Partyflock
 

Caribische nachten op gedeeltelijk open air VIP Trip in Organza

gepubliceerd door , op
Caribische nachten op gedeeltelijk open air VIP Trip in Organza
28 juni 2007
De zomer is er. En daarmee ook op zaterdag 21 juli een erg zomerse editie van The Vip trip reach for the stars in Club Organza. Het thema liegt er niet om en zorgt ervoor dat de zomerse sfeer ten volle wordt benut. Met een buiten en een binnen-area wordt dit een heerlijke nacht. Zorg ervoor dat je je zonnebril in de aanslag hebt en bereid je voor op The Vip trip reach for the stars – Caribbean Night edition!

In maar liefst twee areas waarvan eentje buiten zullen de djs op The Vip trip reach for the stars je naar de sterren laten reiken. De vorige edities in club Organza hebben volop bewezen dat iedereen het heerlijk naar de zin heeft op The Vip trip reach for the stars. De laatste keren was het al direct na aanvang meteen al lekker druk en zat de sfeer er vanaf het begin goed in. Kijk maar eens naar de fotos van vorige keer. Op tijd komen is zeker aan te raden, want dan maak je het feest volop mee.

Behalve een binnen area deze keer dus ook een zomerse buiten area, met een eigen buitenbar, een Caribbean cocktailbar en een heel eigen programma. Beide areas zullen helemaal nieuw ingericht worden in Caribbean stijl met veel kleuren en riet om de sfeer nog eens te benadrukken. Je waant je vanaf binnenkomst meteen in de tropen. Mocht het nou ondanks de gebeden naar de weergoden toch slecht weer zijn, dan is ook daarin voorzien: speciaal voor deze VIP Trip zijn extra tenten aangeschaft om het buiten gedeelte helemaal te overdekken als dat nodig is.

Als VIP ben je natuurlijk niet gebonden aan een dresscode, maar VIP Trip wil jullie wel een dresstip meegeven: Exotic, Colourfull and don’t forget your sunglasses!. Als iedereen met zonnebril op en in exotische kleurrijke kleding komt is de Caribbean Night sfeer helemaal gewaarborgd. Een dress-don’t is er wel: no jeans or sneakers. Een sfeer die nog eens onderstreept wordt door een zomerse selectie van top djs die jullie naar een extatisch hoogtepunt gaan voeren. In de main area zijn dat Alberto V, Dazzle, Dendrite en Solo en in de tropical buiten area kun je heerlijk dansen op de beats van Ferry G en Toyax. Het geheel zal vocaal gehost worden door mc J. En natuurlijk mag bij dit al Sammiro niet ontbreken met zijn percussion ,voor dit feest gaat hij eens flink uitpakken om de beats te ondersteunen.

VIP Trip is ontstaan uit een creatieve gedachte van een aantal mensen uit de partyscene. Er bestond een behoefte aan kleinschalige gezellige feesten waar iedereen zich speciaal kan voelen. Iedereen is daarom gewoon VIP op The VIP Trip. Daarom kun je er genieten van lekker vers fruit, cocktails in Caribbean style, verfrissende ijsjes en meer. Op The VIP Trip ben jij speciaal. Laat weten dat jij er ook zult zijn en schrijf je nu in op de agenda van dit feest.

En remember: don’t forget your Sunglasses!

7 opmerkingen

Ben ik de enige die de inleidende titel wel 5 x moest lezen? :/
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm heerlijkk feest als je gaat krijg je er geen spijt van
 
Werkzaam bij The Others
Artiest Kyran J
Top feesten, alitjd een top sfeer geweldig.....!!!!!!!!!
Uitspraak van Stijn op donderdag 28 juni 2007 om 20:11:
Ben ik de enige die de inleidende titel wel 5 x moest lezen?

Tis inderdaad wel ff goed kijken lol !
Werkzaam bij Wicked-Productions
Artiest {SHOWLIST artist 46556, 2166}
Supersfeertje top feessie, alleen ben zelf die periode waarschijnlijk op vakantie :cheer:
Wij zijn erbij en met nog een paar gezellige mensen.
En na Extrema is dit toch een leuke after hahaha