Partyflock
 

Effenaar opent parkterras op koninginnedag

gepubliceerd door , op
Effenaar opent parkterras op koninginnedag
4 maart 2007
FeestKoninginnedag festival · First Effenaar park festival!
Datummaandag 30 april 2007
LocatieEffenaar Site
Het heeft even geduurd, maar op 30 april 2007 opent de Effenaar in Eindhoven dan toch het nieuwe parkterras aan de Dommelstraat. En wel met een spetterend Koninginnedag festival. Zowel liveoptredens als dj’s zullen op Koninginnedag de openlucht vullen met een sfeer en sound die herinneringen zullen oproepen aan de vermaarde Koninginnedagfeesten aan de Eindhovense Kerkstraat. Praktisch in het centrum van Eindhoven rijst het nieuwe moderne Effenaar gebouw boven de woonhuizen uit. Naast dit gebouw ligt het Effenaar parkterras in aanleg. Wat nu nog op een zandbodem met vijver langs de Dommel lijkt, zal in de komende jaren voor een idyllisch groen plaatje zorgen. Een klein stukje onthaasten in de roerige Eindhovense binnenstad! Het was de bedoeling dat de Effenaar al één jaar eerder over deze parktuin had moeten beschikken, maar vertraging in de werkzaamheden verstoorde deze planning.

Aanstaande Koninginnedag is het dan eindelijk zover en zal het parkterras haar deuren openen. Wie de massadrukte van de Eindhovense markt liever links laat liggen, kan in de toekomst terecht op het parkterras voor een verfrissend drankje of een lekkere lunch. Want ook voor lekker eten kun je bij het Effenaar café/restaurant goed terecht. De opening van het parkterras gaat gepaard met het Koninginnedag Festival dat dit jaar voor het eerst plaats zal vinden. Voorheen hield de Effenaar zich voornamelijk afzijdig rond deze feestdag, maar met het parkterras zijn er nieuwe mogelijkheden gekomen. Om deze reden zal het Effenaar parkterras omgetoverd worden tot een evenementenlocatie van formaat met een heus artiestenpodium. De Effenaar wil nog niet teveel verklappen, maar bevestigd wel dat verschillende live optredens en dj’s voor een spetterende dag gaan zorgen! Van rock tot pop en van techno tot house… noem maar op!

Het Koninginnedag festival zal in samenwerking met Emotion worden volbracht. Emotion heeft in de afgelopen jaren naam gemaakt door met Koninginnedag de Kerkstraat in Eindhoven te bezetten en hier machtige techno optredens te verzorgen. Elk jaar weer stond de trouwe menigte in de Kerkstraat, weer of geen weer. De precieze line-up en optredens worden binnenkort bekend gemaakt. Voor de officiële opening van het Effenaar parkterras en Koninginnedag kom je naar de Effenaar! Gedurende Koninginnenacht, de nacht vóór het feestgedruis op het nieuwe parkterras, vindt in de Effenaar het K’nacht festival plaats. Om Koninginnedag goed te beginnen, zal gedurende de vooravond in de grote zaal beukende techno ten gehore gebracht worden in samenwerking met Dommelvallei. Daarnaast zal in de kleine zaal, foyer en het café een variëteit van rock, ska en balkan beats de revue passeren. Kortom: een lekker overvol Koninginnedagprogramma dus in de Effenaar! Helaas is 1 mei, de dag van de arbeid, in Nederland geen vrije feestdag, maar dikke kans dat je ‘the day after’ toch maar een vrij dagje moet gaan inplannen vanwege het feest dat de Effenaar in petto heeft!

9 opmerkingen

 
Werkzaam bij Vier
ben bnieuwd naar de line up met queensday(Y)
 
5 minuutjes hier vandaan, denk dat ik wel ff ga kijken. :jaja: :)
tof idee(Y)
 
Uitspraak van verwijderd op zondag 4 maart 2007 om 16:29:
5 minuutjes hier vandaan, denk dat ik wel ff ga kijken.

Idd... ik ook wel denk ik ff :yes:
 
Koninginnedag Eindhoven is altijd vette shit ja!!!!
Wooooot helemaal goed dit! Haha en idd, ik ga maar vast trainen enzo om 't allemaal gedaan te krijgen op Queensday als er zoveel tofs te doen is, Ehv rockt zooooo hard met Queensday, heb er echt al maanden zin in! Hier ook zeker effe langswaaien dus1
Uitspraak van verwijderd op maandag 5 maart 2007 om 19:57:
Koninginnedag Eindhoven is altijd vette shit ja!!!!

idd :respect: