Partyflock
 
­ Nederland

Rockit Rocks The Beach: Laatste gathering in de openlucht

gepubliceerd door , op
Rockit  Rocks The Beach: Laatste gathering in de openlucht
3 september 2007
FeestROCKIT · Rocks The Beach
Datumzondag 16 september 2007
LocatieVroeger
Op zaterdag 15 september viert Club Poema RAW zijn derde verjaardag met klinkende namen als Marco Carola en Paco Osuna. Magnetronik strijkt neer in de Flexbar met Daniel Stefanik terwijl de Stubnitz een geslaagde editie van Mr. Stubnitz van Daniel Sanchez tegemoet gaat.

Benny Rodrigues is als vanouds zijn drukke agenda aan het afwerken bij Full House, Nope is Dope en de Matrixx, terwijl Michel de Hey in Oslo Club PI op zijn kop zet. André Galluzzi en Funk d'Void doen hetzelfde in respectievelijk de Panorama Bar Duitsland en Lemon Lounge Verenigd Koninkrijk. En dan?

No sleep till Monday, want tegelijkertijd is Anja Schneider haar set op Techno Parade in Parijs aan het afronden om daarna meteen op het vliegtuig te stappen voor een vroege set in Beachclub Vroeger (Bloemendaal aan Zee). Ja, deze Duitse duizendpoot, blaakt van energie en heeft de harten van duizenden veroverd in de afgelopen jaren. Of het nou haar Awakeningsset (incl. after) was of haar verlichtende set bij Voltt: Elke keer ontvangt ze niets dan lof.

Beachclub Vroeger doet denken aan een strandhuis op Long Island en ademt, ondanks zijn grootte, zowel binnen als buiten een ingetogen, warme sfeer uit. Je waant je op sommige momenten in het buitenland. Op 16 september krijgt de naam "Vroeger" een extra dimensie. Want door de set van Anja Schneider ben je verplicht je wekker te zetten of nog beter: gewoon door te knallen naar Bloemendaal aan Zee, daar bij die raket. Daarnaast mogen de eerste 300 bezoekers die voor 13:00 uur komen voor de helft van de prijs naar binnen en de winnaars van de "Ravers diploma" op Rockit Open Air zelfs gratis.

De lange termijn weersverwachting voorspelt een heerlijke nazomer met op 16 september zonnig en 20 graden. Maar de organisatie neemt het zekere voor het onzekere en heeft alvast een tent in optie genomen.

Zondagsfeesten hebben een aparte, uitgelaten stemming. De sfeer van alles kan, niets moet leeft zowel bij de bezoekers als bij de artiesten. In die sfeer krijg je al snel een gevoel van saamhorigheid, verassend en afwisselend. Rockit Rocks The Beach wordt de laatste gathering van gelijkgestemden in de openlucht.

Timetable
12:30-13:00 Intro (E2-E4)
13:00-15:00 Anja Schneider Duitsland
15:00-17:00 Benny Rodrigues
17:00-19:00 Funk d'Void Verenigd Koninkrijk
19:00-21:00 André Galluzzi Duitsland
21:00-23:00 Michel de Hey

Entree: Voorverkoop €10,- (ex fee) / Deur €12,50
Voorverkoop alleen via de site van FCA (www.fca.nl)

12 opmerkingen

Leuk! Maar zit dan in Ibiza.. wat jammer :lol:
Uitspraak van Sanne :) op maandag 3 september 2007 om 13:42:
Leuk! Maar zit dan in Ibiza.. wat jammer

wil wel met je ruilen hoor :lol:
 
Worden er ook stempels uitgedeeld?
Alle bezoekers krijgen een bandje!
 
Artiest Wouter Brok
Mooie tijden... kan ik op tijd naar huis na André:)
mooie line-up... tot dat je ziet wie als laatste draait
Uitspraak van Jooztvdberg op dinsdag 4 september 2007 om 18:38:
mooie line-up... tot dat je ziet wie als laatste draait

Idd, waarom in godsnaam Michel de Hey???
Entree: Voorverkoop €10,- (ex fee) / Deur €12,50

die fee is toch meestal meer dan 2,50 waardoor deurverkoop goedkoper is??
haha.. ja hoor, fris vanuit de Lexion hier naar toe :lol: hehe.. yeahhh,
gewoon aan de deur kopen.. wel zo slim, stel, ik red het niet O:)