Partyflock
 
­ Nederland

Loveland: Kick-off fire! op 3 maart in Haarlem

gepubliceerd door , op
Loveland: Kick-off fire! op 3 maart in Haarlem
20 februari 2007
Marnix, dj/producer en oprichter van Loveland, gaat een nieuwe koers varen met het Fire!-concept. Door het aantal edities in 2007 terug te schroeven van vierentwintig succesvolle edities, naar twaalf, maakt de organisatie alle ruimte vrij om het ultieme Loveland-gevoel neer te kunnen zetten. Iedere Fire!-avond belooft een uniek one-off evenement te worden, dit zal zichtbaar zijn in line-up, techniek en decor. De kick-off vindt plaats op zaterdag 3 maart in het Patronaat in Haarlem.

Loveland investeert op alle fronten om de Fire!-evenementen naar het hoogste niveau te brengen. Voor de kick-off is gekozen voor het Patronaat in Haarlem, dat bekend staat om haar perfecte geluidssysteem. Zo voegt het Patronaat als locatie duidelijk iets toe aan het geheel.

Voor de eerste Fire! van dit seizoen heeft Loveland een afspraak gepland met de beroemdste dokter van dance-minnend Nederland: Dr. Lektroluv. Met chirurgische precisie hecht “De Man Met Het Groene Masker” een zeer divers scala van electro-invloeden aan elkaar. Maar laat zijn opvallende verschijning (groen masker, smoking en een oude telefoon als headset) nooit de hoofdreden zijn om Dr. Lektroluv te bezichtigen, want met zijn skills om uit iedere muziekstroming het ware electro-geluid te halen heeft hij meer in huis dan appearance alleen.

Charmerend, performend en altijd verrassend met een platenkeuze die alleen hij aan elkaar weet te mixen is daar: Benny Rodrigues! Typerend voor Benny is dat hij hierbij nooit zijn publiek uit het oog verliest; als luisteraar voel je je bij hem altijd speciaal. Jesse Voorn laat zich met zijn energieke stijl van electro en tech-house (met knipogen naar breakbeats, rock en hiphop) niet in een hokje stoppen. Zijn ‘Electronic-pop-rockdance’ (zoals hij het zelf beschrijft) staat garant voor een dampend en dansend begin van dit event. De kleine zaal wordt in beslag genomen door Haarlemse helden. Niemand minder dan dj duo Ille Bitch en De Man Zonder Schaduw, brengen hun eigen minimal stijl ten gehore. Samen met het duo Tettero en Sven Prinsen zorgen zij ervoor dat er beneden in het Patronaat niet wordt stilgestaan.

Met zo’n programmering is er weinig tijd voor warming up en cooling down en zo ziet Loveland de Fire!-events graag: knallend! Naast een grootse line-up worden de nieuwe Fire!-avonden gedragen door de nieuwste technieken op het gebied van licht, geluid en decor en voor de aankleding wordt er per editie gezocht naar de meest verrassende creaties. De twaalf edities van Fire! in het nieuwe jaar worden stuk voor stuk een schot in de roos. Op zaterdag 3 maart kunnen de ware danceliefhebbers zich in het Patronaat verheugd opmaken voor Loveland's Fire! en ontdekken waar Loveland al twee decennia voor staat: liefde... liefde voor de muziek en liefde voor het organiseren van feesten.

11 opmerkingen

Ben wel benieuwd naar Dr. Lektroluv, heb de dokter nog niet eerder live zien draaien.
Beter naar GZG :cheer:, heb het wel een beetje gezien met de Dokter..
Publiek van Fire vind ik ook niet erg boeiend, dus de keus is snel gemaakt :)
laatste aanpassing
Artiest Rodg
Pfffffffffffffffff EINDELIJK weer Fire! Mensen :D!
Werkzaam bij VBX
Artiest Tettero
ROCKING!!!!! EErst Fire en daarna GZG voor de real die-hards :):):)
btje te hoog pling plong gehalte voor mij :P
laatste aanpassing
 
benny+jesse+lektroluv+patronaat

hoeveel mooier kan t worden
Artiest {SHOWLIST artist 35370, 49215}
Uitspraak van TETTERO op woensdag 21 februari 2007 om 15:58:
ROCKING!!!!! EErst Fire en daarna GZG voor de real die-hards

now we are talking.. GZG is toch tot 8 of 9