Partyflock
 

Tweede Caribische stop voor VIP-Trip
Reach for the Stars deze zomer

gepubliceerd door , op
Tweede Caribische stop voor VIP-Trip
13 augustus 2007
FeestThe Vip trip · Reach for the stars
Datumzaterdag 18 augustus 2007
LocatieOrganza Site
Het vorige Feest in Caribbean Style was een geweldig succes en iedereen was het erover eens dat dit thema het zomerse gevoel perfect omlijnt. Daarom heeft de organisatie ervoor gekozen om in de hoogzomerse maand augustus opnieuw te kiezen voor het thema Caribbean Nights. Zomerse sferen, een buiten-area met eigen dj en natuurlijk alle extra’s die van de VIP-Trip altijd weer een feest maken waar iedereen zich van begin tot eind als een ultieme VIP voelt. Zaterdag 18 augustus gaat het feest weer van start, vanaf 22u tot heel laat. Pak je zonnebril weer mee en enjoy the summer!

Caribische sferen zullen in de Organza van entree tot helemaal achterin overheersen. Je waant je werkelijk tussen de palmbomen op een zomernachtelijke beachparty. Mede omdat de reacties op het vorige Caribische feest zo fantastisch waren en de zomer nu toch eindelijk in volle vaart begint te komen is ervoor gekozen om Organza opnieuw van hetzelfde thema te voorzien. Dat betekent ook dat de buiten-area zaterdag weer in gebruik zal zijn met een geheel eigen muzikale invulling.

Het was een enorm lekker feest de vorige keer, dat hier op Partyflock de waardering ‘Geweldig’ heeft meegekregen, en dat natuurlijk niet voor niets! Kijk maar eens hier voor de foto’s en hier voor een verslag van de vorige Caribbean Nights editie van The VIP Trip. Het spreekt voor zich, dit is het feest waar je geweest moet zijn. Op alle vorige edities ging de deur open, en nog geen half uur later was het binnen al bijna vol! Reden genoeg voor iedereen om ervoor te zorgen dat je er op tijd bent.

Ter ere van de zomer dus ook deze keer weer een buiten area. De muzikale invulling daar zal worden gegeven door Dj Morninglory die velen van jullie misschien voor het eerst hebben leren kennen op The Love Trip een maandje of twee geleden. Dat voegt al een zomers tinje toe, wat nog verder wordt versterkt door gratis vers fruit en verfrissende ijsjes door de avond heen.

De main area in Club Organza zal deze keer ingevuld worden door Eric van Kleef, die iedereen intussen wel kent van de grotere feesten door het hele land heen, Dj MEM die eveneens de grotere feesten doet en dit jaar voor het eerst op Dance Valley draaide, Dj Ocean, eveneens geen onbekende op de grotere feesten en festivals en natuurlijk VIP-Trip resident en mede-organisator dj Dendrite die als geen ander weet wat de VIP Trip sound is. De vocals op deze VIP Trip zullen weer verzorgd worden door Mc UB, ook niet geheel onbekend op de VIP-Trip feesten.

VIP-Trip in de Organza is geen erotic party, maar wel een zwoel zomers feest. Er wordt wel verlangd dat je je daarnaar kleed, en dus zijn jeans en sneakers absoluut uit den boze. Verder heeft The VIP-Trip geen dresscode, wel een dresstip: kleed je lekker luchtig zomers of Caribisch en blend in with the party! The Vip Trip crew kijkt uit naar jullie komst en wenst iedereen alvast een geweldig feest!

4 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 4532}
Werkzaam bij Marcanti
Het was heeeeeerlijk de vorige keer, ik kijk er al helemaal naar uit! Is t alweer bijna weekend mensen? In mijn hoofd wel hoor ;) :P :D
Uitspraak van MC UB 2.0 :D op maandag 13 augustus 2007 om 14:37:
Het was heeeeeerlijk de vorige keer,

Daarom gaan we nu weer,voorproefje voor de vakantie.
Tot zaterdag
Uitspraak van MC UB 2.0 :D op maandag 13 augustus 2007 om 14:37:
Is t alweer bijna weekend mensen?

Bijna:-)
Inderdaad een heerlijk feest, op een goeie locatie, met DJ`s die voor lekkere muziek zorgen.
:D
Uitspraak van :)As op maandag 13 augustus 2007 om 22:02:
Inderdaad een heerlijk feest, op een goeie locatie, met DJ`s

enne.... niet te vergeten :