Partyflock
 
­ Nederland

Kapsones™ Spring Edition

gepubliceerd door , op
Stelletje Kapsoneslijers opgelet!!” De laatste editie van Kapsones was echt een topper. Club Silly Symphonies was dan ook weer het domein van Kapsones waar House gecombineerd met de Haagse Attitude tot de ingrediënten behoorden van weer een spetterende editie van Kapsones.

Er zijn dan ook zoveel positieve reacties binnen gekomen op het ongelofelijke topfeest, dat het wel heel moeilijk wordt om de februari editie te gaan overtreffen! Kapsones heeft zich dan ook goed voorbereid en gaat de uitdaging aan met een “Spring Edition” om jullie voor te bereiden op de zonnige periodes.

Zaterdag 14 april opent Club Silly Symphonies om 00.00 uur haar deuren en de Kapsones Crew zal de zaken weer grondig aan gaan pakken met natuurlijk weer een top line-up, sublieme decoratie en vette visuals volledig in het teken van de lente. Dus trek je Kapsones outfits uit de kast en bereid je danspasjes maar vast voor, want 14 april heeft Kapsones weer behoorlijk wat toppers voor je op een rij die de dj booth zullen betreden. Deze dj's zullen hun funky kunsten gebruiken om de dansvloer vol te krijgen met de zaal aan hun voeten. Kapsones heeft dan ook niemand minder dan Sidney Samson, Benny Rodrigues & Fetish Verdi.

Deze avond beginnen met Sidney Samson. Hij is inmiddels een van de populairste club dj’s van Nederland en is op dit moment niet meer weg te denken uit de house scene. Hij sierde al enkele malen eerder een Kapsones editie en iedere keer dat hij aanwezig was ging het dak eraf. Kapsones is er dan ook van overtuigd dat dit deze keer weer gaat lukken.

Na Sidney komt Benny Rodrigues hij is een bekend fenomeen onder de Kapsoneslijers, het is al weer een tijd geleden dat hij bij Kapsones heeft gedraaid, en hij zal er dan ook alles aan doen om dit recht te trekken en jullie weer het gevoel van Benny op Kapsones geven.

Deze avond word afgesloten door Fetish Verdi hij is al ruim 2 jaar het style-icoon en de ultieme crowdpleaser tijdens Kapsones en hij weet als geen ander wat de mensen willen horen, maar dat weten de meeste onder ons natuurlijk al.

De voorverkoop via TicketBox is reeds begonnen. Zorg dat je erbij bent en dat je deze Spring Edition niet mist. Dit wordt dan ook een aaneenschakeling van een fantastische sfeer, decoratie, en muzikale schoonheid en zal weer een onvergetelijke avond worden.

4 opmerkingen

 
'ach.. ik ben gewoon TE mooi om hierheen te gaan..' :9;)

hahaha! vette party! :D
laatste aanpassing
jajaja een topper!!
Zorg dat je aanwezig bent, want dit word een geweldige editie....