Partyflock
 
­ Nederland

Club Magixx

gepubliceerd door , op
Club Magixx
4 maart 2007
Mooi om te zien dat het niet allemaal eenheidsworst hoeft te zijn in de dance: Club Magixx is een vernieuwende mix van dance, entertainment en sport. En omdat de eerste editie een groot succes was, wordt het dus tijd voor een spetterende nieuwe editie in The Matrixx, en die is er dus op zaterdag 24 maart, met Brian S, Rockid, Sidney Samson, J-Flava en live on stage Brainpower!

Wie deze line-up bekijkt, ziet ook al direct dat Club Magixx echt andere koek is. Brainpower live, waar vind je dat nou op een dancefeest? En dat samen met Brian S(ensation) en Rockid (Sneakerz, FFWD, Mystery Land 2004). Kijk, dan heb je niet veel bedenktijd nodig om te zien dat Club Magixx het heel duidelijk zoekt in een mix van stijlen, gecombineerd met echt verrassende optredens. Brian S en Sidney zijn inmiddels gevestigde namen in de dancescene en behoeven weinig toelichting….J-Flava is een graag gezien persoon in The Matrixx, van soul-full house, tot urbandance en elektro.. J-Flava geeft het je! Rockid is misschien wel even goed om toe te lichten; geboren in Seoul, Korea, begon hij al op jonge leeftijd (16 jaar) met draaien. Hij won maar liefst vijf (!) keer het Dutch DMC Championship. Dit heeft hem naar New York, Parijs en London gebracht waar hij veel ervaring heeft opgedaan. Inmiddels terug in Nederland laat hij diverse clubs rocken met zijn fusionstijl van draaien. Let op deze maffe Koreaan, je weet nooit waar je aan toe bent met hem!

Het is dus een nacht die zowel muzikaal boeiend is, terwijl er ook de nodige eye-candy is vanuit het basketbalteam (en de cheerleaders...). Nee, dit is geen avondje sporten in The Matrixx, maar juist die verrassende en spetterende elementen uit de basketbal, vertaald naar het podium van The Matrixx. Waarbij één zaak de boventoon voert (en altijd blijft voeren): kwaliteitsdance van de beste deejays: Brian S, Rockid, Sidney Samson, J-Flava. Brainpower zorgt daarbij dus voor een artistieke en betrokken input, waarmee het verrassingsgehalte nog wat verder wordt opgeschroefd.

Club Magixx gaat daarmee met groot vertrouwen de tweede editie tegemoet - bij de vorige aflevering bleek al dat dit een nacht is waar nog lang over wordt nagepraat. Terecht. Want hoe lang is het nou geleden dat je weer eens echt werd verrast? Dat dachten wij (the Matrixx) al.

2 opmerkingen

Vorige editie was idd zeeeeer vet!
geweldig die back 4 back set:P
laatste aanpassing