Partyflock
 
Element Scantraxx is niet algemeen zichtbaar!

MC Rems presents
Laatste info + update

gepubliceerd door , op
MC Rems presents
13 juni 2007
Op vrijdag 22 juni aanstaande is het dan eindelijk zover! Het begin van de vakantie zal niet onopgemerkt voorbij gaan als het dak van Manhattan Arnhem eraf zal vliegen. 1 van de beste MC`s van dit moment viert zijn verjaardag. Met een upcoming release samen met de Alpha² in het vooruitzicht en een plek op Defqon.1 Festival, gaan we nog veel van deze MC horen…MC Rems nodigt je uit voor zijn B-Day Crash!

Begin dit jaar staken Global Soundz en MC Rems hun koppen bij elkaar. Het was duidelijk dat de populariteit van MC Rems groeiende was en dat hij zich kon meten met de beste MC’s van het land. Global Soundz vond het niet meer dan logisch dat deze MC zijn eigen verjaardagsfeest zou krijgen. De resident MC van Global Soundz wilde een locatie die alles in huis heeft voor een groot verjaardagsfeest. MC Rems vond deze in discotheek Manhattan in Arnhem. Door de gezelligheid, strakke uitstraling en niet te vergeten het uiterst lekkere geluid, wilde hij deze locatie omtoveren tot ‘zijn huis’, de plek waar het allemaal moest gaan gebeuren.

Nu, 4 maanden later, is het dan bijna zover. Er is gewerkt aan een line up waar je niet omheen kunt. Met namen als Alpha², Genius, Trilok & Chiren & Trilok & Chiren, Affix en Teaser heeft hij verschillende toppers uitgenodigd. Uiteraard heeft MC Rems veel bevriende dj`s en MC’s uitgenodigd die hem altijd gesteund hebben en respecteren.

Tevens is er op de avond een primeur van niemand minder dan A-lusion. Dit gerespecteerde lid van de Scantraxx familie zal voor het eerst live gaan! Al zijn beste en vetste nummers gecompileerd in een 30 minuten durende show met vele extra’s. De kenners onder ons weten welke kwaliteiten deze dj in huis heeft, zorg dus dat je het niet mist.

Een verjaardag is natuurlijk niet compleet zonder de nodige extra`s: icecreamgirls & candygirls zullen tijdens het feest de nodige traktaties uitdelen aan de aanwezige bezoekers. Omdat ‘het oog’ ook wat wilt zullen er de hele avond danseressen aanwezig zijn. Dit alles wordt ondersteund door een extra grote lasershow, visuals vertoond door VJ N-Light en natuurlijk een dik geluidssysteem!

Overige info:

Time table

Er zal geen time table bekend gemaakt worden. Zorg dat je op tijd binnen bent, dan mis je ook niets.

Parkeergelegenheid

Manhattan is gelegen in het centrum van Arnhem direct naast de Korenmarkt. Er is hier geen mogelijkheid tot parkeren. Aan de rand van het centrum zijn er parkeerplaatsen en een aantal parkeergarages. Let wel op de sluitingstijd van deze parkeergarages. Voor je ouders ter info van deze verjaardag: je wordt niet thuisgebracht!


Een grootse line up en vele extra`s voor een klein prijsje. De zomer is nog nooit zo goed begonnen. Mis het niet!

Global Soundz en MC Rems are expecting you!

27 opmerkingen

A-lusion :respect:
 
Tevens is er op de avond een primeur van niemand minder dan A-lusion. Dit gerespecteerde lid van de Scantraxx familie zal voor het eerst live gaan!

:kwijl: :kwijl:
See you there!
 
Artiest Gelley-B
Dit gaat zeker heel gezellig worden!!
vanaf hoe laat word t enigssinds druk daarzo?
 
Werkzaam bij Struikgewas
Goed gedaan remco (y)
ik zie je zaterdag wel even bij de techno :)
Uitspraak van stampertje3 op woensdag 13 juni 2007 om 13:07:
vanaf hoe laat word t enigssinds druk daarzo?

Ik denk dat je om 0:00 zeker binnen moet zijn!!!
Uitspraak van Drone op woensdag 13 juni 2007 om 14:14:
0:00 zeker binnen moet zijn

Nu je dat heb gezecht dus een uur eerder. :D
 
Het spijt me lieverd dat ik niet kan komen. Ik zit met de verjaardag van mijn broer. In ieder geval succes die avond en veel plezier. Blow up tha Speakers!!!
(K)
ik kom denk k wel ff langswippen hoor rem :) kan ik me klasgenootje ook een keer zien draaien :D
ff toevoegen en tijd zien vrij te maken...

ziet er goed uit ;)
A-lusion live dat kan alleen maar knallen worden :)
eerst nog naar Defqon en daarna op naar t feestje!! :)
Dit word ckr n Topfeesie:D ckr zin in

(K)