Partyflock
 

Win een unieke zeilcruise bij Wild Wild Boys & Girls, Land of the Pirates

gepubliceerd door , op
Win een unieke zeilcruise bij Wild Wild Boys & Girls, Land of the Pirates
16 april 2007
Met Land of the Pirates brengt Wild Wild Boys & Girls op zaterdag 28 april een unieke manier van feesten naar Nederland. En daar hoort een unieke actie bij! Geheel in overeenstemming met het piraten-thema kun je nu een zomerse, geheel verzorgde meerdaagse zeilcruise winnen! Compleet met twee uitgaansavonden en een uitgebreid diner met de kapitein en de organisator van Land of the Pirates. Daar zet je toch alle zeilen voor bij!

Geen cruise in het Caribisch gebied met een driemaster, enterhaken en sabels, maar wel op een luxe zeiljacht deze zomer op ons eigen Ijsselmeer. Lekker even drie dagen ertussenuit en luieren op het water. Onderweg legt het jacht aan op verschillende plaatsen en ga je twee keer een avondje stappen. Op de laatste avond geniet je samen met de organisatie van een uitgebreid diner aan wal om een geslaagde cruise te beklinken met een lekker drankje.

Wil jij ook kans maken op deze heerlijke cruise? Meld je dan nu aan in de agenda voor Wild Wild Boys & Girls, Land of the Pirates. Dat is alles wat je hiervoor moet doen! Uit alle aanmeldingen worden 2 mensen gekozen die samen met een partner aan deze cruise mogen meedoen.

Klik hier voor Wild Wild Boys & Girls, Land of the Pirates en zet het feest meteen in je agenda!

Land of the Pirates
Wild Wild Boys & Girls brengt met Land of the Pirates een stijl van feesten naar Nederland die de laatste jaren in Amerika al heel populair aan het worden is. Mensen daar leven echt naar deze feesten toe. De thema’s nodigen uit creatief te zijn en veel mensen maken daarvoor uitgebreide outfits. Voor deze gelegenheid wordt de hele HappydayZZ veranderd in een Caribisch pirateneiland. Compleet met Piratenvlag, klassieke piratenschepen, masten en alles wat je er verder bij kunt verzinnen.

Natuurlijk wordt je ook op het gebied van entertainment verwent. In drie zalen van de HappydayZZ kun je genieten van 15 dj’s die het onderste uit de kan zullen halen om een vette sfeer neer te zetten. Met G-Spott, Artento Divini, Spider, Eric van Kleef, Michael Dieters, Iwan en Tremenda onder begeleiding van Mc UB in zaal 1, Panic, Defendor, Eyreon Project en Dimpian in zaal 2 en Marc "O", Solo, Frenckel en Pet in zaal 3 kun je ervan op aan dat flink geknald gaat worden! Om het plaatje compleet te maken komen er natuurlijk ook schitterende shows die het piratenthema extra flair mee zullen geven met energieke dans en toneelacts.

Dresscode
Met een HappydayZZ in piratenstijl en een line-up vol heerlijke toppers heb je al twee voorwaarden voor een uniek en daverend feest. Maar let op: omdat het een echt themafeest is, hoort er een dresscode bij: alles wat met piraten te maken heeft is in! Kleed je als (sexy) Piraat, (sexy) Zeerover, Edelman of -vrouw, (sexy) Graaf of Gravin, Koning, Koningin, eenvoudige dekzwabber, Marine-officier of Kapitein maar helemaal in Bodypaint mag ook.

Weet je niet waar je dit moet halen, dan kun je bijvoorbeeld eens kijken bij Club-Wear. Deze online webshop met een showroom in Maarssen specialiseert zich in partykostuums voor themafeesten en heeft een speciale pagina voor piratenkleding

Er hebben zich al bijna 1000 mensen aangemeld of hebben online een kaartje gekocht. Je kunt je kaartje direct online bestellen via Ticketbox, of via één van hun landelijke verkooppunten (Primera, Zigger en Free Recordshop winkels). Uit de opmerkingen blijkt dat mensen er al helemaal zin in hebben, en dat al een paar maanden lang! Zaterdag 28 april worden de zeilen gehesen en de trossen gelost. Maak je klaar voor een trip naar het Land of the Pirates met Wild Wild Boys & Girls!

5 opmerkingen

 
Op de modeshow tijdens Crazyland zijn er ook al enkele outfits getoond....
[albumphoto id=8904619 small]{element is niet toegankelijk}
[albumphoto id=8904620 small]{element is niet toegankelijk}
[albumphoto id=8904624 small]{element is niet toegankelijk}
laatste aanpassing
Ziet er leuk uit!!! :yes:
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 17 april 2007 om 10:48:
Op de modeshow tijdens Crazyland zijn er ook al enkele outfits getoond

Daar zaten hele leuke pakjes tussen had ik al gezien(Y) :jaja:
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Dubbel Fun op donderdag 19 april 2007 om 21:31:
Daar zaten hele leuke pakjes tussen had ik al gezien laatste aanpassing 19 april 2007 21:31

Thanks, het was ook erg leuk om te organiseren en vandaag alle foto's van Noerej nog eens bekeken, was top avondje (weekend) op naar het piraten feest!!!