Partyflock
 

Planet V.I.P. biedt noorderlingen goed alternatief op 8 september

gepubliceerd door , op
Planet V.I.P. biedt noorderlingen goed alternatief op 8 september
2 september 2007
Voor iedereen die niet (meer) naar Q-Base gaat presenteert Planet V.I.P. op zaterdag 8 september een zeer speciale editie van het gezelligste feest van het noorden: Planet V.I.P. presents. Niemand minder dan de Italiaanse dj Activator zal namelijk te gast zijn in het prachtige Club TDF en garant staan voor een flinke dosis ‘Italian Hardstyle’. Natuurlijk zal het deze avond niet alleen om één stijl draaien. Daarom zullen jouw vertrouwde Planet V.I.P. residents Rabies & Alian, Wicked DJ Team, Delic en Penoze je voorzien van Jump tot Hardcore, met als ceremoniemeester de altijd zeer energieke MC Wah Yudi!

Het is altijd weer een verrassing wanneer er weer een nieuwe Planet V.I.P. zal zijn. Ook is het altijd een verrassing wie de speciale hoofdgast zal zijn die naast het Planet V.I.P. DJ-Team ervoor zal zorgen dat het feest zowel voor als achter de draaitafels weer helemaal los zal gaan! Na de vorige knallende edities met Darkraver en Paul Elstak is het deze keer de beurt aan een andere dj die al lang op het verlanglijstje staat, niemand minder dan Activator! Ter introductie. Na 5 jaar resident te zijn geweest van de J&J Orbital Club in Italië kiest Manuel Tessarollo zijn eigen tracks te produceren en bouwt hij een eigen studio. In 2002 released hij zijn eerste tracks op het Italiaanse ‘Activa Records’ en vanaf dat moment is de naam Activator geboren! Met vele releases onder verschillende aliassen als Manuel Es, Outlaw en Megaphone is hij een van de eerste vertegenwoordigers van de populaire Italiaanse Hardstyle sound. Zijn vele optredens in grote internationale clubs als de Matrixx, Oxa en Zak en op grote feesten als Defqon1, Qbase en Hardbass getuigen ervan dat hij tot de absolute wereldtop behoort, en zal dit op deze speciale editie van Planet V.I.P. presents opnieuw aan het publiek bewijzen.

Zoals gezegd valt en staat een goede Planet V.I.P. niet alleen met een speciale gastdj. Planet V.I.P. staat vooral door een aantal vaste ingrediënten waardoor je van tevoren altijd weet dat je een topavond zult gaan beleven. Degenen die hier verantwoordelijk voor zijn, zijn natuurlijk de dj’s die jullie het beste kennen, en reken maar zij jullie ook! Zo zal Penoze de avond opwarmen met de beste UC en Jump, zal het knotsgekke Wicked DJ Team laten zien waarom ze zo geliefd zijn bij het publiek, zullen Rabies & Alian de bezoeker je mee terugnemen naar die goede oude tijden waarna Delic de lichten uit zal knallen en het dak er definitief af zal blazen met een lekker setje hardcore! Dit alles onder de bezielende leiding van de meest hyperactieve mc van het noorden: MC Wah Yudi.

Komen dus! En dankzij het nieuwe entreebeleid van TDF kun je er vanaf nu ook nog eens voor slechts 5 euro al bij zijn. Kortom, iedereen (ook 16+) is weer van harte welkom op zaterdag 8 september vanaf 23:00 uur voor een knallende nieuwe editie van Planet V.I.P. presents.

11 opmerkingen

Jammer qbase gaat voor:P
 
Ik ga toch voor Q-Base!
yup Q-base here we come :bounce:
count me in for q-base ;D
Altijd op datums wanneer ik niet kan :P

Goed concept iig! Suc6 daar!
Q-base 100%
Artiest {SHOWLIST artist 169295, 55694, 50902, 511}
Planet VIP 1000% :bier:
Artiest Melv
Uitspraak van Rabies op maandag 3 september 2007 om 21:16:
Planet VIP 1000%

1001% aanwezig!
 
Was een leuk feessie,In het begin wat minder!
Organisatie: NDC1 maakt toch ook foto's die avond?
Ik ben wel redelijk vaak op de foto geweest, Enne kan ze niet meer vinden! Beetje jammer!
laatste aanpassing