Partyflock
 
­ Nederland

De beste pure klassiekers op Back2Basic

gepubliceerd door , op
De beste pure klassiekers op Back2Basic
30 maart 2007
Verlang jij ook altijd naar het weekend? Dan heeft Decisions goed nieuws: op 13 april begint het weekend al op vrijdag met hun nieuwe concept Back2Basic in Club Latido. Back2Basic neemt je voor één nacht mee naar de glorieuze begintijd van het clubcircuit. Toen Tiësto nog onbekend was en Nederland massaal de smaak te pakken begon te krijgen van de house. En wie kunnen dat beter doen dan de grootmeesters van toen? Laat je verwennen met de beste muziek op Back2Basic!

Wie krijgt er geen rillingen bij die oude klassiekers uit de de begintijd? De platen waardoor Nederland zich in één klap bekeerde tot de house. Het waren de hoogtijdagen van legendarische clubs als de RoXy, de iT, de Marcanti Plaza en de oude Lexion. Duizenden stonden weekend aan weekend uitzinnig op de vloer en iedereen kreeg de vibe te pakken die nu nog voortleeft. Een vibe die je op vrijdag 13 april opnieuw de rillingen zal geven tijdens Back2Basic in Club Latido.

Samen met Club Latido zet Decisions hiermee een feest neer waar velen nu al reikhalzend naar uitkijken. Alle Decisions feesten worden met zorg voorbereid en met aandacht uitgevoerd en iedereen weet dat deze feesten van klasse getuigen. Back2Basic is daarop geen uitzondering en naast de heerlijke house en clubclassics kun je genieten van ouderwetse gastvrijheid en vriendelijkheid in een stijlvolle club met een zuiver, knallend geluid en gratis parkeerplaatsen.

Wil je altijd op de hoogte blijven van alle feesten van Decisions? Kijk dan snel op de geheel vernieuwde site www.decisionsparty.nl. Blijf in contact via het gastenboek, blijf op de hoogte via het nieuws of meld je aan voor de Decisions nieuwsbrief.

Op Back2Basic kun je in de eerste (beneden) zaal diep genieten van die klassieke houseplaten van toen, gedraaid door de dj’s van toen. Mannen die intussen hun faam over de hele wereld hebben gedragen en zelf voor vele floorfilling platen hebben gezorgd. Wie herinnert zich nog ‘Wrong=right’ van Dj José uit 1998? Wellicht hoor je deze topper wel voorbijkomen, gedraaid door de man die hem gemaakt heeft, Dj José zelf! Deze man hoort absoluut tot de grondleggers van de house in Nederland!
Dat geld ook voor Dj Jean, die als Nederlands mixkampioen al vanaf eind jaren 80 met zijn platen en turntablism duizenden harten over de hele wereld heeft veroverd en nog steeds doet. Dit is de man die de iT groot maakte, dit is Back2Basic op en top!
Ook Mark van Dale is er vanaf het prille begin bij en presenteerde onder andere Nederlands eerste houseprogramma op de radio. Als dj maakte hij snel faam in spraakmakende clubs als The Opera, de iT en de Asta Movement. Nu organiseert deze grootmeester feesten waarop die klassieke sfeer wordt bewaard. Aangevuld met de hedendaagse dj Sydney zal het in de eerste zaal bij Back2Basic één groot feest van herkenning en nostalgische herinnering zijn.

Terwijl de classic house en clubsound beneden iedereen in vervoering brengt kun je in zaal twee (boven) genieten van de lekkerste trance en hardtrance. Hier ligt het tempo wat hoger en kun je nog eens goed met de voeten van de vloer. Natuurlijk komen ook hier regelmatig knallende klassiekers voorbij die je helemaal Back2Basic voeren. De helden hier zullen voor menigeen geen onbekende zijn: Tremenda, Marcel S, Jacco en Hank zijn veel geziene en gewaardeerde dj’s in menige club in Nederland.

Voor wie van classics houd en voor wie het na een korte Paasweek niet snel genoeg weer weekend kan worden is Back2Basic op vrijdag 13 april de perfecte opening van het weekend! Van 22 uur tot 5 uur ga je op een ware tijdreis met de beste house en clubclassics, gedraaid door de mannen die ze voor het eerst draaiden en de helden van nu. Back2Basic takes you back from the future.

28 opmerkingen

 
Eerst morgen maar eens los en dan BACK 2 BASIC! :D
Decisions 4 ever!!!

grtz
Roy
 
pure klassiekers

Ben meer voor de 80/20 verhouding.
Artiest {SHOWLIST artist 28895, 99774, 160233}
Tja,wat zal ik zeggen.........ik heb er ZIN in:bounce:!!Vond weer een paar oudjes waarvan je gaat:kwijl::kwijl::kwijl:
laatste aanpassing
 
jaaaaa gezellig......!!!!


let's go back to the old days....
lekkerrrrrrrr :bounce: weer ff ouderwets stuiteren! :bounce:
 
Werkzaam bij Afterdreams
nou!wie er nu geen zin in heeft na zo'n nieuwsbrief weet ik het niet meer:9

jaaaa we hebben er zin in!!!!:cheer:


owwwwwwwww... toch maar een oppas regelen.. Is er een kinderopvang?? ;-)
 
Dit nieuwsbericht klinkt alsof je de kok Jaimy Oliver hoort praten terwijl hij 1 van zijn lekkere gerechten aan het klaarmaken is :p Nu nog aanschuiven. Tot de 13e dan maar :)
zowiezo al geen twijfel om te gaan maar word nu nog enthousiaster .............word een topfeestje met allemaal leuke vrienden !!
Uitspraak van elpadro op zaterdag 31 maart 2007 om 08:05:
Is er een kinderopvang??

dit is toch de opvang van "ons" kinderen hihihi.... wie wil er nou volwassen worden als je forever young kunt zijn bij dit soort feesten :-)

:cheer:
Werkzaam bij Decisions
En wij jullie maar zoet houden :lol:

Maar ik heb zin in dit feest je wil niet weten :bounce:

Gelukkig mag ik vannavond al wat xtra energie eruit gooien :lol:
 
Ik had al zin in dit feest maar na het lezen van deze nieuwsbrief helemaal :banana:
 
Back2Basic: don’t miss this party! :cheer:
Dat word niet alleen ouderwets draaie, maar ook gewoon ouderwets knalle !!!!

:cheer::cheer::cheer:
 
Klinkt letterlijk als muziek in de oren!!!!!
Eerst vanavond even lekker knallen en dan op naar de 13e...........
Onze nieuwe website is online www.decisionsparty.nl
En vergeet je vooral niet aan te melden voor de nieuwsbrief ;)
Wij gaan de trip maken Back to basic. El Padro bedankt voor jullie tip we zijn niet meer te genezen alhoewel we nog gezond zijn wil die feestpoliep niet verdwijnen.
lekkerrrrrrrr knallen de 13e april
Uitspraak van Theo en Suze op maandag 2 april 2007 om 14:54:
lekkerrrrrrrr knallen de 13e april

echt wel en volgens mij heb iedereen er heeeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeel zin in
Uitspraak van (K) Kaatje (K) op dinsdag 3 april 2007 om 17:14:
volgens mij heb iedereen er heeeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeel zin in

?????zou je denken,hihihihi
Uitspraak van DJMarcelles op dinsdag 3 april 2007 om 23:18:
?????zou je denken,hihihihi

ik denk het niet maar weet het wel zeker hahhh


Uitspraak van The Goddess Lady Purple op dinsdag 3 april 2007 om 20:50:
Kunne we al gaan aftellen ?

tuurlijk gaan we al aftellen dus nog maar 9 nachtjes slapen ppfffffff
Uitspraak van (K) Kaatje (K) op woensdag 4 april 2007 om 13:21:
ik denk het niet maar weet het wel zeker hahhh

Denken moet je aan een paard overlaten :lol:



Uitspraak van (K) Kaatje (K) op woensdag 4 april 2007 om 13:21:
tuurlijk gaan we al aftellen dus nog maar 9 nachtjes slapen ppfffffff

Zolang nog ;)
 
Aan deze kant super veel zin (Y)

Nog 1 nachtje slapen ;)

Moet trouwens even zeggen dat jullie vernieuwde website er super uit ziet www.decisionsparty.nl
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 4532}
Werkzaam bij Marcanti
Ziet er inderdaad goed uit! Kan ook niet anders natuurlijk bij Decisions!

Net als voor morgen, Back2Basic: ziet er gewoon errug goed uit! Heb er heel veel zin in gekregen. Voel nu al de rillingen als ik aan al die ouwe klassiekers denk... Chilling to tha bone!
 
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 31 maart 2007 om 08:53:
Dit nieuwsbericht klinkt alsof je de kok Jaimy Oliver hoort praten terwijl hij 1 van zijn lekkere gerechten aan het klaarmaken is Nu nog aanschuiven. Tot de 13e dan maar

Neem je dan wel je slab mee Maussie...? :P :lol:

;)