Partyflock
 
­ Nederland

Dutch Trance Alliance tijdens Loveparade 2007

gepubliceerd door , op
Dutch Trance Alliance tijdens Loveparade 2007
20 augustus 2007
Aanstaande zaterdag 25 augustus barst alweer een nieuwe editie van de immens populaire Loveparade los bij onze lieftallige oosterburen. Voor het eerst in de historie zal de moeder der danceparades niet plaats vinden in de Duitse hoofdstad Berlijn, maar in het Ruhrgebiet gelegen Essen. Uiteraard waren de meningen verdeeld over de verplaatsing de Loveparade vanuit Berlijn naar Essen, maar dat mag de pret uiteraard niet drukken. Op zaterdag 25 augustus zal Essen dan ook ‘in vuur en vlam’ staan als de bonte stoet met de diverse dancestijlen de binnenstad zullen voorzien met pompende beats en uitzinnige mensen. En net zoals tijdens de voorgaande edities van de Loveparade, zal er ook dit jaar weer een Nederlandse float meerijden tijdens dit ultieme dancefeest, en wel die van Dutch Trance Alliance. Reden genoeg dus om de nieuwe Loveparade te steunen!

De Dutch Trance Alliance is ook dit jaar weer een initiatief van Frank Hulsebos, die kind aan huis is op de diverse parades in Europa. Dit jaar zal hij ondersteund worden door drie Nederlandse DJ-agencies, en wel Globaltwist Music, Y-Catch & Solarize Agency. Na in het verleden onder andere DJ Tiësto op de waanzinnige Nederlandse Loveparade-truck te hebben gezet, heeft Frank Hulsebos dit jaar wederom een schitterend arsenaal aan Nederlandse trance-artiesten weten te strikken voor de Loveparade. Bereid je dus ook dit jaar weer voor op een degelijk Nederlands visitekaartje aan de Loveparade!

Zoals reeds genoemd zal de Dutch Trance Alliance-truck op zaterdag 25 augustus tijdens de Loveparade in Essen een kwalitatief aanbod aan artiesten hebben. Uiteraard stelt de Dutch Trance Alliance graag deze artiesten aan jullie voor.

Ton TB
Dat ervaring wel degelijk garantie is voor een ultiem feest, bewijst Ton TB keer op keer tijdens zijn optredens. En dat deze oude rot in het trancegebeuren nog lang niet is uitgeblust is een feit. Nog steeds brengt Ton TB het beste in het publiek naar boven; van Moskou tot de States en van Trance Energy tot de FFWD Dance Parade. Geen wonder natuurlijk dat de artiest Ton TB niet mag ontbreken op de Loveparade 2007 te Essen!

The Future DJ Team (JOOPBolier and Sied van Riel)
Samen met Bolier was de altijd goedlachse Friese DJ JOOP verantwoordelijk voor misschien wel dé trancekneiter van het jaar: JOOP – The Future. Uitgeroepen tot anthem van Trance Energy 2007, maar das nog lang niet alles. DJ JOOP reist inmiddels stad en land af voor zijn krachtige kwalitatieve DJ-sets. Dat DJ JOOP een graag geziene gast is tijdens danceparades is ook niet verrassend. Met optredens tijdens de Loveparade 2006 (naast Tiësto) en de immense Streetparade 2007 in Zürich, bewijst DJ JOOP altijd zin te hebben in een massaal event!

Één van de meest belovende trance DJ’s voor de toekomst is uiteraard Bolier. Naast het produceren van dikke floorfillers zoals ‘Poseidon’, ‘Summernight Confessions’ & ‘The Mighty Ducks’, is Bolier inmiddels ook een wereldwijd erkende top artiest. Met optredens zoals Trance Energy, FFWD Dance Parade & het gigantische Revolution in Polen reeds achter rug, weet Bolier als geen ander hoe je een massa in beweging brengt!

Het laatste lid van het doldwaze The Future DJ Team is de trots van Spijkenisse, Sied van Riel. De talentvolle DJ én producer verwerft momenteel veel aanzien met zijn retestrakke producties en remixes. Met zijn eigenwijze diepere sound is Sied van Riel dan ook een verademing voor de hedendaagse trancescene, en met optredens in Bloomingdale, Cyprus & Turkije timmert Sied van Riel aan de weg naar succes! Verwacht een unieke performance van de toekomst inzake trance met The Future DJ Team tijdens de Loveparade 2007!

Danny Oliveira
Als je aan Brazilië denkt, dan denk je uiteraard aan voetbal, mooie vrouwen en de Copacobana. Toch is er in Brazilië ook aandacht voor trance, en één van de bekendste DJ’s van Brazilië is ongetwijfeld Danny Oliveira. Met optredens tijdens Europese topfestivals zoals Mysteryland, Sunrise Festival & Loveparade heeft Danny Oliveira zich reeds in de kijker gedraaid van menig promotor. Nadat hij vorig jaar zowel op de préparty alsmede op de float van Tiësto stond geprogrammeerd, is Danny Oliveira dit jaar ook weer van de partij in Essen!

Naast deze artiesten zullen ook nog Lo-Fi Society, DJ Pop & DJ René acte de presence geven tijdens de Dutch Trance Alliance-float op de Loveparade in Essen.

Ook dit jaar zal er traditiegetrouw weer alles in het Loveparade-weekend centraal staan om dance. Essen staat dan ook klaar om de verwachte 500.000 mensen op te vangen, en er één groot spektakel van te maken. Na afloop van de parade zal er een openair slotmanifestatie zijn met artiesten zoals Moby, Chris Liebing & Fedde le Grand. En wie na de parade nog steeds geen genoeg heeft, kan zijn borst nat maken voor de heuse afterparty’s in Essen.

Voor alle overige informatie omtrent de Loveparade 2007 kun je het beste terecht op http://www.loveparade.de. De organisatie van de Dutch Trance Alliance float hoopt dan ook om de Nederlanders op zaterdag 25 augustus 2007 te mogen begroeten in Essen!

15 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 51283, 74711}
Ik heb er zin in!
 
Helaas ik ben dan te vinden bij misterielandje :-)
 
Party ! :)
Joepie!!:cheer:Dat wordt weer een Super-feestje:bounce:
 
Cker veel zin in..Essen here i come..:D :bounce:
En ook DJLe Blanc staat weer op deze Float! Ouderwets los dus!
 
Gezelligheid ten top...9e keer Loveparade here we come!
Voor mensen die interesse hebben in het meerijden met deze truck, stuur even een PB. Ik zal dan even de informatie vanavond terug PB'en ;)
The Future DJ Team (Joop! – Leon Bolier and Sied van Riel)

Op één truck??:o
Dat wordt gekkenhuis :cheer:

Heel veel plezier mannen!
'Trek een bek' voor mij?:bloem:
 
wordt lekker zaterdag, jawohl!!!!
helaas, zit in Thailand dan. (nou ja helaas....) :P
Speciaal voor Partyflock-leden:

We staan direct in contact met Frank Hulsebos van de Nederlandse kar, je kan Love Parade 2007 als VIP meemaken!

Op stapkosten om op de NL kar te komen als VIP 80 euro per persoon inclusief consumpties. Dresscode WIT

TMF aanwezig en partyfotografen waaronder Partyflock.

OP IS OP!

Partyflockleden die binnen de vriendenlijst vallen van WILD ROMANCE krijgen de voorrang. Wild Romance zal ook de NL kar ondersteunen met een dansteam. Dit is gisteren besloten.

Er zijn nog een stuk of 12 VIP plaatsen over. OP IS OP!
Uitspraak van Wild Romance op vrijdag 24 augustus 2007 om 18:59:
Speciaal voor Partyflock-leden:

We staan direct in contact met Frank Hulsebos van de Nederlandse kar, je kan Love Parade 2007 als VIP meemaken!

Op stapkosten om op de NL kar te komen als VIP 80 euro per persoon inclusief consumpties. Dresscode WIT

TMF aanwezig en partyfotografen waaronder Partyflock.

OP IS OP!

Partyflockleden die binnen de vriendenlijst vallen van WILD ROMANCE krijgen de voorrang. Wild Romance zal ook de NL kar ondersteunen met een dansteam. Dit is gisteren besloten.

Er zijn nog een stuk of 12 VIP plaatsen over. OP IS OP!

MAIL WORDT MORGEN ROND HALF7 UUR NOG GELEZEN...WIL JE MEE? MAIL JE MOBIELE NUMMER MEE!
Op stapkosten om op de NL kar te komen als VIP 80 euro per persoon inclusief consumpties. Dresscode WIT

Koopje, ;) Berlijn 2003 kostte me 400 euro voor 2 man. haha