Partyflock
 

De Effenaar = Oranje!

gepubliceerd door , op
De Effenaar = Oranje!
8 april 2007
Rondom koninginnedag heeft de Effenaar dit jaar enkele machtige namen weten vast te leggen. Op Koninginnenacht, de nacht van zondag 29 april op maandag 30 april, begint de oranjegekte in de Effenaar met onder andere een optreden van Rumenige & Loktibrada. Op Koninginnedag wordt in samenwerking met Emotion het feest naar buiten verplaats en zullen onder andere de Acid Junkies en Dj 3000 hun opwachting maken!

Samen met DommelVallei zal de Effenaar op Koninginnenacht de start geven aan twee dagen topmuziek. De grote zaal van de Effenaar wordt het toneel van meerdere technohoogtepunten. Namen die je steevast op Awakenings tegen zult komen staan in de Effenaar! Zo zal het Slowaakse technoduo Rumenige & Loktibrada op het podium verschijnen. Pompende 4/4 techno afgewisseld met een stevige portie offbeat, aangevuld met eigen loops en samples is het credo van dit duo. Voor vele liefhebbers één van de beste technoduo’s van het moment.

Op Koninginnenacht zullen er nóg twee publiekslievelingen achter de decks verschijnen. Dave Miller & Damian Keane staan er om bekend immer een veelzijdige en indrukwekkende technoset neer te zetten. Daarnaast zal DommelVallei met de regionale technohelden ZIX en Little J zal hun drukke Koninginnedagweekend inluiden.

In de kleine zaal van de Effenaar zal op koninginnenacht rock, ska en balkan beats geprogrammeerd staan met onder andere 69 Charger en het Perestroika Soundsystem. Voor dezelfde toegangsprijs heb je toegang tot de gehele Effenaar. Een goed begin van het oranjefestijn!

Op Koninginnedag staat niet alleen de pseudo-verjaardag van onze koningin centraal bij de Effenaar, maar ook de officiële opening van het Effenaar parkterras. Het parkterras zal in het centrum van Eindhoven voor een idyllisch rustplekje zorgen waar je aan de vijver kan genieten van een heerlijk drankje en hapje. Deze rust is op Koninginnedag echter ver te zoeken! Vanaf 13.00 uur gaat het Koninginnedagfestival van start met live optredens van bijvoorbeeld Franky Vampire, The Phantom Four en Green Hornet. Daarna volgen shows van bands die rock en dance op hun eigen treffende manier verweven, namelijk Findel, Melomanics en Matik. Vervolgens zal, wanneer de schemering begint in te treden, voor elke danceliefhebber de nacht pas echt ontwaken met knallende dance-acts!

Voor het eerst gaat de Effenaar, op Koninginnedag, de samenwerking aan met Emotion aan. Emotion verzorgde de afgelopen jaren voor een euforische stemming in de Kerkstraat te Eindhoven. Technolegendes maakte jaar in, jaar uit hun opwachting voor een oranjemenigte van omvang. De Acid Junkies waren tot vorig jaar jaarlijks van de partij, maar moesten toen afhaken vanwege een show op Malta. Dit jaar herstellen zij de traditie door gewoon weer aanwezig te zijn. Voor de Acid Junkies zullen vanaf 19.00 uur Caz, EL-P en Robob hun opwachting maken. Als klap op de oranje vuurpijl zal Franki Juncaj, alias Dj 3000 de avond afsluiten met een geweldige set. Franki staat bekend als een energieke, snel mixende dj die moderne en old skool techno moeiteloos combineert met electro en soul, oftewel zo’n beetje alles wat technostad numero uno, Detroit, muzikaal heeft voortgebracht op dance gebied.

Het Koninginnedagfestival is volkomen gratis en eenvoudig te bereiken. Bovendien is er door de open ligging altijd ruimte voor bezoekers. Belangrijker is dat mocht de regen met bakken uit de hemel kletteren, gaat het feest bij de Effenaar gewoon binnen verder! Bij de Effenaar is op Koninginnenacht en –dag gegarandeerd feest met gegarandeerd goede muziek. De Effenaar = oranje!

8 opmerkingen

 
acid junkieeeeeesssss!!!!! :cheer:

:respect:
mis toch wel ff checken :-D
 
ik vond het wel leuk ja !