Partyflock
 

Treasure - Sprookjes van 1001 nacht

gepubliceerd door , op
Treasure - Sprookjes van 1001 nacht
18 april 2007
FeestTreasure · 1001 nacht
Datumzaterdag 19 mei 2007
WinactieTreasure actiegesloten
LocatieLexion
Een sprookje gaat in vervulling op 19 mei in de Lexion. Deze betoverende nacht zal Treasure in het teken staan van de sprookjes van 1001 nacht.

Na een succesvolle reeks Treasure feesten, waar zo’n beetje alle bekende namen uit de partyscene al ’s gedraaid hebben, van Cosmic Gate tot Randy Katana en van Cor Fijneman tot Marcel Woods, doet Try Out er deze avond nog een extra schepje bovenop en presenteert een zeer smakelijk concept. Maar liefst 4 geweldige back2back sets zullen de grote arena, omgedoopt tot Aladdin Area, doordenderen en op z’n voegen laten trillen, temidden van de uiterst sfeervolle sprookjeswereld van 1001 nacht. Try Out heeft, zoals mag worden verwacht, werkelijk alles uit de kast gehaald om je in een wondere witte sprookjeswereld te verwelkomen.

Uit de wonderlamp zal de jarige Mc Da Silva de volgende namen toveren: Artento Divini & Melvin, Michael Dieters & Iwan, Jacco & Maximo en als afsluiter de HQ toppers JP & Fausto hand in hand, wat gegarandeerd staat voor ongekend entertainment achter de wheels. Als geen ander weten zij het publiek te vermaken tot de laatste beats uit de speakres rollen.

Omdat het een extra vette editie belooft te worden, mede omdat Da Silva zijn verjaardag viert, heeft Try Out naast deze floorfillers in de grote arena ook voor spektakel gezorgd in de tweede zaal;

Ga op ontdekkingsreis op je vliegend tapijt en ontdek in de Sinbad area een mix van ongeslepen ruwe diamanten en fijne waardevolle pareltjes.

Het spits wordt in de Sinbad area afgebeten door Marc "O", de organisator van de sublieme Infinity feesten, voorheen in de XL, tegenwoordig in de Lexion en zelf als dj op weg naar de top. Daarnaast nemen Gusto en Sven van Vuren een lekkere vette platentas mee. Gusto en Sven kennen we weer van een andere organisatie die bekend staat om hun originaliteit: Chakra. Al deze heren zullen vocaal ondersteund worden door de upcomming nachtegaal van de dance: Mc Yadra.

Om de sprookjes van 1001 nacht kompleet te maken wordt deze avond voorgesteld om in het sprookjeswit te komen.

Try Out heeft in het verleden al ’s bewezen naar hun publiek te luisteren en de uitslag van de poll op hun site (www.tryout-party.com) te respecteren. De laatste poll werd gevraagd naar de mening van de bezoekers over de openingstijden. De uitslag was zeer helder, een ruime meerderheid kiest ervoor om langer door te gaan.Last but not least heeft de organisatie daarom besloten een uur langer door te gaan tot maar liefst 07.00.

Laat deze droom werkelijkheid worden en laat je betoveren op 19 mei, een avond vol verassingen in de Lexion.

Treasure... just smiling people

6 opmerkingen

 
Dit gaat weer een lekkere Treasure worden!!!

Outfitje al in de pocket, super DJ's in de line-up... wat willen we nog meer???

Ik heb er zin in!!!:bounce:
 
Gaan we hier wel of niet mn b-day vieren 8)
Aan de line-up hoeft het zeker niet te liggen nee :banana:
Uitspraak van verwijderd op donderdag 19 april 2007 om 11:43:
Gaan we hier wel of niet mn b-day vieren

:lol: Nastasss, ya lijkt mij wel, vraag is: hoe vaak gaan
we ya verjaardag vieruh :cheer:
**op de lamp wrijft**

Fluisterd: laat alles me goed gezind zijn zodat ik erbij kan zijn ..

Kwil wel betoverd worden :P :yes:
 
Dit wordt een super feest:bounce:
En ik ben nog jarig ook:D
ik kom ook ff langs zweven op mijn kleedje en natuurlijk in het sprookjeswit ik heb er zin in en ik kom samen met me zussie