Partyflock
 
­ Nederland

Vet feestend terug naar het wilde westen op de Wild Wild Western Party

gepubliceerd door , op
Vind je het naast een goed feest ook lekker om te genieten van een pretpark? Doe dan mee aan de actie hieronder en maak kans op een tweedaags weekend in Ponypark Slagharen. Maar de echte reden om naar de Wild Wild Western Party te gaan is natuurlijk omdat Wild Wild Western Party een feest is dat je zeker niet wilt missen. Met zoveel muziekstijlen dat je het gevoel krijgt dat je op een festival rondloopt. Met knallers als 4 Strings, Bas & Ram, Cor Fijneman, Francois, Marcel Woods, Spider, Alpha², Pila, Rob & MC Joe, Michael Dieters en Mc’s UB en Da Silva.

Het wordt een vet en lekker wild feest, de Wild Wild Western Party. De hele Hemkade wordt omgetoverd tot een grote saloon uit de oude films. Alles wat je daar ziet altijd kom je tegen. Can Can girls, een sherrif met zijn deputies, een wilde rodeostier voor de waaghalzen, golddiggers en saloongirls geven dikke shows met veel entertainment. Je waagt je een nacht lang in de frontline van de oude trek naar t Westen. Trek die cowboy-boots en die jarretels maar uit de kast! It’s gonna be fingerlicking good!

Het feest is pas op 22 september maar de teller op Partyflock loopt al aardig richting de 800 aanmeldingen. Het gaat de goede kant op en daar is de Wild Wild Western Partycrew natuurlijk blij mee. Ook de kaartverkoop loopt goed en de Actiekaarten voor de halve prijs zijn nagenoeg uitverkocht. Er zijn nog wel een paar gewone kaarten over tegen de lage prijs van 10 euro. Dus ga snel naar de winkel of Ticketbox om je kaartje in huis te halen! Als ze op zijn zullen de kaarten automatisch tegen de normale entreeprijs verkocht worden.

Je kunt ook nog meedoen met de actie waarmee je twee geheel verzorgde dagen Ponypark Slagharen kunt winnen. Wat je daarvoor moet doen is heel simpel. Laat zien dat jij naar de Wild Wild Western Party komt door het feest nu in je agenda te zetten. Uit alle namen wordt op 15 september één winnaar gekozen die dit tweedaagse arrangement wint wat inclusief een hotelovernachting is.

Klik hier om het feest in je agenda te zetten en zo mee te doen met de actie.


Verschillende stijlen voor iedereen
De areas hebben allemaal een verschillende muziekstijl zodat er voor iedereen iets bij zit. De Main area zal eruit knallen met de echt vette dj’s van internationale naam en faam. Hier zal het er heet aan toe gaan. De line up voor de Main Area is:
4 Strings
Cor Fijneman
MEM
Marcel Woods
Michael Dieters
Spider
MC UB

De tweede Prison Breaker Area is voor de hardere stijlen, van early hardcore en hardstyle tot hardcore. Een voorproefje op het Harcore Prison Breaker feest van 10 november (staat-ie al in jouw agenda?) met:
Alpha² (Alpha²)
Baba
Defendor
Eyreon Project
Micha B
Pila
Rob & MC Joe
Toyax

De derde Area wordt gehost door dj Michael Dieters, en hij nodigt uit:
Boo Tjek
Ferio
Jacco
Michael Dieters
Riego
Solo

De laatste Area wordt gehost door dj S.I.M. die de sound van Amsterdams langstlopende afterparty Club Latido en alle residents meeneemt:
DaViraz
El Toro
The House Negro
Marco Verhoeven
Miss Wendy
Onnik
S.i.m.
MC Da Silva

Het wordt een onvergetelijke Wild West show en natuurlijk hoort daar ook bij dat de Wild Wild Western Partycrew aan jullie vraagt om ook te komen als cowboy- of girl, sherrif, Dalton, Lucky Luke, golddigger, tramp of union soldier. Laat het Wilde westen voor een nacht herleven en maak het zelf mee! Zet het feest in je agenda om mee te doen met de Ponypark Slagharen actie en surf snel naar de vernieuwde Ticketbox site om nog te profiteren van de laatste actiekaarten voor de halve prijs!

8 opmerkingen

In welke area staan Bas en Ram??? :nocheer:

De beste paarden uit de stal vergeten..... ;)
=============================================
*Edit*

In de main dus :cheer:
laatste aanpassing
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 11161, 194, 2434, 2062}
Artiest {SHOWLIST artist 128, 50507}
:bounce:
:cheer: :bounce: ik heb mn cowboypak al binnen!
Zit ik lkkr in Florida :D
800 aanmeldingen???? Ze staan nog niet eens op de 700.

En met 800 man is net de grote zaal gevult.

Duss.....
 
Dit gaat hem niet worden!!
Prison Breaker was vorige keer ook al geen bal aan.


Uitspraak van Frans van Fransen op woensdag 29 augustus 2007 om 07:04:
En met 800 man is net de grote zaal gevult.

yep
Dit wordt een super feestje op een mooie lokatie. Promo Challenge!!!

Toyax

Bas en Ram

Marcel Woods

mijn helden van de avond!!
Ik vond het anders toch wel vet hoor.

zie zelf!!!!

En klik op de link.

http://www.mybestdj.nl/video.asp?video=2007612_225.flv
laatste aanpassing