Partyflock
 
­ Nederland

Nooit meer naar huis

gepubliceerd door , op
Daar gaan we weer! Aanstaande zaterdag gaan alle remmen wederom los! Den Haag staat dan weer in het teken van de gekste clubavond van de stad: Nooit meer naar huis! Sinds november vorig jaar gaat het dak er elke eerste zaterdag van de maand af in Club Silly Symphonies, Den Haag. Billy the Klit, David Wagemaker en Jamie Westland staan klaar voor weer een avond onvervalst knallen!

De avond wordt afgetrapt door Billy. Na een tijdlang op ieder feest vooral ingezet te worden als afsluiter heeft Billy het opwarmen van een avond helemaal door. Iedereen in Den Haag kent de Billy die het laatste uurtje nog even vol gas geeft. Tijdens Nooit meer naar huis! zorgt Billy voor de warm up, iets waar hij op het moment heel veel lol in beleeft.

Billy: “De afgelopen maanden werd ik overal en nergens vooral voor het laatste uurtje geboekt. Vervolgens moest ik vol gas geven. Gewoon puur om de mensen binnen te houden, mede omdat de djs in de eerste paar uurtjes al veel te hard stonden te draaien. Bij een goede avond moet je muzikaal gezien opbouwen naar een hoogtepunt in de laatste uurtjes. Tijdens Nooit meer naar huis! zorg ik voor die juiste opbouw”.

Tijdens Nooit meer naar huis! krijgen ook jonge lokale talenten de kans om zich te laten zien. En dan niet alleen het eerste uurtje, maar gewoon midden op de avond. Vorige maand was Bo Funk te gast (die zich overigens prima staande hield!), deze maand is Cheryl Sinto te gast. De jonge Haagse dj trok de aandacht van Billy en krijgt nu de kans zich te bewijzen voor de volle zaak. Laat je verrassen door Cheryl Sinto!

Het laatste gedeelte van de avond is volledig in handen van David Wagemaker & Jamie Westland. Als residents en organisatoren van Nooit meer naar huis! kennen ze de ins en outs van de avond. Ze zullen de avond naar een absoluut hoogtepunt brengen! Nooit Meer Naar Huisssssss!!!

De avond wordt vocaal begeleid door good old MC Spyder. Spyder zorgt altijd voor de nodige extra energie tijdens Nooit Meer Naar Huis! Hij zal er wederom voor zorgen dat iedereen zaterdag weer veilig de eindstreep haalt. Oi oi, Silly Symphonies, Nooit meer naar huis!

Tot zaterdag, Nooit meer naar huis!

13 opmerkingen

 
Artiest {SHOWLIST artist 4040, 25724}
is toch fuckin niet normaal ?!
Ik wordt echt Para Brotha!
begin de dag met een lachje,
begin de dag met n dans
Als stoeipoes Amanda komt kom ik ook :P
 
Ben van de partij, heb gastenlijstplekken gewonnen via de mooiste site die er bestaat; PARTYFLOCK. (L)
 
Uitspraak van verwijderd op donderdag 5 juli 2007 om 18:44:
heb gastenlijstplekken gewonnen via de mooiste site die er bestaat;

www.goudenkooi.tv?
Nooit meer naar huis olee olee!
 
joehoeeee
aaah ik zie het al niga party
NMNH Team....
Uitspraak van Arnoud(L) op zaterdag 7 juli 2007 om 14:01:
aaah ik zie het al niga party

ja en????????

Dan blijf je toch lekker weg