Partyflock
 

Sneak(erz) preview voor de zomer - Officiële opening van strandseizoen 2007

gepubliceerd door , op
Sneak(erz) preview voor de zomer - Officiële opening van strandseizoen 2007
4 januari 2007
We mogen weer buitenspelen! Het strandseizoen staat voor de deur en dat betekent dat de beachclubs open gaan. Roseetjes in de koeling, zonnebrillen gepoetst? Zaterdag 21 april bij BLM9 in Bloemendaal aan Zee en zondag 22 april bij Brunotti Beach House Beach House in Scheveningen wordt het startschot voor een spetterend strandseizoen gegeven, in samenwerking met Sneakerz. Een voorproefje van wat er iedere zondag in de maanden juni, juli en augustus te wachten staat op zowel het strand van Bloemendaal als in Scheveningen.

Openingsfeest BLM9 - zaterdag 21 april
Het Sneakerz concept is al twee seizoenen lang met overdonderend succes te gast bij BLM9 (Zeeweg 7, Bloemendaal aan Zee). Vandaar dat BLM9 haar openingsfeest graag in samenwerking met Sneakerz neerzet. Ook het derde seizoen Sneakerz @ BLM9 belooft veel moois. De beachclub is dit jaar op vele punten vernieuwd en heeft daarmee de lat een stukje hoger gelegd! Flinke uitbreiding qua geluid- en lichtsystemen, een nieuwe vloer, het interieur in andere kleuren en nieuwe lounge banken, om maar wat te noemen. Erg handig voor Sneakerz bezoekers op zondag, zijn de speciaal gebouwde binnen-douches met warm water, waar tegen een kleine vergoeding gebruik van gemaakt kan worden. Ook zijn er nu lockers te huur om waardevolle spullen in op te bergen.

Helemaal nieuw is BLM9’s Wok-On-The-Beach concept. Elke zondag draait de woktafel in de keuken volle toeren, om bezoekers wokbakjes (waar met chopsticks uit gegeten kan worden) voor te schotelen. Ter kennismaking worden de wokhapjes tijdens het openingsfeest zaterdag 21 april gratis uitgedeeld. Doordeweeks kan er overigens uitgebreid geluncht en gedineerd worden. BLM9 staat voor oprechte gezelligheid, no-nonsense en ongedwongen plezier. Een relaxte hang-out waar je van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat lekker kunt ontspannen of spontaan een feestje kunt bouwen. Zoals Sneakerz, iedere zondag in het zomerseizoen. Een sneak(erz) preview, zaterdag 21 april van 18.00 tot 01.00 uur waar je als strand- en house liefhebber bij moet zijn. Op de klanken van Groovanetics, Baggi Begovic, Lucien Foort, Don Diablo & MC Gee al dansend van de zonsondergang genieten! Entree bedaagt 8 euro (VVK via www.beep.nl). Meer info: www.blm9.nl.

Openingsfeest Brunotti Beach House Beach House - zondag 22 april
Feeling good has a name… Brunotti Beach House Beach House (Strandweg 2, Scheveningen) viert de officiële opening van het strandseizoen de dag daarna, op zondag 22 april. Brunotti Beach House Beach House is te vinden aan het breedste stuk strand van Scheveningen, de hot-spot voor surfers, naast het havenhoofd waar de bootjes af- en aanmeren. Sinds vorig jaar kan hier niet alleen aan watersport gedaan worden; dansen is de bedoeling! Sneakerz is sinds vorig seizoen in zee gegaan met het Beach House en wegens groot succes ook hier, gaan ze daar dit jaar vrolijk mee door.

In tegenstelling tot de strandtenten op de boulevard, is het Beach House een warme, vrijstaande locatie wat het gevoel van een privé feestje versterkt. Ideaal voor Sneakerz dus. Zondag 22 april kan er (in de namiddagzon of anders overdekt) van 18.00 tot 01.00 uur in samenwerking met Sneakerz gefeest worden met in de DJ booth Fedde le Grand & Funkerman, die samen de formatie F to the F vormen en momenteel een hit te pakken hebben in het clubcircuit met de plaat ‘Wheelz in Motion’. Maar ook Sidney Samson, Igor Valente en MC Lady Bee zijn er om het Scheveningse strandseizoen knallend in te luiden. Er is voldoende parkeergelegenheid op de boulevard en je kunt zelfs gratis parkeren net achter de dijk (in de haven bij de visafslag). Met het openbaarvervoer (Tram 11) is het 5 minuten lopen naar het Beach House. Kaarten kosten 10 euro (VVK via www.beep.nl). Voor meer info zie: www.brunotto.com/beach.

11 opmerkingen

Eindeljk :respect:
 
Uitspraak van Splendid <Mr. Blonde> op vrijdag 30 maart 2007 om 11:20:
Kaartjes voor BLM zijn in de pocket

Lekker pik,

zal ze ook ff aanschaffen :)
 
:cheer: Bijna zomerrrrrrr :cheer:
 
Laatste persbericht !!!!!!!!! C1000 heeft 10 sneakerz edities opgekocht bij een volle kaart 1 kaartje gratis, ga daar me boodschappen maar doen, TOPACTIE
laatste aanpassing
 
21 april jajaja we hebben er zin in! :D
Hi F-O-69,

We hoeven jou dus niet te vragen om te komen draaien?
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 30 maart 2007 om 15:27:
Laatste persbericht !!!!!!!!! C1000 heeft 10 sneakerz edities opgekocht bij een volle kaart 1 kaartje gratis, ga daar me boodschappen maar doen, TOPACTIE

:roflol:
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 30 maart 2007 om 13:09:
zal ze ook ff aanschaffen :)

Lijkt me puik plan gappie! Gaan we ff op jacht de 21ste :9
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 30 maart 2007 om 15:27:
Laatste persbericht !!!!!!!!! C1000 heeft 10 sneakerz edities opgekocht bij een volle kaart 1 kaartje gratis, ga daar me boodschappen maar doen, TOPACTIE

Denk het ook ja :X :lol:
aaanwezig