Partyflock
 

Illegal Vibes Outdoor wordt Audio Shock!

gepubliceerd door , op
Illegal Vibes Outdoor wordt Audio Shock!
16 april 2007
Door de gestage groei die het festival, Illegal Vibes Outdoor van FOD de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, is bij de organisatie van de editie van 2006 al gebleken dat Harlingen te klein wordt voor het huisvesten hiervan. Dit heeft vooral te maken met de benodigde inzet van de politie, die in de zomermaanden ook Terschelling moet voorzien, en de beschikbaarheid van andere overheidsdiensten.

Daarnaast is vorig jaar ook gebleken dat FOD graag nog meer ruimte zou willen hebben op het festivalterrein om het net iets ruimer te kunnen opzetten, en zo alle wensen te kunnen realiseren. Daar komt nog bij dat, het huidige terrein binnen afzienbare tijd zal worden verkocht en bebouwd, een onzekerheid die we liever uitsluiten.

Daarom hebben we besloten op zoek te gaan naar een nieuwe partner in de vorm van een stad of gemeente in het Noorden waar het festival de komende jaren met zekerheid gehouden kan worden. Een stad of gemeente die ook voldoende voorzieningen kan bieden en over de geschikte infrastructuur beschikt. Met nog een lange lijst aanvullende wensen is FOD op pad gegaan en kan dan nu ook met gepaste trots melden dat we die partner hebben gevonden in de vorm van de stad & gemeente Leeuwarden.

Audio Shock '07: Andere naam, zelfde festival.
Omdat het festival niet langer op het vertrouwde industrieterrein “Oostpoort” in Harlingen gehouden kan worden, heeft FOD tevens besloten het festival een nieuwe, kortere en vooral pakkende naam te geven. Illegal Vibes is immers Illegal Vibes en dat hoort nu eenmaal op het Harlinger industrieterrein plaats te vinden. Met vertrouwen lanceert FOD dan ook de nieuwe naam Audio Shock '07.

Forces of Dance heeft zich ten doel gesteld om het komende festival de editie van vorig jaar te laten overtreffen en kan je inmiddels melden dat dat aardig lukken wil. Van Audio Shock '07, dat gewoon op 21 juli gehouden zal worden, kun je dan ook weer het beste van de hardere stijlen verwachten, verdeeld over meerdere rijkelijk gedecoreerde areas waarvoor inmiddels weer een keur aan internationale artiesten is vastgelegd.

Er wordt natuurlijk nog hard gewerkt aan de definitieve vorm(geving) van Audio Shock '07 en willen/kunnen je daarom dan ook nog niet veel vertellen. Er zijn echter een paar dingen die we niet langer voor ons kunnen houden en graag al willen melden.

Algemene Info:
Zoals gezegd wordt het festival dit jaar gehouden in Leeuwarden en wel op het festival terrein industrieterrein “Fryslanplein” gelegen aan de Slauerhofweg. Dit is direct achter het FEC en beslaat ruim 25.000 m2. Ook biedt het voldoende parkeermogelijkheden.

We zijn ons goed bewust dat het succes van de outdoor edities mede bepaald werd door de intimiteit van het festival. We zullen dat ook dit jaar weer proberen te realiseren. Dat we zoveel ruimte tot onze beschikking hebben betekent dan ook niet dat het een gigantisch groot festival zal worden maar geeft ons de mogelijkheid de verschillende areas iets verder uit elkaar te zetten waardoor ze minder ‘last’ hebben van elkaar. Je bent immers goed geluid van ons gewend en dat zal dit jaar niet minder zijn.

Ander goed nieuws is dat er een vergunning is verleent door de gemeente Leeuwarden om tot 01:00 uur door te mogen gaan, waar dit vorig jaar nog 00:00 uur was. Je kunt dus langer van de lichtshow genieten, die uiteraard het uitvallen hiervan door de regen van vorig jaar zal goed maken.

De officiële line-up voor het festival zal op 1 mei bekend gemaakt worden. Dan zullen er ook meer details over het festival bekend gemaakt worden en zal de speciale website voor het festival, www.audioshock.nl gelanceerd worden. Via die website houdt FOD je voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond Audio Shock '07 en kun je na alle waarschijnlijkheid ook weer meekijken met de opbouw van het festival wat vorig jaar een groot succes is gebleken, gezien het enorme aantal bezoekers van die bewuste pagina.

Thema:
Waar vorig jaar de industriële revolutie het thema voor het festival was, waarvoor een kort verhaal over de vrijheid van de gewone man/vrouw de basis was, wordt die verhaallijn dit jaar verder doorgetrokken. Dit jaar is de subtitel “Power To The People”. Hierbij zal alles op het festival om energie draaien en zullen de verschillende manieren van opwekken daarvan model staan voor de diverse areas met elk hun eigen stijl zoals Hardstyle, Industrial / Hardcore, Hard-Techno / Schranz en Jump / Oldskool.

The Third Movement:
Met gepaste trots kan FOD ook bekendmaken dat tijdens Audio Shock '07 de hardcore area door niemand minder dan The Third Movement gehost zal worden. Zij hebben inmiddels aangegeven dat te zullen gaan doen met een zeer bijzondere line-up, bestaande uit de crème de la crème van de internationale DJ-top, die door hun vertegenwoordigd wordt.

VIP-Area:
Diverse internationale artiesten hebben FOD daags na het festival in 2006 benaderd om te bedanken voor de zeer goed verzorgde VIP area waar aan nagenoeg alles was gedacht tot aan heerlijke wokmaaltijden toe. Dit heeft ons gestimuleerd er dit jaar natuurlijk een nog exclusievere aangelegenheid van te maken. Om dat te bereiken hebben we dé portal voor de erotiek: Erotic 4 You gevraagd deze area te hosten en de VIPs en artiesten te voorzien van een onvergetelijke, erotische ervaring. En dat belooft wat…….
Er zal een zeer beperkt aantal All-In Vip kaarten in de losse verkoop komen die vooralsnog alleen via www.erotic4you.nl te verkrijgen zullen zijn. Wil je deze sensatie niet missen, wees er dan snel bij!!!

NDE-Finale:
Ook dit jaar zal de finale van de jaarlijkse DJ contest “Nothern Dance Experience” (NDE), waarvan Stichting Friesland Pop de initiatiefnemer is, worden beslecht op Audio Shock '07. De contest zal door FOD worden aangevuld met een contest voor dansers en danseressen die willen doorbreken als performers in clubs en op feesten.
Wil je meedoen aan de Northern Dance Experience als DJ of dancing performer? Kijk dan vanaf 1 mei op www.forcesofdance.nl voor de spelregels en voorwaarden.

Voorverkoop:
Zoals je wellicht al wel zult weten is dit het laatste jaar dat ook onze kaarten via Ticketbox te verkrijgen zullen zijn omdat Ticketbox besloten heeft na dit jaar te stoppen met de kaartverkoop voor evenementen. Daarom zal FOD dit jaar al beginnen met de nieuwe manier van ticketverkoop namelijk: online. En wel via www.forcesofdance.nl en www.audioshock.nl.

Zoals jullie wel al gemerkt zullen hebben is de opmars van het E-ticket niet te stuiten… Je kunt vanuit je luie stoel, 24 uur per dag, 7 dagen per week, tickets bestellen via Internet en je unieke matrixcode naar je mobiele telefoon sturen óf je ticket zelf uitprinten. Deze code word bij de ingang gescand en klaar… je kan naar binnen. En… er zijn nog meer voordelen, zo is het is niet alleen snel, gemakkelijk en veilig maar ook aan de ingangen zul je het voordeel merken door een soepele snellere entree.

De kaartverkoop start op 1 mei. Kaarten kosten € 30,- excl. fee in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via www.forcesofdance.nl, www.audioshock.nl en Ticketbox.

De “all in VIP” kaarten kosten € 80,- en zijn in zeer beperkte oplage alleen verkrijgbaar via www.erotic4you.nl. De “all in VIP” kaarten geven je recht op o.a. apart parkeerterrein & ingang, gratis eten & drinken, toegang tot het exclusieve VIP deck, aparte toiletten en nog veel meer…….

May the forces be with you…….

Forces of Dance

69 opmerkingen

(Y) Third Movement area (Y)
Goeie shit jongens, Ik zal weer plaatjes schieten.
 
Artiest Zyris
Klinkt erg goed!
Uitspraak van Versteeg op maandag 16 april 2007 om 10:41:
Goeie shit jongens, Ik zal weer plaatjes schieten.

gaan we ook samen onder de tafel zitten? :cheer:
Goed bezig!!! (Y) Schijnt een mooi festival plekje te zijn daar achter het FEC.

De VIP is ook goed te doen, 80 euro en dan gratis eten en drinken, dan zou ik het wel weten :jaja:
ga we zeker ff kijken
Eindelijk toch weer es vett feestje in Liwwadden!!
Gehost worden door Third Movement!?

Word dus echt vies vet!!
 
ttm :) leeuwarden :(
een thuis wedstrijd altijd fijn :D
 
nice.. (y)

Ik hoop wel op een degelijke techno-area, en dan niet 1 waar alleen maar maar van die lompe beuktechno wordt gedraaid.. ;)
Helemaal geweldig :D

Helaas geen Illegal Vibes Outdoor meer, maar aangezien het FOD de organisatie is, word dit vast nog beter!

Ook ik zal er zijn om vele foto's te maken :D
 
3rd Movement8)8) :woop:
Heldenmoed noem ik het :respect: Dit moet worden beloond met een druk bezocht festival onder een stralende zon :D :yes:
 
Ik heb er al het vertrouwen in B)
FOD :respect:

Uitspraak van Phat Wax op maandag 16 april 2007 om 13:53:
onder een stralende zon

Laten we dat maar hopen :9 Ook al verpeste de regen en de blubs vorig jaar niks :cheer:
laatste aanpassing
 
Lijkt erop dat dit een vet feestje gaat worden :D
Artiest {SHOWLIST artist 27545, 53495}
Juust.

hopen dat het underground sfeertje wel blijft :)
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 16 april 2007 om 13:57:
Ik heb er al het vertrouwen in
FOD

Ik ook :cheer:
JA, BEETJE JAMMER, WORDT T ES IN MIJN WIJKJE GEHOUWE, BEN IK OP VAKANTIE !!!!
ttm area :respect::respect::respect:
Artiest Razer
Leuk maar denk niet dat ik hierheen ga.. vervoer is klote in lwd.
Vooral om 01.00 .. en 60 a 70 euro voor een taxi mm nee
Uitspraak van Razer.NL op maandag 16 april 2007 om 16:16:
ervoer is klote in lwd.
Vooral om 01.00 .. en 60 a 70 euro voor een taxi mm nee

mischien regelen ze wel wat met t vervoer jeuu
VET! Third Movement Area! :bounce: :bounce:
Artiest {SHOWLIST artist 142992, 5562}
klinkt niet slecht allemaal.. alleen wel benieuwd hoe het zal zijn zo in lwd
wat is de toegangs leeftijd?? tog wel 16 hoop ik hah?
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 16 april 2007 om 12:12:
Ik hoop wel op een degelijke techno-area, en dan niet 1 waar alleen maar maar van die lompe beuktechno wordt gedraaid

kun je dan ook weer het beste van de hardere stijlen verwachten
Uitspraak van Jeroenn ;) op maandag 16 april 2007 om 17:46:
wat is de toegangs leeftijd?? tog wel 16 hoop ik hah?

18
Uitspraak van Razer.NL op maandag 16 april 2007 om 16:16:
vervoer

Tis lopend te doen vanaf station, rijden vast bussen. Of kom met de auto :D genoeg parkeerruimte :)
Artiest SMIT
The Third Movement:
Met gepaste trots kan FOD ook bekendmaken dat tijdens Audio Shock '07 de hardcore area door niemand minder dan The Third Movement gehost zal worden. Zij hebben inmiddels aangegeven dat te zullen gaan doen met een zeer bijzondere line-up, bestaande uit de crème de la crème van de internationale DJ-top, die door hun vertegenwoordigd wordt.

:cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:
Gefeliciteerd mannen! Leuk, een nieuwe uitdaging!

Ik heb er alle vertrouwen in, met de sfeer zit het altijd goed bij jullie! En inderdaad, de VIP was vorig jaar subliem, heb het zelden zo goed meegemaakt.

Succes met de voorbereidingen!
Artiest {SHOWLIST artist 82170, 40745, 13003}
Vorig jaar vanuit den haag naar Harlingen gereden met 2 auto's en was ondanks de regen echt een topfeessie, dus nu zeer ws ook weer van de partij met die third movement area :respect:

Zijn alleen wel erg veel vette outdoorfeesten in juli, want ground zero en dominator wil ik ook sowieso niet missen :D

Goed bezig iig!
Goede locatie. Ben zeer nieuwsgierig.

Uitspraak van L-inda-Mix op maandag 16 april 2007 om 18:23:
En inderdaad, de VIP was vorig jaar subliem, heb het zelden zo goed meegemaakt.

Klopt sinds tijden niet zo'n goede VIP mee gemaakt. Deed me denken aan de goede oude Thunderdome's VIP (Thunderdome 96)

In ieder geval kunnen de NDE DJ's weer los.
 
Werkzaam bij SEKOIA
The Third Movement:
Met gepaste trots kan FOD ook bekendmaken dat tijdens Audio Shock '07 de hardcore area door niemand minder dan The Third Movement gehost zal worden. Zij hebben inmiddels aangegeven dat te zullen gaan doen met een zeer bijzondere line-up, bestaande uit de crème de la crème van de internationale DJ-top, die door hun vertegenwoordigd wordt.

hihi TTM ownt ongelofelijk hard de laatste tijd met festivals :D..
 
Ziet er leuk uit mensen (Y)

It's just not the same :(

Zal 'ons' industrieterrein missen :nocheer:


Maar ach, dit wordt vast ook heel vet :)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 4532}
Werkzaam bij Marcanti
Ben er weer bij dit jaar! En wat ik hoor wordt het echt een overtreffende trap vergeleken met IV. Wel jammer een beetje, vond het wel wat met de Angels erbij. Maar Audioshock gaat zeker heel vet worden!!
Uitspraak van MC UB 2.0 :D op maandag 16 april 2007 om 22:01:
Ben er weer bij dit jaar! En wat ik hoor wordt het echt een overtreffende trap vergeleken met IV. Wel jammer een beetje, vond het wel wat met de Angels erbij. Maar Audioshock gaat zeker heel vet worden!!

Woeiiii, word gezellig Frank :yes:
 
Artiest Hardstarr
jammer dat het zo ver weg is :(
das t nadeel als je in brabant woont :p
TTM Area! nix mis!
en op t fietsje weer naar huis(Y)
twijfel twijfel, ttm area :KWIJL:
Maar de week erna dominator...
ag fuck it , gewoon na beide !!! :D
laatste aanpassing
ik ga wel:d maar wel jammer dat harlingen niet doorgaat dan:( was altijd gaaf
wat nou andere naam zelfde festival

Schande dat het uit harlingen gaat
Illegal Vibes zal nooit meer hetzelfde zijn
TTM!

Dana - Tommy Pulse - Promo - Unexist :respect:
 
oke dan mooi in de stad beter
word weer feesten
Uitspraak van actief op maandag 16 april 2007 om 19:18:
bestaande uit de crème de la crème van de internationale DJ-top, die door hun vertegenwoordigd wordt.

Manu..Amok..Armagedon Project :cheer:
Jaja, andere naam, andere locatie, maar wel hetzelfde feest :/ Volgens mij wordt het met alleen een andere naam al een ander feest laat staan een andere locatie.

Illegal Vibes is Illegal Vibes niet meer als het niet in Harlingen gehouden wordt. Ik vind het juist leuk dat het zo klein en knus is, waarom moet alles maar groter en groter tegenwoordig?
Uitspraak van Triggah MC op dinsdag 17 april 2007 om 21:38:
wat nou andere naam zelfde festival

Schande dat het uit harlingen gaat
Illegal Vibes zal nooit meer hetzelfde zijn

en waarom wil die nieuwe k*t burgemeester het nou weer niet,
is toch altijd goedgegaan?:s

Audio Shock '07: Andere naam, zelfde festival.

en daarom is het nu opeens 18+ :S
laatste aanpassing
TTM!!! zonde dat ik dan op vakantie ben zeg...
 
als Tieum komt, vink t best (Y)
 
K*t ik kan nie :(
 
Uitspraak van D-Stylez op woensdag 18 april 2007 om 17:26:
en waarom wil die nieuwe k*t burgemeester het nou weer niet,
is toch altijd goedgegaan?

Ligt niet aan de burgemeester... Er gingen verschillende verhalen rond en dr werd een hoop gespeculeerd... Maar als je het bovenstaande verhaal even leest, zul je begrijpen waarom ze voor deze optie gekozen hebben :)
 
Uitspraak van MarrieMarrie op maandag 16 april 2007 om 10:49:
gaan we ook samen onder de tafel zitten?

ja watte
 
kruipend naar hus :D
Werkzaam bij MC&W
Artiest {SHOWLIST artist 14187, 39382}
nu al zin an!!!
 
Ja Tino and the other guys goed geregeld hoor (Y)
ik ben aanwezig!!!!
Audio Shock gaat leeuwarden op zn grondvesten doen schudden...FOD succes ermee!!
Goed dat het nu in een echte stad is!
dagt dat die line up vandaag bekend gemaakt zou worden..:/