Partyflock
 
­ Nederland

Sneakerz in 't Paard van Troje

gepubliceerd door , op
Sneakerz in 't Paard van Troje
12 maart 2007
Nee, het is geen grap! Zondag 1 april sta je niet voor een dichte deur! Ook op de flauwste dag van het jaar is er weer een nieuwe editie van Sneakerz in het Paard in Den Haag. En wat voor één!

Elke keer weer probeert Sneakerz Den Haag je te verrassen. Dat zal met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijk lukken als je de toppers hieronder voorbij ziet komen. In de Main Hall staat namelijk een absolute top line-up voor je klaar: Till West & DJ Delicious uit Duitsland, Erick E, Fedde le Grand en MC Lady Bee!

Till West is de artiestennaam van Till Andermahr, een Duitse DJ en producer. Toen hij 16 was, zette hij zijn eerste stappen in de muziekscene, maar 3 jaar later ging hij de mode in en hij zette een bedrijf op dat samenwerkt met diverse grote modemerken. De muziek bleef echter in zijn hoofd zitten en samen met Arndt Meyer-Wegner (DJ Delicious) en Stefan "Bossi" Bossems (o.a. Cosmic Gate) richtte West het platenlabel Phunkwerk op. In 2006 scoorde zij op dit label een wereldwijde clubhit met “Same Man”. Een plaat die elke Sneakerz fan zeker zal kennen!

Erick E is al jaren een van de mannen aan de top van de Nederlandse housescene, maar momenteel neemt zijn status ongekende vormen aan. Met zijn hit “The Beat is Rockin” hoog in de nationale - en internationale hitlijsten en optredens over de hele wereld is hij dé man van dit moment.

Fedde le Grand is begonnen met draaien in de hoogtijdagen van de Eindhovense Danssalon, waar hij opgepikt werd door diverse grote organisatoren. Vandaar uit begon hij in heel Nederland te draaien in de beste clubs en op de beste feesten. Sinds zijn megahit van vorig jaar (iets met Put your hands up toch?) doet hij het internationaal ook erg goed! Onder de projectnaam F.L.G. maakt hij voornamelijk electro-house en onder zijn eigen naam Fedde le Grand brengt hij housetracks uit met een akoestisch gevoel. Zijn huidige hit “Just Trippin” is daar een goed voorbeeld van! Met zijn nieuwe nummer The Creeps, een remix van het oorspronkelijke nummer van Camille Jones, heeft de Fedde hoogstwaarschijnlijk weer een nieuwe hit te pakken.

Lady Bee is nu ongeveer drie jaar bezig en ze doet het GOED. Met haar krachtige stem is ze op het moment één van de most-wanted mc van Nederland. Ze mag dan ook met recht de meest prettig gestoorde MC van Nederland worden genoemd. Overal waar deze spontane verschijning opduikt, hyped ze het publiek tot ongekende hoogtes. Dansen, schreeuwen, springen, niets is te gek. Ook jij laat je meeslepen, wacht maar...

En wat is de Studio zonder het tweetal Billy the Klit en Shagspeare? Zoals gewoonlijk zullen zij het kleine zaaltje van het Paard volledig op zijn kop zetten! Ditmaal ontvangen zij als gast de oude resident van de Ministry en Sinners op de donderdag, dj FLAVA, die met zijn eclectische kwaliteiten de temperatuur op de dansvloer zeker nog een paar graden zal laten stijgen.

De entreekaarten zijn in de voorverkoop te halen bij de dagkassa van het Paard, Rhythm Import (torenstraat), Hi Store (Vlamingstraat) en via www.beep.nl Meer info over Sneakerz kan je vinden op www.sneakerz.nl

16 opmerkingen

 
nou wat een verrassende line up ???? weer zo'n 13 in dozijn kermisfeest, zooooooooooo 2005 :)
Artiest {SHOWLIST artist 69708, 25794, 40070}
@Funky ONE..

Mischien moet jij maar eens op de kermis gaan draaien!
 
@Denver

Jij misschien in het circus!
Till West en Delicious zie ik niet elke dag in de Nederlandse clubs. :bounce:

Erick E en Fedde le Grand 2005? Populairder dan ooit in 2007! ;-)
 
tjsaaa als iets populair word haak ik af :)
't maakt niet uit wie der staat op sneakerz, is altijd een leuk feestje :D
 
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 13 maart 2007 om 14:12:
tjsaaa als iets populair word haak ik af

soort van bindingsangst?
 
Uitspraak van Mellow G op dinsdag 13 maart 2007 om 15:14:
't maakt niet uit wie der staat op sneakerz, is altijd een leuk feestje

:yes:
F_O heeft helemaal gelijk, er is NIKS origineels meer aan, altijd zelfde muziek, allerlei dezelfde soort concepten worden de grond uit gestampt (nope is dope, los, francise etc etc). Ik hoop uit de grond van mijn hart dat deze hype sterft, en snel ook.
 
@ Nevil Rickard hehe eindelijk een medestander

maar het is toch zo op deze popi jopie feesten waar er figuren lopen die net zo makkelijk naar frans bauer, dolly dots of sneakerz gaan en dat gaat tenkoste van de housesfeer, heb ook steeds het idee dat ik me baas, buurvrouw of het trutje van kantoor tegen kan komen als je daar uit je plaat ben :), het is te veel mainstream geworden allemaal en dat is jammer

ps Nevil Rickard laten ze ons eens boeken :)
laatste aanpassing
Gelukkig zijn er ook nog mensen die niet elk feest en elke line-up tot op het bot analyseren maar gewoon lekker uitgaan, genieten van de muziek en het geen f*ck uitmaakt wie er draait. Die mensen maken elke week weer het feestje... :respect: ;-)
laatste aanpassing
 
waar is de tijd gebleven dat het nog een schande was dat je naar een houseparty ging :)
Hahahahhaha goeie comeback... Weetjewat... Als jij gaat draaien op een feestje, dan brengen we die schande terug.
 
ik vind sneakers altijd wel een prima feestje eigenlijk :) geen moeilijk publiek dat zich vervelend gedraagt of zich constant met anderen bemoeit, maar gewoon een chille avond met toegankelijke muziek in twee zalen, een prima sfeer, een betaalbare toegangsprijs en op een zeer relaxt moment, zo op de zondag van 19 tot 1u.
too bad voor degenen die zichzelf te interessant vinden voor zo'n "mainstream" feestje: zo hou je steeds minder mogelijkheden over om nog lol te maken ergens, want alles wordt op den duur een rage of was ooit een trend. en too bad voor degenen die krampachtig vasthouden aan de housesfeer zoals het ooit was: ook house evolueert.
your loss (Y)
Dankje Wen... Van dit soort uitspraken hou ik. Ik heb al genoeg mensen hetzelfde verteld hier op P.F. Ik kan niet goed begrijpen waarom mensen zich zo graag willen blijven uiten als negatief, ontevreden of verwend. Het word tijd dat mensen eens ontspannen.

x