Partyflock
 
­ Nederland

Perfection in de Silly Symphonies Den Haag

gepubliceerd door , op
Perfection vond vorig jaar voor het eerst plaats aan het einde van de zomer op het strand van Scheveningen met de bedoeling om het strandseizoen waardig af te sluiten in Brunotti. Dit was een groots succes en smaakte naar meer. Beide organisaties Z-Events en Twinz zijn daarom op zoek gegaan naar een geschikte locatie om dit concept vaker te kunnen organiseren en niet alleen op het strand. Na een lange zoektocht is de locatie eindelijk gevonden. Sinds maart 2007 is Silly Symphonies in Den Haag de aangewezen plek waarin meerdere malen per jaar het concept Perfection zal gaan plaatsvinden. Op 10 maart jl. vond er de eerste editie plaats en de Silly Symphonies stond werkelijk op z’n kop. Het was druk, de sfeer was goed, de muziek klonk heerlijk en het geluid was subliem, kortom de avond was Perfect. Silly Symphonies met zijn uitstraling, ambiance en het goede geluid past precies bij dit concept. Voeg al deze factoren bij elkaar tezamen met het feest en je krijgt meteen het gevoel over je heen als je binnen bent dat het de perfecte avond wordt.

Perfection staat voor een avond met heerlijke club, electro, groove en housemusic, waar volop sfeer en gezellige partypeople aanwezig zullen zijn. Wat ook kenmerkend is voor Perfection, is dat tussen de ‘grote dj’s’ die optreden ook de talenten volop aan bod komen en de kans krijgen om zich voor het grote publiek te bewijzen. Regionale talenten, maar ook talenten elders uit het land. Hiermee onderscheidt Perfection zich net even van de andere soortgelijke feesten. Voeg hier ook nog is een betaalbare toegangsprijs aan toe en je hebt de perfecte avond die niet stuk te krijgen is. Men kan verwachten dat bij elke editie er altijd variatie in de line up zal zitten en dat het aanbod daarom ook altijd anders zal zijn, maar dat het Perfection gevoel altijd gewaarborgd blijft. De dj’s zullen met de mc’s altijd het publiek zo goed mogelijk proberen te bespelen om er een avond van te maken die je niet snel zal vergeten. Kortom met dit nieuwe concept zal het uitgaansleven in den haag nog leuker worden dan dat het al was en zal de Silly Symphonies een waardig feest rijker zijn!

Na de geslaagde eerste editie in de Silly Symphonies in maart is het nu tijd voor de tweede en derde editie 12 mei en 9 juni, waar de geselecteerde talenten en bekende dj’s weer hun beste sets achter de draaitafels zullen laten horen. Namen die deze keer aan bod zullen komen zijn o.a Skitzofrenix, Funkerman, Marc Benjamin en talenten als Bart B More, Afrojack en Marvin Grell zullen zeker voor de perfecte avond gaan zorgen. Om 23:00 zullen de feesten beginnen en om 05:00 uur eindigen. Dus voor de echte feestbeesten tijd genoeg om lekker lang te genieten van heerlijke housemusic. Natuurlijk sluiten we ook dit jaar weer met Perfection het strandseizoen in stijl af in strandtent brunotti in Scheveningen. Wat deze avond gaat brengen is nog eventjes geheim, maar pPerfect wordt ie zeker!

Wil jij ook zo’n perfecte avond meemaken die je niet snel zal vergeten, kom dan zeker naar de Perfection feesten.

4 opmerkingen

dit wordt weer knalluh :D
laatste aanpassing
 
Werkzaam bij Be Yourself
Artiest {SHOWLIST artist 2128, 4680, 8252, 34748}
Marvin Grell (y)
Werkzaam bij Envy
jaja Perfection:)
kom wel ff een biertje doen :d

vorige keer bere gezellag :bier:
laatste aanpassing