Partyflock
 
­ Nederland

Sundale B2B Sessions featuring Axwell

gepubliceerd door , op
Sundale B2B Sessions featuring Axwell
11 juli 2007
FeestSundale · B2B Sessions
Datumzondag 15 juli 2007
LocatieBloomingdale Site
Op 15 juli 2007 is het weer tijd voor de B2B Sessions van Sundale. Voor deze editie zal niemand minder dan Axwell op Bloomingdale neerstrijken. Deze Zweed, bekend van onder andere “Feel the vibe” en de remix van Roger Sanchez’s “Turn up the music”, zal back2back gaan met Ricky Rivaro en een soloset neerzetten zoals alleen hij dat kan!

Behalve deze held zal ook Benny Rodrigues achter de draaitafels plaatsnemen back2back met Leroy Styles. Sundale heeft voor deze speciale dag ook Baggi Begovic uitgenodigd. Hij zal samen met Lucien Foort de Sundale gangers verwennen met een knallende set.

Na de overweldigende CD Release Party van Bloomingdale ’07 afgelopen zondag dus weer een klapper bij Bloomingdale. De CD Release party, welke 2000 partypeeps aantrok was een daverend succes en een passende lancering van de nieuwe CD!

Bloomingdale is door haar capaciteit en stijlvolle interieur de ideale strandlocatie voor alle vormen van partijen en dance evenementen. Afgelopen weekend hebben onder andere Rockstarz World en Intuition Recordings dat ook ervaren.

Aanstaande zondag wordt het 27 graden, dus bereid je voor op een tropisch feestje! Kaarten zijn alleen aan de deur te koop dus kom op tijd.

6 opmerkingen

 
Werkzaam bij Be Yourself
Artiest {SHOWLIST artist 2128, 4680, 8252, 34748}
:cheer:
Werkzaam bij Bloomingdale
Dikke line - up en mooi weer :) wat wil je nog meer?!
Werkzaam bij Stoba
Te gek!
 
AXWELL :respect: