Partyflock
 
­ Nederland

Terror is hot or not?

gepubliceerd door , op
Terror is hot or not?
4 juni 2007
FeestTerror Time · Dj Knuckles birthday party
Datumzaterdag 9 juni 2007
LocatieDe Waakzaamheid
Er zijn veel meningsverschillen omtrent de hardere dancestroming Terror. Deze snoeiharde vorm van dancemuziek wordt door een groot publiek in Nederland maar ook ver daarbuiten, enorm gewaardeerd. De stroming leek een aantal jaar geleden een dip te hebben gehad. Maar de terrorfeesten worden tot op heden nog steeds goed bezocht en gegeven. Veel grotere discotheken in het land moeten toegeven aan deze stroming. Toch zijn er echter provincies waar geen enkel terrorfeest gehouden mag worden. Veel gemeentes hebben ook een verbod gegeven om deze stroming in discotheken of barren te draaien. De vraag ernaar is erg groot in die regio’s en die publieksleden moeten dan vaak ver reizen om van hun stroming te mogen genieten met andere liefhebbers.

In de Zaanstreek is er een hele tijd een politieke strijd geweest tussen de club eigenaren, wethouders en burgermeester over dit soort stromingen. Niet alleen de terrorstroming werd het doelwit maar ook de hardcore. Het college van B&W ging zo ver dat er bepaalde feesten niet meer gehouden mochten worden. De Zaanstreek is een korte tijd niet toegankelijk geweest voor de liefhebber van deze hardere stromingen. Gelukkig kwam hier na een bepaalde periode een eind aan en de De Waakzaamheid, Sub-way en Hemkade draaiden weer op volle toeren. Gelukkig was er een wijs persoon in de politiek van de zaanstreek die besloot dat de bekendheid en inkomsten niet alleen maar van de toeristen kwamen van de Zaanse Schans.

Naast de grote nationale en internationale toeristen trekpleister de Zaanse schans met zijn oud Zaanse huisjes, Zaanse mosterd molen, klompen en kaas zijn het aantal discotheken en clubs ook wereldwijd bekend. Veel bezoekers van ver uit de Zaanstreek komen welleens de grote clubs zoals de North Sea Venue, Lexionen de De Waakzaamheid bezoeken om een geweldige avond doen te beleven. Een groot aantal organisaties geven vanwege deze redenen dan ook hun feesten in deze streek. De organisaties achter Terror Time zullen proberen om in de loop der jaren ook een grote trekpleister te worden. De eerste editie werd dan ook het verjaardagsfeest van de internationale bekende dj Bonehead. Dit feest werd gegeven op 17 maart 2007 in de De Waakzaamheid te Koog a/d Zaan.

NRG-Productions en Ultimate Sound zullen a.s. zaterdag 9 juni 2007 het vervolg geven op de eerste editie. Terror Time zal nog een keer dit jaar de Zaanstreek doen wakker schudden. Of er nog een editie gaat komen dit jaar is nog niet zeker, maar voor het volgende seizoen staan er alweer een aantal in planning. De organisatie is druk aan het zoeken voor een geschikte datum. Voor a.s. zaterdag is er een peleton aan djs uitgenodigd om te komen draaien. Niet minder dan: Angernoizer, Bonehead, Conspirator, Demons of terror, Hellboy, Hellkite, Knuckles, Lunatic, Miss Hysteria, Noizefucker, Prince ov Darkness, Proto X, RDZ, Snyggt, Speedcore Terror Kinetic, Stinger, Terror Suzy, Vageman en Vahg zullen the wheels of steel bemannen. Speciaal voor deze avond laat de organisatie een live-act uit Duistland overkomen. Degene die de live-act zullen verzorgen zijn: Kreislaufstörung en Pengo. Maik en Sabrina die internationaal al veel hebben gepresteerd en op bijna alle grote terrorfeesten in ons land hebben gestaan, zullen het neusje van de zalm zijn deze avond.

Naast alle terreur in je eur is er ook een hardcore chill-out. Voor degene die even de totale rust om zich heen wilt kan met deze djs dan wel mee uit de voeten: Baba, D-Rob, Dennis R, Discord, Marlice, Micha B, Raoul - D.K.C., Scrooge, Viruz, Wouter B en Yoda. De rustgevende Hardcore achtergrondmuziek deed de afgelopen keer een aantal mensen letterlijk en figuurlijk doen slapen. Uitgerust en al gingen de personen een aantal uur later gewoon weer door met het feesten in de grote zaal. De chill-out zal dit keer niet meer in de bovenzaal zijn maar wordt deze beneden gepland bij de achterste bar. De organisatie zal er alles aan doen om diverse loungebanken neer te zetten voor het optimale rust genot.

Wat zeker een leuke toevoeging is voor het feest is dat de opkomend terrortalent dj Knuckles zijn verjaardagsfeest op deze avond hier zal vieren. Niet alleen een fles champagne zal er klaar staan voor deze kleine terror dj, maar ook veel kado’s van bevriende terror djs.

Speciale actie!
De avond zal beginnen om 22:00 en eindigen om 06:00. Vanwege een aantal redenen is er een speciale actie verzonnen om het feest extra aantrekkelijk te kunnen maken voor velen bezoekers. Vroege vogels zullen dit feest dan weer extra worden beloond. Bezoekers die voor 00.00 binnen komen, krijgen 5,- euro korting op de entreeprijs van 15,- euro.

Voor mensen die met het openbaar vervoer komen. Het station Koog zaandijk zit op ongeveer 10 a 15 minuten loopafstand. Voor de route van het station naar de De Waakzaamheid staat er een duidelijke omschrijving op www.De Waakzaamheid.com. Voor degene die met eigen vervoer komt staat er ook een duidelijke omschrijving hoe je het beste daar kan komen op de website. Pakeren is mogelijk in de nagelegen woonwijken.

Camera's
Het is toegestaan om tijdens het evenement fotoapparatuur mee naar binnen te nemen. Hieronder wordt verstaan: digitale fotocamera's met een normale lens, telefoons met fotocamera en wegwerptoestellen. Het is dus niet toegestaan om professionele fotoapparatuur mee te nemen. Gedurende avond hebben de organisaties speciale partyfotografen uitgenodigd om te komen fotograveren. Op de avond zelf worden door middel van visitekaartje duidelijk worden gemaakt waar deze op te komen staan.

Op dit feest geldt de regel dat de organisatie en de De Waakzaamheid de deur kunnen weigeren aan bezoekers met kledingstukken die kunnen leiden tot racistische meningsverschillen.

323 opmerkingen

 
Not..
aaaaiiight :P

doe maar gewoon lekkere relaxed hardcore, beetje commercieel maar wel hard (6):D ( met natuurlijke een masterlijke tune er in )
 
over het eerste deel ben ik het helemaal eens maar ik moet zegge dat het scheiden van terror/speedcore en hardcore (*naar mijn mening) geen goed idee is want ik ga zelf ook liever naar een terror feest, alleen als er hardcore en speedcore ook aanwezig is dan heb je wat variatie waardoor je ook minder snel raakt "uitgekeken" op feest want ik weet nie hoe je het ervaart hoor maar bij mij kan de stemming in 1 keer overslaan van dat ik nu graag in de speedcore zaal sta en met 3 seconde in de hardcorezaal sta

indd:)
terror is een grote kale man die zo hard op je inslaat dat je trommelvliezen er van gaan bloeden en je er nog geil van word ook
 
TERREUR IN EUR IS GOED VOOR JE HUMEUr!!!!:rot:

beste style kun je goed op :bounce: EN poGO natuurlijk 3
Natuurlijk zijn er mensen die het echt leuk vinden en er van houden maar ken zat van die 14/15/16/17 jarige figuren die hunzelf speedhead aka terrorfreak aka terreurinjeeur noemen en die op een feest komen met waar onderandere noisekick staat te draaien en dat ze in hun pitbull en lonsdale om zich heen staan te kijken van zo.. best hard! En nu? :/ Dus hou je dan zo zeer van die muziek of is het stoer van het maximale en het uiterste te houden? Nogmaals bedoel lang niet iedereen maar er zijn er zat!

Persoonlijk is mijn max dikke darkcore of lekker industriële hardcore, kan het best hebben maar van mij hoeft het niet een hele avond lang..
 
Artiest Zilla
Niet mijn muziek, dus NOT
Het begon met lekker hakken en raggen, maar dat terror kan volgens mij zeker niet tippen aan de gewone hardcore en oldschool!
 
Uitspraak van Devon op vrijdag 8 juni 2007 om 00:25:
terror is een grote kale man die zo hard op je inslaat dat je trommelvliezen er van gaan bloeden en je er nog geil van word ook

't is maar waar je geil van kan worden
Hot Gvd Helemaol Gek Goan !!Whop Whop :woop: :bier:
TERROR IS HOT GVD TERROR MY WORLD :)
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 8 juni 2007 om 11:28:
t is maar waar je geil van kan worden

in ieder geval niet van 180 BPM:[
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 8 juni 2007 om 11:26:
terror kan volgens mij zeker niet tippen aan de gewone hardcore en oldschool!

het hoeft er ook niet aan te tippen... die fase is al ver achter gelaten toen je nog met je blokken aan het spelen was:devil:
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 5 juni 2007 om 18:27:
Pogo, thrashen en crashen

:loser:
 
Uitspraak van (*)Timoz(*) op vrijdag 8 juni 2007 om 20:57:
Uitspraak van Hammeke op dinsdag 5 juni 2007 om 18:27:
Pogo, thrashen en crashen

:loser:

Reageer lekker niet als je toch niks te melden hebt.
Je bent zelf een loser meneertje 'zwaar alcholist' :lol:
Ik vindt opzich elke soort muziek wel leuk.

Maar Terror is bij mij niet hot of not.
Maar kan het wel aanhoren, als het maar niet te vaak is(maar dan wel die ouwe school terror, tunnel of terror zooi)

BTW.....Speedcore gaat voor mij te ver.
laatste aanpassing
 
not
Uitspraak van UTCA_Rikkie op donderdag 7 juni 2007 om 13:46:
Terror en Speedcore is gewoon 'muziek' aka herrie.

I (l) HERRIE 24/7
 
Uitspraak van verwijderd op donderdag 7 juni 2007 om 14:17:
Terror en Speedcore is gewoon 'muziek' aka herrie. En mensen die daar 'van houden, houden daar gewoon helemaal niet van. Maar het is gewoon stoer om te zeggen dat je terror en speedcore mooi vind

Ge bent gewoon ene stomme bal hoe kende gij nou oordelen over iemand anders ze smaak??? NIET DUS houd die lippen volgende keer gewoon op elkaar of in dit geval je vingers thuis
 
Hooot
 
terror zeker (y), speedcore tja daar moet je voor zijn:)
Ik kan het soms wel waarderen;, hangt wat af hoe het gebracht word:yes:
Terror is lief!
 
terror is een grote kale man die zo hard op je inslaat dat je trommelvliezen er van gaan bloeden en je er nog geil van word ook

Helemaal mee eens! (Y)
Uitspraak van B_J_O_R_N op vrijdag 8 juni 2007 om 17:26:
TERROR IS HOT GVD TERROR MY WORLD

:bounce: TERROR UBER ALLES :bounce:
ALLEEN KEIHARDE POKKE HERRE :P:P
ik wil terror :yes: :rot:
Terror is HOT!!!!!:D(L)