Partyflock
 
­ Nederland

The Energy of the Core!

gepubliceerd door , op
The Energy of the Core!
7 maart 2007
Door de eeuwen heeft de mens oorlog gevoerd. Soms voor glorie, soms voor eer of voor liefde. In het oude Griekenland leidt de passie tussen de twee meest legendarische geliefden uit de geschiedenis, Paris de prins van Troje en Helena de koningin van Sparta, tot een oorlog die de beschaving zal verwoesten.

Wanneer Paris Helena bij haar echtgenoot Koning Menelaos wegkaapt, vat de koning dit op als een ontoelaatbare belediging die hij niet kan dulden. Familietrots schrijft voor dat een belediging aan het adres van Menelaos tevens geldt voor zijn broer Agamemnon. De machtige koning van Mycene zal de onverslagen stammen van Griekenland verenigen om Helena terug te winnen ter verdediging van de eer van zijn broer. In werkelijkheid wordt Agamemnon's streven naar eer beïnvloed door zijn overweldigende hebzucht. Hij wil de macht over Troje om de heerschappij over zijn nu al kolossale rijk zeker te stellen.

De ommuurde stad, geleid door Koning Priamos en verdedigd door de machtige Prins Hektor, is een citadel dat geen leger nog heeft kunnen breken. Eén man alleen heeft de sleutel tot de overwinning en de ondergang van Troje. Het is Achilles de grootste krijger op aarde.

Arrogant, rebellerend en ogenschijnlijk onzichtbaar heeft Achilles geen verantwoordelijkheid aan niets of niemand, af te leggen alleen aan zijn eigen glorie. Het is die onverzadigbare honger naar eeuwige roem die hem leidt tijdens deze aanval onder de vlag van Agamemnon. Maar de liefde zal zijn uiteindelijke lot bepalen. Twee werelden trekken ten strijde voor eer en macht. Duizenden zullen het leven laten in de jacht op de overwinning. En voor de liefde zal een natie met de grond gelijk gemaakt worden.

14 april zal ook een ‘game’ bepalen wie de sterkste is. The Energy Events brengt jullie deze avond een nieuwe editie van The Energy of the Core, met als thema “Let The Games Begin”.

Om meteen met de deur in huis te vallen zal Bergum geschiedenis schrijven met een man die hier nog nooit eerder in dit plaatsje heeft gestaan. De organisatie heeft het hier over niemand minder dan Evil Activities. Deze man o.a. bekend van de tracks Be Quiet, Harder & Harder en Sick Of My Life moeten de meeste wel bekend in de oren klinken. Deze topper mag gewoon niet ontbreken op deze strijdige avond.

De overgebleven strijders die deze avond zich in the game bevinden zijn allemaal afkomstig uit het hoge noorden en verschillende streken. Om een paar te noemen Psyco Brothers, Prolaxx, Fiore en Dr. Euthanasia. Sommige van jullie hebben deze helden vast wel vaker zien strijden. Zij zullen allen het tegen elkaar opnemen om te gaan beslissen wie er de fighter van de avond zal zijn. Één ding kunnen is zeker, dat ze het één voor één zwaar gaan krijgen.

Al deze strijders zullen bij gestaan worden door een leider van het eerst kaliber. De man die kort geleden zijn verjaardag uitbundig heeft gevierd. De organisatie heeft het hier natuurlijk over niemand minder dan Mc Da Syndrome. Deze, uit het oosten afkomstig, man heeft zich zo langzamerhand naar een aardige top weten te brengen, en zal de strijders bij staan in deze onvergetelijke game.

Om deze game te aanschouwen en aan te moedigen berekend The Energy Events een entree voor een kleine tien euro en er is alleen deurverkoop. De poorten tot de arena zullen geopend worden om half negen en om 2 uur zal ‘the game’ beslist zijn.

Let The Games Begin!

18 opmerkingen

 
Netjes :jaja:

:cheer: :bounce:
Mooie verhaal & flyer :D

Maybe maar weer eens een bezoekje brengen ;)
Artiest {SHOWLIST artist 5384, 32929}
Aanwezig volle 100% ;)
 
:)
laatste aanpassing
 
zeer dope stukje!
bg102 represent!
Artiest Fiore
zekers aanwezig hhe gaan ons bestw eer doen guppes:p
 
;p
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 7 maart 2007 om 16:39:
zeer dope stukje!
bg102 represent!

dat ckr wete arjen! :D

mooi verhaaltje! ben ckr van de partij!