Partyflock
 
­ Nederland

ONS kent ONS

gepubliceerd door , op
ONS kent ONS
23 juli 2007
FeestOns kent ons · Wesdex birthday bash
Datumvrijdag 3 augustus 2007
LocatieSOIA - Strand Oog in Al Site
Met de overgebleven collega’s en studenten met hertentamens, kijken we allemaal reikhalzend uit naar het weekend met dit warme weer. Waar vrienden en bekenden lekker op het strand in het buitenland zitten, werken een aantal van ons keihard door deze zomer. Twisted 3Some biedt deze hardwerkende mensen van regio Utrecht, en natuurlijk daarbuiten, een heerlijk alternatief. De week in stijl afsluiten op het Utrechtse stadstrand met een BBQ en heerlijke strandmuziek.

SOIA - Strand Oog in Al is het nieuwe stadstrand van Utrecht, gelegen achter de Douwe Egberts. Gelegen langs het Amsterdam Rijnkanaal, dichtbij de bedrijvenparken, biedt SOIA - Strand Oog in Al een bijzonder mooi uitzicht over het water, heerlijke drankjes, hapjes en dito sound. Daarom voor Twisted 3Some een mooie locatie om gezamenlijk de week af te sluiten met een heerlijk zomers relax gevoel. Een stukje buitenland om de hoek.

Locale talentvolle DJs en DJs die op het grote toneel aan het doorbreken zijn, zullen de muziek verzorgen binnen verschillende genres binnen de housescene. Nee, niet van die stampende bende waar menigeen nette zakenvrouw van op tilt springt, maar een heerlijke zomersound. Over het algemeen wordt de dag begonnen met heerlijke 80s, hiphop, soul en funk, waarna rustig over gegaan wordt op de populaire housesound van het moment op de Nederlandse stranden. Van daar zal de muziek overgaan in een stukje minimal met een bijzonder zomerskarakter. De avond zal beëindigd worden met lekkere funky techno waar zowel de fans van techno als de nietsvermoedende bezoeker lekker van kan genieten. Het wordt nooit hard, maar wel altijd lekker.

Twisted 3Some bekend van Twisted Dance & Fashion, Twisted Cultures, Twisted Arthouse, Verdraaid en Vitamin DJ, slaat met dit concept een geheel andere weg in. Een avond voor vrienden door vrienden, een mogelijkheid de week af te sluiten met collega’s en medestudenten, een avond voor iedereen, een avond met een heerlijke relaxte vibe en lage drempel. De avond Ons kent ons is voor vrienden en dat moet de avond ook uitstralen. Ook jullie zijn vrienden en kunnen voor dezelfde belachelijk lage prijs genieten van deze super zomeravond in Utrecht.

Voor 5 euro luisteren jullie naar DJs als Bono (Supersunday, Monza), Peddo (Twisted Dance & Fashion, Rush, Lief Festival), Dani-L (Salsolounge, Rush, Lief Festival), Mr Pink (Twisted Cultures), Wijnand (Twisted Arthouse, Lief Festival), Shinji Wasabi (Twisted Arthouse), Ignacio (Quignon, Monza Havana), Wesdex (Magnetronik, Poema), Rashaan en bevriende DJs van deze jonge helden.

Elke vrijdag met Ons kent ons de week afsluiten onder het genot van een overheerlijke BBQ, cocktail, rosétje en een super strand sound. De aftrap is vrijdag 20 juli op SOIA - Strand Oog in Al te Utrecht. Voor meer info check www.twisted-3some.nl

5 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
vrijdag 3 augustus op dit utrechtse strandje mijn verjaardagsfuif !

de deuren gaan om 15.00 al open, maar vanaf 18.00 verzorg ik de programmering en we gaan door tot middernacht...

15.00-18.00
twisted 3some
house, minimal & funk

18.00-00.00
Dave Ellesmere LIVE
Eva Maria
Wouter de B.
Bas Struik & Wijnand
Khalil & Steven P
Wesdex


Strand Oog in Al
Noordpunt, Utrecht
http://www.strandooginal.nl

p.s. entree is een paar euro om jullie eten te bekostigen :)
ow beter hor! das bij mij om de hoek :woop:

kom zkr ff checken
Carlos Valdes komt ook een plaatje draaien !!!