Partyflock
 
­ Nederland

Summer Vibes XXL

gepubliceerd door , op
Zaterdag 7 April is er op Cape Holland in Den Helder een Primeur. Summer Vibes beleefd met der veel belovende feesten haar 15e editie. Summer Vibes zal groots worden aangepakt, door alles vanuit de vorige 14 edities uit de kast te halen gecombineerd met nieuwe verrassingen kunnen we van te voren vertellen dat deze groter wordt dan ooit. Daarom presenteert men ook de XXL editie. Door de Vaste vrijdagavond te verruilen voor een zaterdag zijn er al zware verschuivingen te zien.

Ditmaal verschijnen er 3 top DJ’s in de line up : D-Rashid (latin Village), Ricky Rivaro (True House Sessions), Quintino (Summer Vibes) en daarnaast de welbekende Smaakmakende MC Lady Bee voor de vocalen!

Door het groter aan te pakken zal de avond er een extra area bij krijgen. Deze zal naast de gebruikelijke House zaal, ingericht worden met Strictly Salsa en merengue, Cocktailshakers, lounge Area en lekker eten. Het zal dus geheid een geweldige zomerse avond beloven! Door de massale vroege opkomst van vorige edities zal D-Rashid al om 23.30 zijn opwachting maken dus zorg ervoor dat jij er bij bent en het niet mist!

Area 1:

Lokatie:
Studio 62, of eigenlijk Loods van Conservatie, maakte vroeger een functioneel onderdeel uit van de werf waarnu Cape Holland gevestigd is. Het is een vrijstaand gebouw in basiliek vorm met een middenbeuk, twee zijbeuken en een sierlijke, geklonken ijzeren constructie. Oorspronkelijk was de loods in gebruik voor het conserveren van onderdelen. Toen het gebouw in de jaren '50 geschikt werd gemaakt voor expeditie, is de ijzeren constructie van de middenbeuk versterkt zodat het een kraanbaan en loopkat kon dragen. Tevens is het middengedeelte van de tussenverdieping verwijderd waardoor een omloop (vide) ontstond. Na de renovatie is de hal is aangekleed met mooie gordijnen, heeft een vide, bars in oude stijl, sfeervolle verlichting en een podium.

Op de avond zal er een ruime aanbod zijn van DJ’s. Zo zal de avond geopend worden door de

Nieuwe frisse talent die zal worden uitgekozen uit een selectie van DJ’s die hun demo opsturen. Daarna is het de beurt aan D-Rashid, the king of Latin House oftewel de man die weet wat ie doet, Past precies in het Summer Vibes plaatje en kon dus niet ontbreken. Dit jaar hoofdact op Latin Village en heeft het hele jaar door iedereen overtuigd dat hij de man van de Latin House is. Daarna zal Summer Vibes officieel haar 15e editie officieel gaan openen met de vaste waarde Quintino. Deze DJ is niet meer weg te denken. Met veel producties opkomst en als talent van Laidback Luke zal 2007 zijn jaar worden. heeft dit jaar door het hele land gedraaid en er staat nog veel meer te wachten. Met zijn brede glimlach is hij altijd te zien en zorgt ie er keer op keer voor dat hij het publiek helemaal gek krijgt!

Voor de perfecte aansluiting zal Ricky Rivaro het Kunstje afmaken. Ricky Rivaro Ook wel mister ID&T van vroeg met zijn show True House Music. Een fantastisch gevoel voor house heeft het hem zover gebracht. De juiste platen keuzen en een goeie opbouw heeft hem dit jaar zowel in het binnen als buitenland gebracht. Een DJ die al vaker Summer Vibes heeft doen schudden kunnen wij met trots op de 15e editie presenteren!

Deze spectaculaire avond zal worden begeleid door Nederlands beste vrouwelijk MC Lady Bee, Deze dame heeft een geweldige stem die dit jaar in binnen en buitenland te horen was. Bekend van de grote Sneakerz feesten en heeft dit jaar o.a. gestaan op Dance Valley en Mysteryland. 2006. Met trots presenteren we haar op Summer Vibes.

Kortom deze line up bezit alle facetten om het dak er totaal van af te blazen.

Area 2:

Lokatie:
The Bazaar, of eigenlijk loods van conservatie, is eveneens een vrijstaand gebouw dat identiek is aan studio 62. Deze twee hallen worden gekoppeld door een glazen buis. deze lokatie bevat geen vide maar bezit een grotere oppervlakte zodat dit de ultieme locatie biedt voor Summer Vibes om er een salsa, latin, merengue dans gelegenheid te creëren. De steunpilaren vormen een ideaal danspodium waardoor er ruimte aan de buitenkant wordt vrijgehouden voor eetgelegenheid, lounge gedeelte shopping goods etc. Als extra in deze zaal zal er een cocktail bar geplaats worden met 1 van Nederlands beste Cocktailshaker die er is. Deze maakt al jaren cocktails door het hele land heen en staat bekend om zijn magische trucs met de flessen. Kom kijken en laat je verbazen.

DJ Competitie
Om al het jonge talent de kans te geven zichzelf te bewijzen naast de bekende namen zal er een DJ Contest plaats vinden! Dit wordt gesteund vanuit de organisatie om zo naast de bekende namen op het feest de ruimte te bieden voor een frisse nieuwe inbreng.

Heb jij een goeie funky-, clubbin-, latin-, electro house style en denk je er klaar voor te zijn? Stuur dan de link van je demo Adres gegevens en telefoon nummer op naar : info@summer-vibes.nl en maak kans om op 7 April te draaien bij Summer Vibes XXL. (www.yousendit.com graag gebruiken als verzend middel)

Let wel op stuur je demo voor zondag 25 maart op!

De avond bevat een primeur en een jubileum, Kortom, reden genoeg om te komen, lekker te dansen en te genieten! Wegens de grote belangstelling zijn er al veel kaarten verkocht en verzoekt Summer vibes de kaarten in de voorverkoop te halen

1 opmerking

Lekker voor het eerst op een zaterdag (Y)