Partyflock
 
­ Nederland

Laidback Luke en Benjamin Bates achter de ezel

gepubliceerd door , op
Laidback Luke en Benjamin Bates achter de ezel
6 september 2007
Naast het feit dat Laidback Luke, Benjamin Bates, Funkerman, Dani-L en Peddo de gastheren van de avond zijn, zijn het ook kunstenaars bij uitstek. Zowel Laidback Luke, Benjamin Bates als Funkerman produceren eigen muziek, maar ook uitstekende DJs. Als geen ander zullen zij op Twisted Arthouse hun eigen producties als die van collega artiesten ten gehore brengen in uitzonderlijke sets.

Maar niet alleen deze kunstenaars komen aan bod, maar ook de meer klassieke kunstenaars. Deze keer is Miranda Pronk van de partij met haar bijzondere kijk op kunst. Drie jaar geleden afgestudeerd aan de kunst academie voor beeldende kunst in Den Haag. Haar afstudeerproject werd geïnspireerd door de Heian periode in Japan. In de Heian periode 2000 jaar geleden maakte Japan en literaire bloeiperiode door en werd de eerst bewaard gebleven Roman geschreven. Uit deze literatuur haalt Miranda haar bijzondere inspiratie.
Inmiddels heeft zij zich toegelegd op het schilderen van portretten van hedendaagse mensen, waarmee zij haar werk volledig naar het heden haalt, al zijn de uitgebeelde emoties van alle tijden. De portretten worden gemaakt naar snapshots van mensen die gefotografeerd zijn op een onbewaakt moment.
Tijdens Twisted Arthouse zal zij haar werk tentoonstellen, maar Miranda Pronk eveneens een live stuk vervaardigen op het hoofdpodium naast de overige kunstenaars.

Een avond gevuld met kunst, muziek, vrolijkheid, gezelligheid, borrels en gedans in de Odeon te Amsterdam. De Odeon is de geschikte locatie voor dit mooie concept, omdat de Odeon een pand is met een geschiedenis. Odeon is een mooie, stijlvolle, chique locatie dat vroeger dienst deed als theater. Kunst is onlosmakelijk verbonden met deze mooie locatie en daarom voegt de Odeon alleen al enorm toe aan Twisted Arthouse!

Naast de gevestigde orde biedt Twisted Arthouse ook mogelijkheden voor andere minder commerciële muziekgenres, plek voor veelbelovend talent of juist de underground helden van Nederland. DJ Bono, een icoon in Utrecht, heeft inmiddels op menig feest, festival en club gestaan, maar nu eindelijk ook in de Odeon. Heerlijke mix van house, techhouse, minimal en alles wat ermee te maken heeft. DJ Bono wordt hierin ondersteunt door collega’s Greg Sno & Liam C. Deze underground DJs zijn de ondergrondse zat en weten dat hun sound geschikt is voor een breder publiek. Met een op handen zijnde eigen label zullen de heren op producersvlak snel de wereld veroveren, maar bij Twisted Arthouse zullen ze ook het dansende publiek voor zich winnen.

Dus kom lekker langs, geniet, dans, drink, klets, maar verbreed vooral je horizon in een club als Odeon Amsterdam.

3 opmerkingen

 
nice line-up!

Laidback Luke, Benjamin Bates, Funkerman (y)top
 
Werkzaam bij Be Yourself
Artiest {SHOWLIST artist 2128, 4680, 8252, 34748}
Benjamin Bates :respect:

gruwelijk album ook van m ;-)

Funkerman (y) nice line up!
laatste aanpassing