatje te tappen.


Dekmantel zoekt daarvoor naar de muzikale basis. Zo kunt U bijvoorbeeld de klassieke house uit Chicago, de Garage uit New York, hedendaags Beatdown geweld en de vertrouwde techno uit Detroit verwachten. Wees echter niet verrast als U bij binnenkomst dub, funk en disco voorgeschoteld krijgt of na het gejoel voor die laatste toegift een bijtende acid- of pompende bootyplaat langszij hoort vliegen. In short: een diversiteit aan authentieke, tijdloze en volwassen muziek. Zonder (te) veel van het electronische, of vaste "4x4 for the floor" -pad af te wijken.

Het loyale en toegewijde publiek biedt ons daarnaast de ruimte voor een exotische invulling van het programma: zo hebben we ondermeer speciale sets van gevestigde namen, debuutoptredens van opkomend (buitenlands) talent en vooral veel échte rasdeejays in de planning staan.

Voor de kick off van 8 september is het daarentegen de beurt aan
Dekmantel oprichters Casper Tielrooij en Thomas Martojo. Als mannen op een missie ontdekken zij al struinend door platenbakken een overvloed aan frisse en/of vergeten muziek, wat hun handen er logischerwijs toe doet jeuken om het publiek er kennis mee te laten maken. Aanstaande zaterdag krijgen zij zes uur lang vrij baan, waar U misschien nét dat gezochte alternatieve geluid mee geboden wordt. Menig muziekliefhebber, voorzien van een "open mind" en breed referentiekader, zal zich er in ieder geval op zijn of haar plek voelen. Tel daar het intieme karakter van de club en het aanstekelijke enthousiasme van de bezoekers bij op en U begrijpt vast dat we niet wachten kunnen op al het moois wat volgen zal.

3 opmerkingen

 
Club NL!

1 van de fijnste lokaties in zijn soort:respect:

Moet er gauw weer eens langs:jaja:
Heel vet persbericht; erg aanlonkelijk!