Partyflock
 
­ Nederland
Element Scantraxx is niet algemeen zichtbaar!
Element Scantraxx is niet algemeen zichtbaar!

MegaWatt – Army of Hardstyle

gepubliceerd door , op
MegaWatt – Army of Hardstyle
3 september 2007
FeestMegawatt · Army of hardstyle
Datumvrijdag 21 september 2007
WinactieMegawatt actiegesloten
LocatieDelirium
Na de Talent Night en de zomerstop komt Haarlem’s enige hardstyle avond MegaWatt keihard terug. Heb je genoeg krachten opgedaan deze zomer? Helemaal op adem gekomen? Want deze keer is, naast Headhunterz en de Alpha², ook The Prophet van de partij om je genadeloos af te stompen in de duistere MegaWatt leger barak!

MegaWatt is een uniek concept en de enige avond in Haarlem die de stevigere kanten van de house vertegenwoordigt. Hardtrance en hardstyle voeren de boventoon, en alleen de beste artiesten op dit gebied worden hiervoor uitgenodigd. Q-dance is dan ook vaste partner, en ook op 21 september staan naast de residents Toyax en Zwan maar liefst drie Q-dance acts van formaat in de Club Delirium. Grote namen die je de afgelopen zomer nog op festivals als Defqon1 gezien hebt.

Op vrijdag 21 september slaan ze echter in een intieme omgeving in hartje Haarlem hun kamp op, omringd met het beste licht en geluid, waar 450 opgeroepen soldaten maar liefst vijf uur lang los kunnen gaan op de snoeiharde beats van deze toppers. Daarnaast wordt de volledige club omgebouwd tot gitzwarte legerbarak, staan er geïmporteerde tanks, leger takelvoertuigen en jeeps uit Engeland voor de deur, wordt al het personeel in legerkleding gestoken en klieven de lasersstralen de hele nacht door de barak heen. Tijd voor een introductie van Army of Hardstyle aanvoerders van deze snoeiharde nacht.

Willem Rebergen is de naam waarmee Headhunterz door het dagelijks leven gaat. Vanaf het moment dat Dov “The Prophet” Elkabas hem onder zijn hoede nam ging het hard met deze jongen. Hij brengt nu platen uit op het label van Dov, Scantraxx, en staat op grote Q-dance evenementen als Q-Base en Xqlusive. Dov hoorde de goede verhalen van Willem en heeft besloten zelf ook het legerkamp MegaWatt met een bezoek te vereren. Mister Scantraxx, The The Masochist, 50% of The Hardheadz is er deze keer dus zelf bij! Dov J. Elkabas werd geboren in 1968 en zette zijn eerste plaatje op in 1983. Geen hardcore of hardstyle, maar met o.a. de mannen van de legendarische Osdorp Posse ging hij op zeer alternatieve wijze muziek proberen te maken. Er was immers nog geen housemuziek in deze tijd, dat kwam pas rond 1986. In 1988 kwam hij in aanraking met house en werd gevraagd om op een feest te draaien waar uitsluitend house werd gedraaid: Let The Prophet Rise in de Jan van Galenhal in Amsterdam. Samen met collega MadDoc stond hij daar de hele avond live muziek te maken met synthesizers en samplers om een eigenwijze invulling te geven aan deze avond. Deze avond werd zo’n groot succes, dat vanaf dat moment hard ging en The Prophet steeds meer gevraagd werd. Organisaties als Multigroove en ISP (later bekend als Hellraiser) begonnen hem steeds vaker te boeken en stond hij bijna op alle feestjes in en rond Amsterdam. Rond 1991 begon hij samen met Dano, Buzz Fuzz en Gizmo The The Dreamteam: vier verschillende DJ's, met vier verschillende stijlen die alleen als groep optraden, dat was uniek in die tijd! De rest is geschiedenis, Dov draaide en draait zich nog steeds een slag in de rondte, met soms wel zes optredens per avond. Club Delirium is dan ook trots dat deze levende legende 21 september zijn tijdelijke legerkamp in Haarlem opslaat!

De Alpha², Anco en Arjen Timmerman, kennen geen genade voor het voetvolk op de dansvloer. Dit DJ team is vaste klant bij Q-dance en garandeert dat je helemaal kapot en met spierpijn in bed eindigt. Dit hebben ze al bewezen op grote evenementen als XXlerator, In Qontrol, Qlimax, Hard Bass en deze zomer nog op Defqon1, en zullen dat de komende tijd weer bewijzen in Club Delirium. Bij MegaWatt mogen uiteraard de Haarlemse helden en residents Toyax en Zwan niet ontbreken. Met een stevige back2back set zal dit duo er genadeloos de beuk ingooien. Toyax stond deze zomer trouwens met o.a. Yves Deruyter en Miss Djax op één van de mainstages van het beruchte Duitse festival Nature One, check hier de beelden.:



Dit wordt dus duidelijk weer een avond om niet te missen, waar vind je anders deze topnamen in een intieme club in Nederland? Prepare and join the forces of MegaWatt – Army of Hardstyle!

10 opmerkingen

(y) line up zit ik alleen lkkr in Florida :D
laatste aanpassing
Uitspraak van Patrick de Booij op donderdag 6 september 2007 om 08:48:
top line up alleen zit ik in zuid-afrika

Leuke line up! Zit ik alleen in Noord Brabant :D
Haarlem :respect:
Toppie,,, hier ben ik bij:D
leuk filmpje inelkaar geflanst alleen jammer dat de muziek en t klappe beetje ongelijk lope.. kunne ze dat met moderne techniek niet ff beter afmake zodat t wat echter lijkt... hardstyle is softstyle and should change his name
waarom maar 5 uurtjes????
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 9727, 6675, 9726}
ALPHA TWINS!!!

top concept!! 22 september lekker doorknallen!


{argument 'id' ontbreekt}
jammer dat het in delirium is
Artiest Zwan
nou nog met cds draaien yax lol,word knallen
laatste aanpassing