Partyflock
 
­ Nederland

Buzzin’ verklaart het maandelijks fenomeen “Jump bijen”!

gepubliceerd door , op
Buzzin’ verklaart het maandelijks fenomeen “Jump bijen”!
16 maart 2007
FeestBuzzin' · 100% Jump
Datumvrijdag 6 april 2007
WinactieBuzzin' actiegesloten
LocatieBozzini
Vrijdag 6 April aanstaande zal zuid-Limburg vermoedelijk weer opgeschrokken worden door een invasie van bijen. Sinds December 2006 is er steeds elke eerste vrijdag van de maand een enorme zwerm bijen op te merken in en rondom Bozzini. De nieuwe soort bijen, die ondertussen de naam “Jump bijen” hebben verkregen, kwamen in Zuid-Limburg aan het licht tijdens de eerste editie van Buzzin'. Zuid-Limburg was volledig in de ban van deze bijen die in grote getallen afreisden naar één van de meest toonaangevende clubs die Nederland rijk is: Bozzini. Bozzini de club in Zuid-Limburg bij uitstek die wekelijks plaats aan meer dan duizenden uitbundige feestvierders in de meest diverse muziekstijlen die Nederland rijk is.

Natuurliefhebbers weten dat bijen gevoelig zijn voor trillingen. Geologen hebben echter de voorbije maanden geen aardschokken kunnen signaleren in Nederland, althans volgens hun standpunt als professionals in hun specialisatie. De organisatie van Buzzin' kan echter dit natuurverschijnsel zonder enig probleem verklaren:

”Geologen denken verkeerd. Niet de aarde veroorzaakt deze trillingen, maar het maandelijks concept Buzzin'. In november 2006 zagen wij als organisatie het licht en één maand later vond voor de eerste maal Buzzin' plaats in Bozzini. We lieten niets aan het toeval over en besloten in samenspraak met het management van de club om alle registers open te gooien om op visueel evenwel gehoormatig een fantastisch feest te bekomen. Het resultaat is meer dan overduidelijk. Sinds december 2006 zijn er reeds 4 edities langsgekomen. Net op die specifieke data duiken deze Jump bijen op. Wij als organisatie zien dus enkel als oorzaak ons concept Buzzin' en de Jump bijen zijn daar uiteraard het levende bewijs van. De unieke aantrekkingskracht van het ongeëvenaarde geluidssysteem waarover Bozzini beschikt werkt als honing voor deze beestjes. Ze beschikken immers over een sublieme intelligentie en kiezen dan ook voor het beste wat er te vinden (horen) is. Daarbij wekt het aroma van de, in grote getallen aanwezige, dames positief op de Jump bijen zodanig deze elke eerste vrijdag van de maand het ouderlijke nest verlaten. We hebben de jump bijen proberen afschrikken met de beelden op de tientallen flatscreens; de lasers,de 5 lichtarmen alle kanten laten opgaan,…maar niets hielp. In tegendeel steeds meer en meer Jump bijen vinden hun weg naar Buzzin'”,aldus de organisatie.

Imkers
Pat B mag als eerste Bozzini betreden onder leiding van de natuurkundige MC Chucky. Eén van de nieuwe generatie imkers afkomstig uit het Brabantse land en gespecialiseerd in Jump bijen. Na Reverze, Explosive Car Tuning, Supersized, Up,...is hij op Buzzin' aanwezig om Bozzinite redden van deze Jump bijenzwerm. Vervolgens zal De Friese Da Pauli is één van de toppers in zijn regionen. Hij beschikt over uitstekende technieken om deze beestjes onder controle te houden. Multigroove, Decibel, Audio Attack en Pussylounge hebben al kennis kunnen maken met zijn unieke technieken. DJ Pita, Pain In The Ass (red.),is in het zuiden onderhand een begrip binnen het imker gebeuren. Niet voor niets wordt DJ Pita dan ook maandelijks terug opgeroepen tijdens het Buzzin' concept. Met zijn eigen draai-en mixtechniek en platenkeus weet hij de Jump bijen perfect te bespelen in Bozzini. De Franse Lobotomy Inc. heeft al iets langer te maken met deze nieuwe soort bijen. Er werd dan ook unaniem gekozen om de, door zijn aparte en duistere Lobo-style gekenmerkte, Franse imker naar Nederland te halen. Zijn kennis werd gesmaakt na een eenmalig bezoek aan Nederland en nadien werd hij ingezet op Q-Base, Defqon 1 en In Qontrol. Balistic is samen met The Beholder in het verleden verantwoordelijk geweest voor topkwaliteit honing waaronder diverse Hardbass producten. Tegenwoordig werkt hij op productie gebied ook onder de naam Da Goodfellaz. Daarnaast staat hij op imker gebied ook altijd garant voor energieke sets met veel techniek, hij is niet voor niets regelmatig één van de headliners op de grote evenementen.

Natuurkundige:
MC Chucky, komende van het land van oorsprong van deze bijzondere Jump bijen: België. Buzzin' is voorbije edities steeds ten rade gegaan bij de natuurkundige bij uitstek van dit fenomeen! Onder leiding van deze expert werden tijdens Reverze, Bassleader, Complex,Explosive Car Tuning, 2Years Hardjump, Jumpmasters...de imkers professioneel aangestuurd om het evenement in goede banen te leiden!

27 opmerkingen

 
Whe
Artiest FrankE
ik ook zeker aanwezig maare.....

Die visuals vallen me toch iedere keer best tegen. Heb nog geen laser gezien in die andere 4 edities.

DOE DAAR WAT AAN
Haha wat een nieuwsbericht (Y)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 726, 2342}
miss deze keer ook eens aanwezig:D
Uitspraak van FrankE op vrijdag 16 maart 2007 om 16:24:
Die visuals vallen me toch iedere keer best tegen. Heb nog geen laser gezien in die andere 4 edities.

ik heb wel al eens een keertje lasers gezien hoor :o maareuh, ik zal de LJ er eens op wijzen ;p
Artiest {SHOWLIST artist 6573, 107048}
altijd gezellig met de dudes
O ik dacht dat er un einde aan,kwam in de dance industie,,
???????????????/
laatste aanpassing
dat de bozzini maareens wat hardcore, oldskool of (wat men voor de opening beloofde!) TECHNO -avonden gaat programmeren. Op de zaterdag vermaak ik me meestal wel prima maar voor een hele avond jump ga ik niet.
 
zekers buzzin' i'm the busy bee :P
 
Nog geen Buzzin gemist :P dus deze ook niet..
 
Heb ook nog geen bijenfeest gemist! Altijd geweldig gezellig sfeertje in de Bozzini!

Volgende editie uiteraard weer aanwezig :)

PS: leuk artikel :D
jump bijen hahaha echt leuk gevonden jongens!Aangenaam lezen dit artikel :yes:

in Bozzini heerst altijd een relaxte sfeer tijdens Buzzin dus dit maal ook weer aanwezig :)
Bozzini de club in Zuid-Limburg bij uitstek die wekelijks plaats aan meer dan duizenden uitbundige feestvierders in de meest diverse muziekstijlen die Nederland rijk is.

Nooit geweest, maar als er staat dat er meer dan duizenden feestvierders inkunnen...dat wordt dan ehhh....tientallen, honderden, duizenden, ja, MILJOENEN mensen...dat ik dit dan nooit heb geweten..BIZAR
 
"Ze beschikken immers over een sublieme intelligentie en kiezen dan ook voor het beste wat er te vinden (horen) is"

:roflol:
 
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz­zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
haha een erg leuk en origineel artikel!

Ook ik ben weer aanwezig :)
 
Uitspraak van Gila Selectah op vrijdag 16 maart 2007 om 15:39:
Flip the track bring the oldskool back

hit me
Uitspraak van Hugo_ op vrijdag 16 maart 2007 om 18:28:
TECHNO -avonden gaat programmeren.

beter wel ja :yes: (Y)