Partyflock
 
­ Nederland

ADHD Sessions presents: the London edition

gepubliceerd door , op
ADHD Sessions presents: the London edition
16 februari 2007
FeestADHD Sessions · The London edition
Datumvrijdag 9 maart 2007
WinactieADHD Sessions actiegesloten
LocatieStudio 80 Site
Londen is een echte metrolpool met alles erop en eraan. In zo’n bruisende stad kan een goede dance scene uiteraard niet ontbreken. Vele Londense artiesten hebben bij al bij verscheidende ADHD Sessions feesten de revue gepasseerd. Toch wil deze Amsterdamse techno organisatie deze keer speciaal de nadruk leggen op de namen die de befaamde Londense techno sound gestalte hebben gegeven.

Op vrijdag 9 maart zullen in de knusse Studio 80, aan het Rembrandtplein in Amsterdam wederom mooie technobeats te horen zijn. Voor slechts 10 euro kun je genieten van twee fantastische acts die absoluut tot de Britse Techno elite behoren. Mark Broom is voor alle technoliefhebbers al jaren een begrip. Naast het runnen van het bekende Pure Plastic label is deze man ook een zeer bekwaame producer en dj, en zal ons op deze ADHD Sessions trakteren op vele van zijn tijdloze technoproducties. Mark Broom is een zeldzame verschijning in Amsterdam, en dit jaar enkel op ADHD Sessions aan het werk te zien! Mark Broom maakt samen met Dave Hill echter ook deel uit van de live act Rue East waarmee hij eveneens verandwoordelijk is voor een hele rits aan onvergetelijke dance klassiekers. Deze zullen ook op 9 maart door de grote zaal van Studio 80 denderen wanneer ook Rue East bij ADHD Sessions een acte de presentce geeft. De combinatie van deze twee acts is uniek en zelden samen op een avond te bewonderen. Zorg dus dat je deze aflevering van ADHD Sessions niet mist!

Naast Mark Broom en Rue East zal de Nederlandse techno trots Stephan de Wit voor heel wat vette grooves zorgen om je voetjes van de grond te doen komen. Ook deze dj draait al heel wat jaartjes mee in de Nederlandse clubcircuit. Zijn vakkundigheid en routine zullen een goed tegengewicht vormen voor de Engelse grootmachten.

Vaste ADHD Sessions waarden Diachrona en Recovery Sounds slaan geen aflevering over. Wees voorbereid op een feestmaal van een recente keur aan platen geserveerd door deze twee Amsterdamse technokoks.

Ondanks dat er ook altijd weer veel gedanst wordt is de tweede zaal van Studio 80 bij ADHD Sessions traditiegetrouw bestemd voor het rustigere werk. Het zal om middernacht geopend worden door Utrechts toptalent Pinxt, waarna De Man Zonder Schaduw een van zijn bekende lange dj sets zal draaien.

Voor niet meer dan een tientje ben je bij ADHD Sessions tot ongeveer 6 uur in de ochtend prima onder de pannen met sfeervolle tot stevige techno sounds. De avond begint om 23:00 uur en er is wederom geen voorverkoop. Vanwege de klachten m.b.t de drukte tijdens de vorige editie heeft de organisatie besloten om deze keer 400 mensen binnen de laten in de Studio 80.

Tot 9 maart!

12 opmerkingen

 
geniale naam: de man zonder schaduw
 
Artiest Bobby Fed up
Mark Broom + Recoverysounds = gegarrandeerd succes!
Artiest {SHOWLIST artist 26741, 4822}
Mark broom,Live:rue east en de man zonder schaduw en stephan :respect:
Heel erg dik allemaal weer van ADHD Sessions en dit is pas het begin van het jaar moet je na gaan wat er allemaal nog gaat aankomen in 2007!

Tevens is het persbericht geplaatst op www.livesets.com op de front page.

Doe mee met de actie en maak kans op gastenlijstplaatsen voor 2 personen!
Er doen inmiddels al 69 leden mee.
http://partyflock.nl/party/83797
laatste aanpassing
Nice one! Mark Broom, kwaliteitstechnoooooo!!!!
Netjes hoor Mark, ga proberen erbij te zijn!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 892, 3487}
Artiest Sander May
Heel goed bezig jongens, ga zo door!
adhd sessions (y) goed bezig !!
Artiest {SHOWLIST artist 65572, 30089}
Nice one !
Vrijdag en ADHD... Lijkt me leuk; BarB will try her best to be there! (y)
Natuurlijk ben ik erbij!!! Wat een fucking lekker line-up. De sfeer is ook altijd top!! I'll be back!