Partyflock
 
­ Nederland

Je bent welkom in M'Toko

gepubliceerd door , op
Je bent welkom in M'Toko
13 juni 2007
De donderdag heeft er een nieuw fenomeen bij M'Toko. De eerste twee edities zijn een feit en waren een groot succes. Om dit succes met iedereen te kunnen delen is vanaf 1 juli de internetsite van M'Toko van start gegaan. Hier vind je de foto’s, nieuwtje en roddels over the place to be op donderdagavond. Ook zul je hier binnenkort de wekker vinden die je wakker schudt voor het nieuwe M’Toko feest.

De wekker komt eraan. Maar om ervoor te zorgen dat je de volgende editie van M'Toko niet mist, hierbij een kort vooruitzicht van hoe de avond zal verlopen. Donderdag 12 juli zal M'Toko een verblijf zijn voor de young professionals, oftewel studenten van Amsterdam en omstreken. De avond staat in het teken van vrienden, gezelligheid, en LOS gaan! The Zebra Lounge speelt in op deze behoefte en M'Toko zorgt voor de sfeer alsof je een eigen huis feest organiseert.

Aanstaande donderdag hebben we weer een vette line-up klaar staan, namelijk: Marc Benjamin (Nope Is Dope), Goodgrip (Beatbox, Escape), {dj=Benny Vandess] (The Zebra) MC VI ( The Mansion)

Verwacht wederom een avond met lekker funky house music & eclectic beats. De donderdag avond in The Zebra Lounge kan jouw nieuwe plek worden om LOS te gaan en misschien wel te overnachten? M'Toko (spreek je uit als metoko) wordt de spot om je weekend te beginnen. Gehoord hoe leuk de eerste edities waren? Mis deze avond dan niet, huur je kamer, maak het je eigen en geniet van de luxe om je eigen kamer te hebben in een stad waar het huren van je eigen kamer moeilijk te vinden is. M'Toko heeft alles in huis om jouw kamer de hotspot te worden bij al je vrienden. Je vrienden / vriendinnen zullen elke donderdag avond bij jou het weekend willen starten. Kortom wil jij je weekend knallend inluiden? Met lekkere funky house music en eclectic beats? Dan is M'Toko de plek waar jij moet zijn donderdag 12 juli.

Tot donderdag, je bent welkom in M’Toko!

2 opmerkingen