Partyflock
 

Sneakerz op het strand

gepubliceerd door , op
Sneakerz op het strand
8 mei 2007
FeestSneakerz · Officiële opening 2007
Datumzaterdag 19 mei 2007
LocatieBLM9 Site
FeestSneakerz · Op het strand
Datumzondag 20 mei 2007
LocatieBrunotti Beach House
De beachclubs zijn inmiddels warmgedraaid en hebben hun openingsfeesten al gevierd. Hoogste tijd voor het succesvolle partyconcept Sneakerz om zelf in de spotlight te staan. Of beter nog: in de stralende zon. Want die komt vanzelf weer om de hoek kijken. De enige echte officiële Sneakerz-op-het-strand openingsfeesten vinden plaats in het derde weekend van mei! Uiteraard, net als voorgaande strandseizoenen, bij BLM9 in Bloemendaal aan Zee (zaterdag 19 mei) en bij het Brunotti Beach House Beach House in Scheveningen (zondag 20 mei). Daar waar Sneakerz alle zomerzondagen in 2007 te gast is.

Van deze openingsfeesten af aan, tot de Sneakerz closing party’s in september, zijn er iedere zondag maar liefst twee Sneakerz feesten happening aan onze Nederlandse Noordzee. Hot & Happening, wel te verstaan. De Sneakerz feesten en het Sneakerz-op-het-strand concept in het bijzonder, hebben zich de afgelopen twee jaar inmiddels lang en breed bewezen. Geen reden voor de Sneakerz organisatie om alles dan maar bij hetzelfde te houden. Keep those Wheels in Motion!

Sneakerz is onlangs een samenwerking aangegaan met de in gympen gespecialiseerde winkelketen Sneakers (met een s), wat tot leuke verrassingen op het strand gaat leiden. Ook cool en erg origineel: momenteel worden er custom made Sneakerz tenten met graffiti prints en een strak blauwe hemel ontwikkeld, voor de iets minder zonnige zondagen. Andere creatieve ontwikkelingen zijn in volle gang en worden in de loop van het zomerseizoen kenbaar gemaakt. Succesfactoren die sowieso blijven: strandbezoekers krijgen veel voor weinig. Upcoming deejay talent wordt naar voren geschoven maar ook de grootste house helden van eigen bodem veroorzaken hittegolven. Net als de danseressen van Entertainment Matters, het bureau dat iedere zondag garant staat voor funky shows.

Zaterdag 19 mei zijn het Sidney Samson, Funkerman, Youri Donatz, Igor Valente en MC Gee die het Sneakerz openingsfeest op BLM9 (Bloemendaal aan Zee) invullen. Maar ook zondag 20 mei is het rockin’ with the best: Erick E, Lucien Foort, Madskillz, Groovenatics en MC Gee luiden het Sneakerz-op-het-strand-seizoen in bij het Brunotti Beach House Beach House (Scheveningen). Ook warm aanbevolen: het weekend daarop, op zaterdag 26 mei, vindt van 14.00 tot 23.00 uur het allereerste Sneakerz Strand festival plaats aan het Brabantse water van Aquabest.

In Bloemendaal aan Zee bij beachclub BLM9 (Zeeweg 7) is het iedere zondag van 16.00 tot 00.00 uur Sneakerz time. Bij het Brunotti Beach House Beach House (Strandweg 2) in Scheveningen gaan de Sneakerz zondagavonden vanaf 18.00 uur van start en eindigen om 02.00 uur. Entree bedraagt het gehele seizoen 8 euro bij BLM9 en een tientje in Scheveningen. Voorverkoop van Sneakerz tickets (ook voor het Sneakerz Strand Festival) loopt via www.beep.nl.

3 opmerkingen

 
sneakerz @ brunotti in scheveningen! :respect:
Sneakerz @ BLM :cheer:

Gaat weer een vette zomer worden (L)