Partyflock
 

Lucky Star 80’s/90’s party en gratis Dj’s in de Box in Club Latido

gepubliceerd door , op
Lucky Star 80’s/90’s party en gratis Dj’s in de Box in Club Latido
7 maart 2007
FeestLucky star · Back to the 80's & 90's
Datumzaterdag 10 maart 2007
LocatieLatido
FeestDj's in a box
Datumzondag 11 maart 2007
Het weekend van 10 en 11 maart staat bol van de muzikale lekkernijen in club Latido in Amsterdam Noord. Met een echt classic disco feest op zaterdag en een geheel gratis heerlijk knalfeestje op de zondagmiddag staat Latido in het middelpunt van belangstelling voor dansliefhebbers en party animals. Decisions, Promo Challenge en Club Latido slaan de handen ineen voor een daverend weekend feesten!

Decisions kent iedereen intussen van de befaamde en alom hoog gewaardeerde Decisions feesten die altijd weer volle zalen trekken en waar de sfeer altijd opperbest is. Maar Decisions heeft nog veel meer in petto voor de echte liefhebber van feesten en lekker uitgaan. Deze zaterdag, 10 maart, komt Decisions met een nieuw concept: Lucky star – Back to the 80’s & 90’s.

Lucky star – Back to the 80’s & 90’s neemt je mee op een reis naar de onvergetelijke en forever golden periode van de echte discoclassics. De onvervalsbare sfeer van Michael Jackson, Madonna en Evelyn Thomas om er maar n paar te noemen. Wie is er niet begonnen met deze muziek op de radio? In de tijd van de eerste Sony Walkman, Toppop en stapels cassettebandjes gingen de voetjes maar al te graag van de vloer op deze opzwepende sounds van toen.

Nu heb jij de kans om nog eens lekker te genieten van deze nostalgische sounds, en wel in een van de meest stijlvolle clubs van Amsterdam, club Latido aan het Buikslotermeerplein. En Decisions heeft voor deze gelegenheid een aantal echte disco-classics dj’s weten te boeken om de avond tot een onvergetelijke ervaring te maken. In de hoofdzaal vind je zo Rob Boskamp, [dj=34535]{Artiest met ID 34535 bestaat niet!} en Bert ( Robinson ) van Gulik. Zaal twee stemt af op de sfeer vanaf de 90’s tot nu met lekkere groove en funky housetunes. Dj’s Onnik, Remaniax en Rom Groove houden je hier lekker aan het dansen.

En dan is het nog niet afgelopen dit weekend! Voor wie nog even goed los wil is er zondagmiddag vanaf 16 uur een geheel gratis feest: Dj's in a box! Dit is een nieuw concept voor de zondagmiddag van Promo Challenge (Wild Wild Boys & Girls, Prison Break). Dj's in a box maakt een tour langs verschillende clubs en op zondag 11 maart zullen Jackie en Adrie van Decisions de host zijn op de Latido editie hiervan. Dat betekent dat iedereen zich als een Vip zal voelen, het hele weekend lang!

Helemaal gratis dus iedereen is van harte welkom op zondag 11 maart tussen 16:00 en 0:00 uur. In twee zalen gaat het dak er weer fijntjes vanaf geblazen worden door Da Dominator, Iwan, Michael Dieters, Solo en Tremenda in zaal 1 en El Toro, Ferry G, JeffreyT, MEM, Miss Bad en Praveen in zaal 2. Een hele middag en avond vol met de lekkerste (hard)trance, techhouse, groove, elektro, club en housetunes, helemaal voor niks! Als dat geen aantrekkelijk aanbod is...

Zaterdag 10 maart op Lucky star – Back to the 80’s & 90’s en zondag 11 maart het gratis toegankelijke Dj's in a box! Het wordt een weekend waar je niet stil bij kunt blijven staan. Decisions en Promo Challenge nodigen je uit!

10 opmerkingen

 
Word een leuk feesssiee!!! Ben zeker van de partij ;)

Grtz
 
Kan er helaas niet bij zijn maar voor een portie "vroegah" moet je hier(Lucky Star), als je niets anders te doen hebt, bij zijn. :)
laatste aanpassing
 
JAAAAAA die goeie ouwe tijd is een keer wat anders ;)

Ik heb er zin in (Y)
Uitspraak van verwijderd op woensdag 7 maart 2007 om 15:32:
Kan er helaas niet bij zijn maar voor een portie "vroegah" moet je hier(Lucky Star), als je niets anders te doen hebt, bij zijn

JIJ GAAT EEN HEEL LEUK FEESSIE MISSEN

EN IK HEB ER OOK HEEL VEEL ZIN IN EN BEN HEEL BENIEUWD OF IK NOG EEN BEETJE KAN DISCO DANSEN :lol:
Werkzaam bij Decisions
Tuurlijk kan je een beetje disco dansen anders krijg je van mij persoonlijk prive les :-9

En kan het voor mij allemaal niet zelf genoeg beginnen en gaan wij een hoop leuke nieuwe mensen welkom heten

Het beloofd een gezellige avond te gaan worden want de meeste gekke vriendinnen van ons zijn ook aanwezig .... en dachten we een avond ff rust de hebben van dat ongeregelde zooitje maar hebben we het goed mis :lol:

Dat het een pittig feestelijk verrassend weekend voor ons gaat worden dat is 1 ding wat zeker is

Want we gaan zondag natuurlijk nog ff lekker van godlos bij de heren in the box

Tot zaterdag en voor de mensen die naar een ander leuk feest gaan

HAVE FUN :bounce:

Wij hopen jullie allemaal zondag welkom te heten ;)
laatste aanpassing
Uitspraak van House@ngel op donderdag 8 maart 2007 om 00:28:
Tuurlijk kan je een beetje disco dansen anders krijg je van mij persoonlijk prive les

dan ga ik voor die prive les :-9

en sorry zussie dat ongeregeld zooitje kunnen we eigelijk ook niet missen hahahaahah
joeppppieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

NOG MAAR 1 NACHTJE SLAPEN

als me dat gaat lukken

ik heb er zin in ik heb er zin in
eindelijk.....het weekend is aangebroken.
zaterdag gaan de beentjes van de vloer tijdens de dance classics, ik heb zeer hoge verwachtingen qua muziek. Als boskamp zo draait als ik hem vele malen heb gehoord dan ga ik LOS....het word echt een avond met blije gezichten, en veel herkenning. een hoog meezing gehalte zal er van mijn kant zeker zijn ( dus wees gewaarschuwd allen ):p