Partyflock
 
­ Nederland
Element Scantraxx is niet algemeen zichtbaar!
Element Scantraxx is niet algemeen zichtbaar!

Global Soundz pakt uit in maart met Construct en Powerplay

gepubliceerd door , op
Global Soundz pakt uit in maart met Construct en Powerplay
18 februari 2007
FeestConstruct · Italian edition
Datumzaterdag 10 maart 2007
WinactieConstruct actiegesloten
LocatieZinc
FeestPowerplay
Datumvrijdag 23 maart 2007
WinactiePowerplay actiegesloten
LocatieManhattan
Global Soundz laat ook in maart weer van zich horen! Deze organisatie, bekend om zijn ijzersterke line ups, zal ervoor zorgen dat Arnhem weer perfect voorzien wordt van de beste jump- & hardstyle. Met maar liefst twee evenementen heeft de liefhebber weer reden om in Arnhem te blijven of er uiteraard naartoe te komen! De succesvolle concepten Construct en Powerplay zullen beide in maart hun tweede editie beleven. Hou je vast voor een maand waarin Global Soundz meer van zich zal laten horen dan ooit tevoren!

Construct staat inmiddels bekend als een toonaangevend feest in Arnhem. Na een succesvolle eerste in Club Zinc, waarop o.a. de Alpha² stonden, komt Global Soundz nu met haar 2e editie van Construct. Het was iedere bezoeker van dit concept meer dan duidelijk dat Construct garant staat voor een nacht met alleen maar de beste muziek op het gebied van jump en hardstyle, en een licht en geluidssysteem waar je u tegen zegt. Vele positieve reacties over het geluid, de lasers, maar met name de dj’s maken dit concept tot een lust voor iedere bezoeker. Global Soundz streeft ernaar iedere editie een gevarieerde line up neer te zetten, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Zo zal ook de 2e editie van Construct weer een feest van kaliber zijn.

Op zaterdag 10 maart staat Club Zinc in het teken van de italiaanse hardstyle. Op deze 'Italian edition' zullen maar liefst twee Italiaanse toppers uit de hardstyle scene plaats nemen achter de draaitafels. Menig liefhebber van hardstyle weet wat Italie in petto heeft, en Global Soundz presenteert dan ook met trots... Zatox en Activator! Deze twee helden uit het land van de laars staan al enige jaren bekend om hun strakke tracks en met optredens op ieder groot denkbaar evenement binnen de landgrenzen, zijn ze niet meer weg te denken uit het rijtje italiaanse toppers. Met Zatox & Activator haalt Global Soundz de top van Italie naar Nederland! Natuurlijk mogen op deze editie de residents Drone, Gelley-B en Mc Rems niet ontbreken. Genoeg reden dus om even een kijkje te komen nemen…

Voor diegenen die denken dat Global Soundz het zo wel welletjes vind voor maart hebben het mis! Op 23 maart opent Club Manhattan in Arnhem haar deuren voor de 2e editie van Powerplay. Club Manhattan biedt de perfecte ambiance voor een feest als Powerplay. De arena met het grote balkon eromheen zijn het toneel voor de veldslag van Powerplay. Opkomende talenten strijdend tegen de grootmeesters, leveren een avond op waar de vonken er vanaf vliegen! Na een succesvolle eerste editie, waar o.a Showtek achter de draaitafels plaats nam, presenteert Global Soundz haar line up voor de tweede editie van Powerplay. Waar twee weken eerder de italiaanse helden zullen schitteren op Construct, kunnen op Powerplay de liefhebbers van neerlands hardstyle hun hart ophalen. Global Soundz presenteert met trots de toppers van het label Scantraxx: Headhunterz & A-lusion!

Beide heren hebben zich in korte tijd met ijzersterke geproduceerde tracks gemanifesteerd tot een begrip binnen de Nederlandse hardstyle scene. Met hun unieke Scantraxx sound, waarvan de populariteit niet te stuiten is, zal ook Arnhem eraan moeten geloven op Powerplay! Al dit geweld zal worden aangevuld met o.a. Jones, die onlangs op X-Qlusive Zany stond en wiens release ‘Lunatick’ vele postieve reacties opleverde. Ook Devon K. en Little Mike a.k.a. de beste Mc van het land, Mc Villain, zullen op Powerplay hun mannetje staan. Club Manhattan zal weer voorzien zijn van een knallend geluidssysteem, welke zal worden ondersteund door een licht- en lasershow van formaat. Natuurlijk mag op deze editie Vj N-Light niet ontbreken. Hij zal weer zijn uiterste best doen om iedere dj weer bij te staan met zijn vette visuals in het teken van Powerplay!

De maand maart zal in Arnhem en omstreken niet ongemerkt voorbij gaan… Twee events met ijzersterke line ups waar iedere liefhebber geen nee tegen kan zeggen. Zorg dat je er bij bent…

Global Soundz is expecting you!

12 opmerkingen

Aanwezig. Duidelijk! :D
Inderdaad aanwezig of niet leon:D
 
weer een leuke maand voor de boeg :D
 
Artiest {SHOWLIST artist 27628, 63027, 58233}
Aanwezig @ Powerplay :bounce:
 
Artiest Gelley-B
Kom ook wel ff...
 
Uitspraak van LunaTick op zondag 18 februari 2007 om 23:54:
Mooie feestjes gasten

jij komt ook de 22ste van juni hoorde ik!:P
Vette feesten!

Construct is echt supervet! :respect:

:bounce:

WAT DUURT HET LANG TOT HET 10 MAART IS! :lol:
:respect: Menno :respect:
Yep denk dat ik me hier wel ff laat zien hehe