Partyflock
 
­ Nederland

Ons kent ons
Wesdex B-day edition

gepubliceerd door , op
Ons kent ons
28 juli 2007
FeestOns kent ons · Wesdex birthday bash
Datumvrijdag 3 augustus 2007
LocatieSOIA - Strand Oog in Al Site
Ons kent ons is pas een week oud en nu al een nieuwtje in Utrecht. Eindelijk een stadsstrand in Utrecht waar men heerlijk na het werk kan genieten van een drankje en een hapje. Ons kent ons richt zich op de doorwerkende medewerker, op de zakenman, op de student, op de feestbeest en op alle aardige mensen die gezellig de week willen afsluiten met collega’s, vrienden, studiegenoten, buren en kennissen op het Utrechtse SOIA - Strand Oog in Al.

Elke week zijn de gasten welkom vanaf 15:00 uur om te genieten van een feest speciaal georganiseerd voor de vrolijke trendy strandbezoeker. Van soul, funk, en house naar funky minimal en strandvriendelijke techno. Tot 00:00 kun je gezellig met je voetjes in het zand, de handjes de lucht in, genieten van een heerlijke cocktail of rosétje samen met de mensen met wie je de werkweek kunt afsluiten en het weekend kunt inluiden.

3 augustus staat Ons kent ons in het teken van de verjaardag van bevriende dj Wesdex die inmiddels niet meer uit het Utrechtse minimal en technocircuit weg te denken is. Ook buiten Utrecht weet de goedgemutste DJ een zaal goed los te krijgen. Zo treedt hij regelmatig op in heel het land en heeft hij eigen clubavonden in Amsterdam, Utrecht en voorheen ook in Rotterdam. Wes heeft zelf de programmering mogen bepalen en heeft vanaf 18:00 uur een batterij aan vrienden opgetrommeld die samen met hem zijn verjaardag willen vieren. Niemand minder dan Dave Ellesmere en Eva Maria komen opdraven om Ons kent ons te voorzien van de beste minimal en funky techno. Naast deze toppers komen ook Bas Struik, Wijnand, Steven Pieters, KRY en Wouter de B. opdraven voor een onvergetelijk verjaardagsfuif.

Natuurlijk is iedereen van harte welkom om deze avond samen met Wesdex en Ons kent ons te vieren op het strand van Utrecht. SOIA - Strand Oog in Al ligt achter de Douwe Egberts aan de A2 (afslag ooginal) aan het Amsterdams Rijnkanaal en het Merwede Kanaal. Op de website www.strandooginal.nl en www.twisted-3some.nl is meer informatie te vinden over de locatie en het evenement zelf.

Dus kom 3 augustus langs om heerlijk te BBQ-en tegen een belachelijk lage meerprijs en voor een heerlijk feestje aan het Utrechtse strand. Van 15:00 zijn jullie met vrienden, collega’s, studiegenoten, familie of kennissen van harte welkom om in alle vreugde te genieten van de zomer, het eten, de muziek, het strand en elkaar!

10 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
YEAH!!!!!!!!!!!!!!!
ik snap alleen 1 ding niet; is het nou gratis, en met bbq 5e ofzo? of zowiezo 5e? der staat tegen meerprijs?
De entree is idd 5 euro, als je ook wilt bbqen dan is dat 5 euro extra...
Carlos Valdes mist in het persbericht !

time table komt er aan :)
Nou lijkt me weer een hele gezellige aangelegenheid :P


time table :
15.00-18.00 twisted 3some | house, minimal & funk
18.00-19.00 khalil & steven p.
19.00-20.00 wijnand & bas struik
20.00-21.00 eva maria | putch
21.00-22.00 carlos valdes | vreemd
22.00-23.00 wouter de b. & wesdex
23.00-00.00 dave ellesmere | microfunk
Wod gezellig :)
en wes... leuk feestje gehad...?
Uitspraak van * BJöRN * op zondag 5 augustus 2007 om 17:15:
en wes... leuk feestje gehad...?

echt de beste verjaardag ooit :D