Partyflock
 
­ Nederland

Go!Crunc at Amsterdam Marcanti

gepubliceerd door , op
Go!Crunc at Amsterdam Marcanti
6 september 2007
FeestGo! Crunc · Real House Music
Datumzaterdag 22 september 2007
WinactieGo! Crunc actiegesloten
LocatieMarcanti
Sinds deze zomer zijn de deuren van een totaal vernieuwde Marcanti geopend. Deze is getransformeerd tot een trekpleister voor al het jong, hip en trendsettend Nederlands publiek. Tijd dus voor een mooi feestje met mooie mensen in een nieuwe mooie club! Je zult je ogen uitkijken, want de nieuwe Marcanti is een heel nieuwe ervaring op zich. Zodra de deuren open gaan komen de funky beats, de verleidelijke bars, het chique interieur en de sfeer van een veelbelovende avond tegemoet die je doen dansen drinken en je de avond van je leven geven.

Het zal een fantastische avond worden met Go! Crunc, dat op 22 september 2007 zal plaatsvinden. Nóg een reden om in het weekend goed uit je dak te gaan en stoom af te blazen in de nieuwe hotspot van Amsterdam, Marcanti! Vanaf 23.00 uur zullen de deuren van Marcanti weer geopend zijn. Ga een fantastische avond tegemoet met de nodige Real House Music. Om dit legendarische en het fantastische gevoel, wat men vier jaar geleden had bij deze muziek, terug te halen zullen daarom de nodige DJ’s aanwezig zijn om dit te kunnen verwezenlijken. De sexy klanken van het soulfull, latin, deep, house music zullen weergaloos weerklinken in het gehele Marcanti en zal de hele zaal doen losbarsten.

Deze avond zullen de beats weer knallen door de speakers en worden de platen gedomineerd door o.a. Benny Rodrigues, Fedor Limjoco, Benjamin Brown, Tom Boye, Prunk Le Funk, Joey Bero, Jasper Clash. Ook zal MC Pryme weer de avond vullen en de visuele effecten zullen verzorgd worden door VJ MacMotion. Er zal genoeg entertainment te zien zijn. Tot 05.00 uur zal het feest hier losbarsten en de energie de hele avond maximaal blijven.

Tevens kan er voor € 5,- euro gebruik gemaakt worden van het ruime aanbod aan parkeerplaatsen bij Marcanti. Je stapt uit voor de ingang en je auto zal worden geparkeerd op de parkeerplaats. Wanneer je besluit te vertrekken, zal je auto netjes voor gereden worden. Je kunt je kaarten al via www.crunc.nl bestellen voor 10,00 euro en aan de deur zullen ze 15,00 euro zijn. Ook is er ook weer de gelegenheid om een VIP-tafel (via info@crunc.nl) te reserveren voor vijf personen of kan je een VIP-ticket kopen via www.crunc.nl om het feest nog beter tot zijn recht te laten komen en de sfeer nóg meer te proeven!

Crunc; for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance

3 opmerkingen

Wie weet...
 
jeetje jammer maar zit in griekenland...
anders had ik erbij geweest.