Partyflock
 
­ Nederland

BOOT 25 'alle trossen los'

gepubliceerd door , op
BOOT 25 'alle trossen los'
13 augustus 2007
FeestBoot25 · alle trossen los!!!
Datumzaterdag 25 augustus 2007
OpstapplaatsNDSM-pier 1 MT Odinaweg, Amsterdam
LocatieBoot 10 - boot 1 Site
25 augustus 2007 gaan we met 200 mensen 8 uur lang varen, housen, chillen, eten, en als het effe kan zwemmen op een volledig tot club omgebouwde veerpont genaamd Boot 10 - boot 1.

Het idee voor dit spektakel is ontstaan bij vier rasechte liefhebbers uit de amsterdamse scène… de drie mannen zijn stuk voor stuk veelbelovende talenten op het gebied van draaien en produceren. De enige dame in dit kwartet is mede verantwoordelijk geweest voor een aantal memorabele feesten in Amsterdam waaronder Simply Sota en als paradepaardje Psseudonym… met André Galluzzi in een uitverkocht (toenmalig) Club Magazijn (31 maart 2006).

De mensen achter Boot2525 vierden kerst 2006 met een club-marathon in Berlijn. Daar maakten zij kennis met Red Robin… deze hier nog onbekende Berlijnse dj staat in zijn thuishaven week in week uit in de dikste clubs. Sinds jaar en dag is hij resident DJ van één van de beruchtste afterclubs van Europa: Bar 25, in Berlijn. Ook heeft hij een vaste avond in de ruige undergroundclub "Maria am OstBahnhof'. Deze Dj deinst er niet voor terug om marathon sets van halve dagen te draaien. Ook heeft hij verschillende platen uitgebracht op Platzhirsch en is hij gecontracteerd bij het beroemde 'Trapez LTD" label. Zijn nieuwe release 'Dandelion' ligt net een week in de winkels. Hij is zeer enthousiast en kan niet wachten tot hij eindelijk Amsterdam mag laten freaken met zijn eigenaardige sound!

Red Robin zal zijn Nederlandse debuut maken op het dek van Boot2525 en een set van minimaal 3 uur neerzetten. De overige 5 uur op het water zullen DJ Moritz (oa bekend door een legendarische set op de laatste Diep Gezonken tunnel editie, Voidd sessions en de Poema), Olivier Weiter (Shoeless resident, Schillenhut, Bodyrock) en Rauwkost (live) (maakt nu deel uit van de stal van Cupari Records uit Den Haag met o.a. Jason & The Argonauts) alle trossen los gooien met hun mix van zagende electro, melodieuze techhouse, rollende minimal en dansbare techno. Als de zon meewerkt gaat de Boot25h en het geluid op het bovendek en kun je de hele dag dansen, eten en drinken in zwembroek of bikini, al varend langs Amsterdam, Pampus en op het IJselmeer. Een dag voor echte levensgenieters en ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring!

Boot25 25 After-hour
Red Robin heeft weinig zin om om tien uur ‘s avonds zijn koffers al naar Berlijn te pakken als de Boot25 weer is aangemeerd, en dus klappen we samen met de organisatie Voidd er nog een dikke Boot2525 afterparty achteraan in de pas vernieuwde club Aknathon. De afterparty is alleen gratis voor de gasten van Boot2525. Als je niet naar Boot2525 gaat en alleen naar de after.. dan is de entree € 8,50. Miss Melera zal het Boot2525 publiek verwelkomen. Ze is het meest bekend van haar geruwelijke dikke set op Club GZG en inmiddels een graag geziene DJ in de dikste clubs door heel Nederland. Dan... Mr. Manoah (Voidd) Deze upcoming DJ heeft op de Voidd sessions menig keer de Winston doen beven en gaat nu ook een kneiter strakke DJ set neerzetten.
Als afsluiter een 3 uur set van onze beruchte Berliner held.. Red Robin!

De after duurt tot minimaal 05.00 Bar25 goes Amsterdam! Kaarten met fee zijn te koop in de voorverkoop: Trancecentral Haarlem, Outland records Amsterdam en Revenge te Utrecht.

5 opmerkingen

Haha wij hadde die boot ook gehuurd 28 july denk al1 dat t gelijk de laatste x is geweest voor ons :roflol:
 
Werkzaam bij Bar27
Haha wij hadde die boot ook gehuurd 28 july denk al1 dat t gelijk de laatste x is geweest voor ons

Helemaal afgebroken zeker ;)

Even ter informatie:

Kaarten los voor de after kosten 8,50, kaartjes in de voorverkoop (voor 18 Augustus overmaken) zijn inclusief after en cd en kosten 25,-!
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 14 augustus 2007 om 11:32:
Helemaal afgebroken zeker

Nee dr valt weinig af te breken op dat ding... ;)

Hij had al1 zoiets nog nooit meegemaakt zei die :P
 
Hahaha vet, ben benieuwd wat hij hiervan gaat vinden dan :D
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 14 augustus 2007 om 14:55:
Hahaha vet, ben benieuwd wat hij hiervan gaat vinden dan

Weet nie wat jullie van plan zijn hehe :D

Die gozer die 8er de bar lust er zelf ook wel pap van zulle we maar zegge ;)