Partyflock
 
­ Nederland

Gastenlijstplaatsen Base in your F#ce

anoniem gepubliceerd op
Win 2x2 gastenlijstplekken voor
<h3>
<a href="index.php?SECTION=party;ACTION=single;PARTYID=370">Base in your F#ce</a>
</h3>

<BLOCKQUOTE>
<P>
Op 29 maart zal in the Q in Zwolle de eerste editie van Base in your f#ce worden gehouden. Dit feest, georganiseerd door Defenders of the Faith, staat geheel in het teken van Techno. Dat is ook de achterliggende gedachte van het feest; techno presenteren zoals het bedoelt is. Terug naar een underground sfeer waarin mens en muziek centraal staan. Om het kleinschalig en underground te houden, hebben de organisatoren een capaciteit aangehouden van ongeveer 1000 man.
</P>
<P>
De schitterende locatie van the Q zal worden omgetoverd tot een diep, duister techno-decor. Beukende techno-muziek zal het publiek in hogere sferen brengen. Naast Sneaky-D, Bellie, Quintin, Mexes & Toxicator (back2back) zal niemand minder dan Dana haar draaikunsten vertonen. Zij zet hier een primeur weg, door voor èèn keer in haar techno-tas te duiken, en een stevig staaltje techno ten gehore te brengen. Het feest duurt van 22:00-04:00 en kost de bezoeker slechts 12,5 euro. Kijk voor meer informatie op de website; <A HREF=http://www.dymolution.nl target=new>http://www.dymolution.nl</A> (hier is ook het antwoord op de prijsvraag te vinden !).
</BLOCKQUOTE>
<P>
Om kans te maken op gastenlijstplaatsen, stuur het antwoord op de volgende vraag:
</P>
<P>
<I>Hoeveel dB's knalt het soundsystem van de Q er die avond uit ?</I>
</P>
<P>
voor woensdag 27 maart naar <A HREF=mailto:vrijkaarten@dance.student.utwente.nl>vrijkaarten@dance.student.utwente.nl</A> met als onderwerp '<I>Base in your F#ce</I>' en vergeet niet je <I>Partyflock login te vermelden</I>!
</P>

7 opmerkingen

Dana die techno draait :S
dana kan alles :) wehe
Buzz Fuzz draait toch ook techno
 
Daantje gaat zeker wel los met Techno, don't worry ... ze zou het risico nooit willen lopen, en weet heel goed wat ze doet. Cya there! ;)
 
ik stond al op de gastenlijst :D
Ik ook, maar ik wil wel kaartjes hoor:


het antwoord is: NIET GENOEG!!!!! :D
 
Daar kom je van terug Xyp, trust me gna gna.