Partyflock
 
­ Nederland

Stug in 't zand

gepubliceerd door , op
Stug in 't zand
17 juli 2007
FeestStug · in 't Zand
Datumvrijdag 3 augustus 2007
LocatieKaravaan
Na 14 april & 2 juni in het Paard verhuist Stug nu naar 't strand van Scheveningen. Op het moment natuurlijk moeilijk voor te stellen, maar binnenkort schijnt de zon ook weer op de Scheveningse stranden. Iedereen die hier weleens geweest is weet wat voor 'n paradijs het Zwarte Pad kan zijn tijdens een warme zomerdag. Stug gaat zo'n dag aanvullen met lekkere muziek, goede sfeer en een gezellige locatie. Om de hitte op de dansvloer een beetje draaglijk te maken, worden er lekkere ijsjes uitgedeeld en als je het echt niet redt, kun je nog altijd een lekkere douche nemen of zelfs de Noordzee verkennen. Plus dat al het zand voor de Karavaan vervangen wordt door party-vriendelijk zand natuurlijk.

De Karavaan ligt op de hotspot van 't Zwarte Pad in gezelschap van strandtenten als Whoosah Beachclub & de Billabong Beachclub. Ook één van de weinige echte strand-huiskamers die Scheveningen nog rijk is met haar gemoedelijke sfeer en mooie lokatie. Bij eventueel slecht weer - maar dat zit er dit keer gewoonweg niet in - past alles en iedereen onder een grote tent.

Wie gaan jullie vermaken met de muziek? Anton Pieëte met een liveset, Recovery Sounds, bekend van de ADHD Sessions feesten in de Studio 80 te Amsterdam en de residents van Stug: Bart van Rijn & DJ Fabio. De entree is gratis. Het begint om 21.00 en gaat door tot 01.30. Tijd zat dus om een mooi feestje te bouwen met 100% kwaliteitsmuziek en een fantastisch uitzicht op de Noordzee (en andere natuurverschijnselen).

Word ook lid van www.stug.hyves.nl en maak kans op kaarten voor al onze parties! Niet deze, want deze is gratiessss. Stug heeft dit jaar verder nog op het programma staan: 13 oktober Dinner Records Label Night in het Paard met Fiend & Friend, Bart Skils & many more en 8 december Stug meets Extrema Music (XL-edition) Binnenkort meer hierover....

http://www.dinnerrecords.com/
www.stug.hyves.nl
www.adhdsessions.com
http://www.myspace.com/fabiostug

6 opmerkingen

"(en andere natuurverschijnselen). "


....nice :)
13 oktober Dinner Records Label Night in het Paard van Troje met Fiend & Friend, Bart Skils & many more en 8 december Stug! meets Extrema Music (XL-edition) Binnenkort meer hierover....

Ben benieuwd! Goed initiatief iig! (Y)
 
(Y)(Y) B)
gvd ik denk eindelijk een feest in mijn dorp lol
Uitspraak van Arie von D op woensdag 18 juli 2007 om 06:50:
gvd ik denk eindelijk een feest in mijn dorp lol

ik dacht ook, eindelijk een feestje in de buurt 8)
valt weer betje tegen :P